Ben geçenlerde yöneticime atarlı bir mail gönderdim "..... konusu benim konum olduğu halde bana bahsetmeden karar almışsınız, oysa ben bilsem sizi riskler ile ilgili uyarabilirdim" diye. Cevap geldi, "hani şu gün şurada bunun sadece geçici olduğunu anlatmıştım sana" diye. Asıl kötüsü, ilgili tarihte de atarlanmıştım ve geçici olduğunu anlatmıştı. Yani gereksiz double atarlandım kendimi rezil ettim.
İş ile ilgili bir şey yanlış olsa benim hemen beynimde şimşekler çakıyor "kesin ben bişeyleri unuttum benim hatamdır diye. Sonuç öyle olmuyor hep başkaları işini doğru yapmamış oluyor ama bu duygudan bıktım. Hiçbirşeyi unutmamak herşeyi hatırlamak istiyorum.
"mindfullnes" kelime olarak beni beyni full kullanmayı çağrıştırdığı için mindfullness eğitimine gittim. Meğer ana odaklanmakmış

Eğitimde hoca ne için katıldınız diye sorunca benden öncekilerden biri zihnimde bilgisayar ekranı gibi çok pencere açık, onları kapatmanın yolunu arıyorum dedi. Ben de aaa ben yanlış gelmişim ben daha çok pencere açmayı yani mind'ı full kullanmayı öğrenmeye geldim dedim.
Şimdi hafıza teknikleri ile ilgili bişeyler okumaya çalışıyorum. Mesela okuduğum bir kitapta zihninizi bilgisayar gibi düşünün bir şeyi hatırlayabilmeniz için onu kaydetmeniz gerek yazıyor.Ben de bunu sağlamaya çalışıyorum.