kızlar merhaba daha öncede konu açtım gerçi.. 2 senelik ilişkim 4 ay önce bitti 2 kere mesaj attım 2 kerede ayağına gittim yalvar yakar geçenlerdede yanlış mesaj attım ona bile yanlış oldu diye dönmedi ..diyceksiniz adam istemio işte fln ama adamın huyu böyle inatçıı kafasına taktığı şeyleri kendi içinde bitirmeden ne yazar ne sorar hala umudum varmı yüzde 20 belkide aptal diceksiniz bu umuda bile.. son gittiğimde ikna edilebilir gibiydi biraz daha düşünim gibi bi söylemde bulundu .. sonra sında mesaj attım nsasılsın gibi soğuk soğuk konuşup telefonunu kapadı .. daha sonrasında zaten tamam yeter istemiosun anladım artık bende seni istemiorum gibi bi mesaj daha attım zaten bizden bişi olmaz artık gibi bişiler dedim.. tabiki onada cevap vermedi .. cevap vermemesi nokta koymaması mı umursamamasımı bilmiorum çapkın bi insan asla diil hiçde işi olmaz ama kafasında çözümleyemediği sorunlar olduğunu biliorum birde extra takıntılı mevzu telefonumu 24 saat kapatıp bana ulaşamamsı.. ve ilişki çindeki ara sıra olan tartışmalar flnn... kafamda bitiremiorum kimle görüşsem bana onu hatırlatıo dahada beter oluorumm .. hiç kimse onun gibi olmuo yaş olucak sorcak olursanız 39 yaşında bi insan .. geri dönüşü olurmu bilmiorum keşke olsaa .. içimden bi adım daha atasım gelio belki son kez bilmiorum doğrumu yaparım yanlışmı ? ama onsuz yapamıorum unutmak için naparım onuda bilmiyoum
(