Unutamıyorum

nasıl unutuyorsunz?

• Ankete Katılan
    5

beyazibuse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
4
0
1
merhabalar. direk konuya giriyorum

Benim lise 2. sınıftan beri çok hoşlandığım birisi var. Herneyse onunla sınıflarımız yan yana olunca ben tabi onunla iletişim kurmaya başladık. Gerek sanaldan gerekse yüzyüze konuşuyordum. Beni izliyordu ilgileniyordu Falan.evet farkındayım buraya kadar normal.

Bir gün yine telefonda mesajlaşırken bana zengin bir kızla çıktığını ve sırf parası için ilişkiyi ilerlettiğini söylemişti. Ama tabi mallık yaparak bunu önemsemedim. Onun doğum gününde masasına pasta ve notbırakarak kaçtım, takip ettim falan.

Sonra arkadaşım bana acıyarak ona ondan çok hoşlandığımı söyleyince ben ona o gözle bakmıyordum falan demiş. Bu kadar bana odaklıyken böyle demesi koydu.

Unutmalıyım falan derken aradan 7 ay geçti neredeyse. Hayatımdan birkaç erkek geçti ama aklım hala onda. unutmalıyım ama nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok

Sevgilim var dediği halde "bana odaklıydı" diye düşünmen ne saçma.
Çocuğun sevgilisi varrr.
Ayrıca hayatından birkaç erkek geçtiyse "unutamıyorum" demen laftadır sen sadece sahip olamadığın için içinde kalmış.
1-2 erkek daha geçsin unutursun.

Kuzummmm diyip yanaklarından öpüyorum :)
unutursun, ah daha neler neleeeeer var bil bilsen hayatta
bu ne ki

7 ayda kaç erkek geçti ya o nasıl bir tabirdir .... o kişiyle çıkıp ayrilsaydin unutmama gibi sorunun olmazdı ulaşılmayan hep çekici gelir sen önce derslerinle ilgilen öyle hayatından erkek geçecek dönemde degilsin ah ah gençlik

bence derslerine odaklan, bu hislerin aşk sevgi falan değil hormonal, hormonlar normale dönünce ben hayatıma ne yaptım dersin sonra, önce derslerine kişisel gelişimine önem vermen saatlerini bunlara adaman lazım

Sen bırak onu da ezele başladın mı kız

Sizin yaşlarınızda erkekler ergenlik çağında oluyorlar, o dönemde sevgilim var yok pek sallamıyor yani. Hormonların da etkisiyle aynı anda 5-6 tane sevgili bile yapabilirler :) Çok anlam yüklersen üzülürsün. Derslerine odaklan, iyi bir okula gir. Zaten üniversitede falan da romantik ilişkilerin olacak, 2 sene sonra yüzünü hatırlamayacağın bir çocuk için bu kadar düşünmene gerek yok. Şu sıralar çok önemli geliyor anlıyorum ama inan ben lise aşklarımın hiçbirisini hatırlamıyorum. Sen de hatırlamayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…