• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unutamıyorum

nasıl unutuyorsunz?

• Ankete Katılan
    5
21 yasindasin ve parası için zengin kadinlarla takilacak kadar karaktersiz bir adamı sevebiliyorsun...

Ona sorsana: "ben parası için zengin erkeklerle takilsam bana ne gözle bakardin?" Diye. Normal derse şahane... tam aşık olunasi erkek.

21 yasindasin ve parası için zengin kadinlarla takilacak kadar karaktersiz bir adamı sevebiliyorsun...

Ona sorsana: "ben parası için zengin erkeklerle takilsam bana ne gözle bakardin?" Diye. Normal derse şahane... tam aşık olunasi erkek.

Profilinde 98'li olduğu yazıyor, 18 yaşındaymış da sanmıyorum ben lise son ya da lise 3 öğrencisi falan muhtemelen.

Lisede ben de birine aşıktım. Çocuk bana ilgi gösteriyordu ama ne ilgi... Güneş geliyor diye eliyle güneşi kapatmalar, iltifatlar, göz kırpıp öpücük atmalar, gözlerimi kaşısam ağlıyor musun diye emen gelip sormalar filan. Arkadaşlarım gaza getiriyordu kesin sana aşık diye. En son arkadaşım aracılığıyla açılmıştım o da ben onu kardeşim olarak görüyorum demişti. Sanki aynı anneden babadan mı çıktık aptal çocuk :KK53:

Neyse efendim uzatmayayım okul bitene kadr benim bir yanım hep o çocukta kaldı hatta kimseyle sevgili olmamıştım o her yıl birini buluyordu ama bendeki manyaklığa bak :rolleyes:

Okul bitince ister istemez unuttum. Zaten onun red cevabı seni zamanla soğutur. Akışına bırak bazı şeyleri. Yeni insanlarla tanış biraz gönlüne hitap edeni kaçırma o kişiye yönel. Kendini yıpratma yeter.

Back
X