unutamıyorumm

eltorato

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
206
120
103
kızlar merhaba daha öncede konu açtım gerçi.. 2 senelik ilişkim 4 ay önce bitti 2 kere mesaj attım 2 kerede ayağına gittim yalvar yakar geçenlerdede yanlış mesaj attım ona bile yanlış oldu diye dönmedi ..diyceksiniz adam istemio işte fln ama adamın huyu böyle inatçıı kafasına taktığı şeyleri kendi içinde bitirmeden ne yazar ne sorar hala umudum varmı yüzde 20 belkide aptal diceksiniz bu umuda bile.. son gittiğimde ikna edilebilir gibiydi biraz daha düşünim gibi bi söylemde bulundu .. sonra sında mesaj attım nsasılsın gibi soğuk soğuk konuşup telefonunu kapadı .. daha sonrasında zaten tamam yeter istemiosun anladım artık bende seni istemiorum gibi bi mesaj daha attım zaten bizden bişi olmaz artık gibi bişiler dedim.. tabiki onada cevap vermedi .. cevap vermemesi nokta koymaması mı umursamamasımı bilmiorum çapkın bi insan asla diil hiçde işi olmaz ama kafasında çözümleyemediği sorunlar olduğunu biliorum birde extra takıntılı mevzu telefonumu 24 saat kapatıp bana ulaşamamsı.. ve ilişki çindeki ara sıra olan tartışmalar flnn... kafamda bitiremiorum kimle görüşsem bana onu hatırlatıo dahada beter oluorumm .. hiç kimse onun gibi olmuo yaş olucak sorcak olursanız 39 yaşında bi insan .. geri dönüşü olurmu bilmiorum keşke olsaa .. içimden bi adım daha atasım gelio belki son kez bilmiorum doğrumu yaparım yanlışmı ? ama onsuz yapamıorum unutmak için naparım onuda bilmiyoum (

Unutmayın tabi, insan hayatına giren adamı en az on sene unutmamalı. Adam kovsa da sövse de dövse de peşinden koşmalı. Aynen devam. Tabi ki bir adım daha atın. Camının altına güller ve mumlarla seni seviyorum yazıp orada sabahlayın mesela.

Rolleri değişmişsiniz.
Hiç kadınca gelmiyo bana bu tarz tarık akan davranışları.
Biraz Gurur Lütfen...
Adamı baymışınız...

Sen onsuz yapamiyorsun diye adam bu duruma katlanmak zorunda değil kendini tutmaya çalış..

Adami rahat birakda nefes alsin. Istemiyo seni iste. Kendini kandirip durma inatcidir falan diye. Istemedigini anlatmanin baska yolu kalmamiski.

Biz ne yazarsak yazalım, insanlar ne derse desin senin kulakların darbe alacak ve duymak istemeyeceksin.

Adamın çevresinde dönüp dönüp dolaşacaksın...

Sana tavsiyem bu akşam Şebnem Ferah-Mayın Tarlası şarkısını dinle... biraz ufkun genişler.

Ve kendine bu soruyu sor : Mayın tarlasında vururana kadar savaşmaya devam mı edeceksin ?
Yoksa gerçekleri kabullenip kendi huzurlu ve temiz tarlanı kurmaya mı çalışacaksın ?

Sizi artık istemiyor onu düşünmemekle unutmaya ilk adımı atabilirsiniz daha ne arayın ne sorun neşen kendinizi değersiz küçük bir insan gibi göateritorsunuz bırakın geçmişinix anılarınızı güzl hatırlsn

40 yasinda adam cocuk oyuncagi gibi ayrilip barismak istemez ki. Cok seviyor olabilirsiniz ama o sizi sevmiyor demek ki. Capkin olmayabilir cok durust olabilir hepsi olur ama bu size omur boyu bagimli olacagi anlamina gelmiyor. Siz kac yasindasiniz? Davranislariniz hic olgun ve anlayisli gelmedi bana.

Bu tarz konuları okuyunca ilk düşündüğüm şey "allah bu kadar şuursuzca davranmama sebep olacak bir aşk vermesin" oluyor. Dışarıdan, daha da önemlisi adamın açısından nasıl göründüğünüze dair bir fikriniz var mı?

Boyle davranmaya ne gerek var bu hayatta kimse vazgecilmez degil oyle dusunun. Neden onu hayatinizin merkezinde boyle tutuyosunuz size yuz vermemesine ragmen. Belkide sizin icin hayirlisi budur oyle dusunun. Boyle bi sonuca varamazsiniz bence...

Sen böyle davrandıkça da asla dönmez.

Onun yerinde olsam hattımı değişirdim.
Çok itici geliyor böyle onursuz kızlar bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…