nazanın gözü ne kadar kör tamam aşk insanın gözünü kör eder bu kadar mı kör eder yavuz anlamıyomu ya annesinin neler yaptığtnı
berrazeynep çok tatlısın yaasırnaşık şeydelikafadulden:içelim:
yavuzla annesi yani nazan raufun evine yerleşmek için hazırlanıyodu yavuz gördü anne nereye dedi nazanda siz zaten iki kişisiniz ben işyerinden bi arkadaşla ayrı eve çıkıyorum dedi yavuzda senin yanın benim yanımdır gidemesin dedi oyüzden tartıştılar adalette ilkayı nazlıyla konuşurken yakaladı ama kimle konuştugunu duymadı seninde ipligini pazara çıkarıcam dedi berrazeynepcim görmedin yerde bunlar vardı ha bide selçuk geldi kapıya kadar geldi ipegi almak istiyomuş sanırım tam kapıyı çalacaktı rauf aradı yegenimden uzak dur dedi benim sayemde ailenle bir arada yaşıyosun daha ne istiyosun dedi oda onurumu istiyorum kızım ipegi deyince rauf dellendi öldürmekle tehtit edince geri döndü gitti oda korkak çıktı
ya bu aliyle tuğçe birlikte bi klipte oynuyor gördünüzmü,yakışmışlar aslında he.ilkaydan iyi durmuş yanında.gerçek hayatta sevgililermiki.canım berra zeynep bizi ancak sen aydınlatırsın bu konuda.
Berra bu resimleri nerden buluyosun sen:uhm:
stealthz kız hiç işimiz yok face'den grup kurduk hacetepedekliler filan bole resm alışverşnde filan bulunuos
badattacım evet hatlradım klibi, benm bldğm kadarylan gerçek hayyatta gülşah(asu) ve osman (ali) çıkıolar ama bunu bir yaklaşık 5 ay önce duymuştuk, ayrılmışlardır belki bilemiorm bi soriim benm tayfaya
badattacım evet hatlradım klibi, benm bldğm kadarylan gerçek hayyatta gülşah(asu) ve osman (ali) çıkıolar ama bunu bir yaklaşık 5 ay önce duymuştuk, ayrılmışlardır belki bilemiorm bi soriim benm tayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?