Unutmak Istediğiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazberen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nazberen

Ziyaretçi
HAYATINIZDA UNUTMAK VE BİR DAHA HATIRLAMAK İSTEMEDİĞİNİZ BİRAN YADA OLAY VAR MI:uhm:MESELA BEN BABAMIN ÖLDÜĞÜ ANI UNUTMAK HAFIZAMDAN SİLMEK İSTERDİM senağlama

15 yasimda o insan ile tanistigim ani ve ondan sonra olanlari unutmak isterdim

17 yasimda o siteye kayit oldugum ve o insanlara gercekten güvendigim günüde unutmak isterdim

amaaaaa hayatin kurali budur ki unutmak imkansiz.. alismak vardir.. unutmak yoktur..

daha bir sürü kayiplar bir sürü hayal kiriklari bir sürü bir sürü olaylar basimizdan gececek unutmak istedigimiz ama unutmayacagiz..

ve o olaylar o olanlar sayesinde her zaman dahada olgunlasacagiz..

diye düsünüyorum..

ben haksız yere kayınvalideme bağırdığım anı unutmak istiyorum çünkü kayınvalidem o kadar anlayışılı biri ki o anki psikolojimden kaynaklandığını anladı bunun ve hiç sorun yapmadı ama ben aklıma geldikçe çok kötü hissediyorum kendimi..senağlama

ben haksız yere kayınvalideme bağırdığım anı unutmak istiyorum çünkü kayınvalidem o kadar anlayışılı biri ki o anki psikolojimden kaynaklandığını anladı bunun ve hiç sorun yapmadı ama ben aklıma geldikçe çok kötü hissediyorum kendimi..senağlama

kayinvaliden anlayisli biri ise ve sende özür diledi isen merak etme sorun olmaz =) =)

15 yaşında tanıştığım insan sıfatına bürünmüş hayvanla tanışmamayı ve onu unutmayı isterim

15 yaşında tanıştığım insan sıfatına bürünmüş hayvanla tanışmamayı ve onu unutmayı isterim

NEDEN BÜTÜN HATALAR O YAŞLARDA YAPILIYOR :çok üzgünüm:BENİMDE 15 YAŞLA İLGİLİ SORUNLARIM OLDUDAA.........

Babamın vefat ettiğini söyleyen o telefonu hiç duymamak isterdim.
En büyük korkum gurbetteyken kötü haber almaktı onu babamı kaybettiğimde yaşadım.
Birde ablam trafik kazası geçirdiğinde hastaneye koşup içeri alınmadığımız,
durumu kritik diyen doktorun gözlerine bir çare arar bakışlarımı, yanında ellerini
tutup her beş dakikada bir beni duyuyormusun diye kulağına fısıldadığımda onun
bilinçsizce yatmış halini ve o iki günü tamamen unutmak isterdim........

bende bir gece yarısı eşimin yiğenin ölüm haberini almıştık onu unutmak ve hatırlamak istemiyorum ama malesf aklımdan hiç çıkmıyo çünkü daha gencecikti 22 yaşında kara toprağa girdi yaşasaydı 25 yaşında olcaktı

bende 14-15 yaslarindayken o pislige inanip güvendigim günleri kesinlikle unutmak isterdim. cünkü 3-4 yilim depresyonla gecti bu yüzden, ve birkac hatami daha unutmak isterdim, ama malesef zaman geriye alinmiyor..:1no2:senağlama. !!

bende bir gece yarısı eşimin yiğenin ölüm haberini almıştık onu unutmak ve hatırlamak istemiyorum ama malesf aklımdan hiç çıkmıyo çünkü daha gencecikti 22 yaşında kara toprağa girdi yaşasaydı 25 yaşında olcaktı

başınız sağolsun melek olduuuusenağlama

bende kuzenimin erkek arkadaşının vefaatını unutmak istiorum ve bursaya gittik bu haberden sonra bizde tesadüfen gördük facebookta hep taziyeler baş sağlığı inanamadık kuzenım çok kötüydü direk ablasını arayıp dogru olup olmadıgını sordum ve malesef dogruydu ablası kardeşime yoluna ölürüm derdim ama ölünmüomuş dedi ve ben bittim apar topar bursaya gidip canazeye katıldık sömestır tatili için gitmişti oysaki 1 gun olmuştu gideli kuzenimin resimleri öpüp öpüp aglaması koklaması hiç gözümün önunden gitmioo bizi duyup görüosan mekanın cennet olsun Allah günahlarını affetsin seni çok sevioruzzz canım arkadaşım yokluun çok kötü nasıl alışmıştık oysaki sana ama yoksunnnsenağlama
saat:12.30 20/01/2008 pazar tarihinde bursa kültürpark ta direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaptığı kazada güray gelmez i kaybettik herkese ibret olsun GAZA BASARKEN BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN...oda bizdendi .ama ansızın ayrıldı aramızdan daha 23 yaşında...MEKANI CENNET OLSUN...

yasanmis o kadar cok hata varki.. ve malesef ne yapsak unutamiyoruz.. ama önemlisi ne biliyorsunuz dimi arkadaslar? önemli olan o hatalri tekrarlamamak, ders cikarmak.. yasadikca büyüyoruz.. bu bir gercek

bende kuzenimin erkek arkadaşının vefaatını unutmak istiorum ve bursaya gittik bu haberden sonra bizde tesadüfen gördük facebookta hep taziyeler baş sağlığı inanamadık kuzenım çok kötüydü direk ablasını arayıp dogru olup olmadıgını sordum ve malesef dogruydu ablası kardeşime yoluna ölürüm derdim ama ölünmüomuş dedi ve ben bittim apar topar bursaya gidip canazeye katıldık sömestır tatili için gitmişti oysaki 1 gun olmuştu gideli kuzenimin resimleri öpüp öpüp aglaması koklaması hiç gözümün önunden gitmioo bizi duyup görüosan mekanın cennet olsun Allah günahlarını affetsin seni çok sevioruzzz canım arkadaşım yokluun çok kötü nasıl alışmıştık oysaki sana ama yoksunnnsenağlama
saat:12.30 20/01/2008 pazar tarihinde bursa kültürpark ta direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaptığı kazada güray gelmez i kaybettik herkese ibret olsun GAZA BASARKEN BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN...oda bizdendi .ama ansızın ayrıldı aramızdan daha 23 yaşında...MEKANI CENNET OLSUN...

BAŞINIZ SAĞOLSUN:çok üzgünüm:

düşük yaptığım günü unutmak istiyorum
ama aklımdan hiç çıkmıyor

basınız sağolsun allah geride klanlara sabır versin

hayatıma girip alt üst eden o zatı unutmak iyisiyle kötüsüyle hiç birşeyini hatırlamak anmak istemiyorum:a015:senağlama

bende 17 yaşında bundan 10 yıl önce babamı kaybettiğim günü unutmak istiyorum.
birde 09/02/2004 te 22 yaşında askerden geldikten 8 ay sonra aniden uykusunda kaybettiğim kardeşimin o kötü haberinin tüm hafızamdan silinmesini istiyorum.onu hep son gördüğüm haliyle ve son konuşmamla anmak istiyorum.ben tam 7 aylık hamileydim ewet allah sabrını veriyor ama çok zorrr.10 yılda masamızdan 2 tabak eksildi 2 tabağın yerinde şuan eşim ve oğlum var allah anneme,abime,eşime ve canımdan çok sevdiğim oğluma uzun ömür versin...:çok üzgünüm:

HAYATINIZDA UNUTMAK VE BİR DAHA HATIRLAMAK İSTEMEDİĞİNİZ BİRAN YADA OLAY VAR MI:uhm:MESELA BEN BABAMIN ÖLDÜĞÜ ANI UNUTMAK HAFIZAMDAN SİLMEK İSTERDİM senağlama

bbbbbbbeeeeeeeeeennnnnnnndddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeee:çok üzgünüm:

Back
X