- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
zor bir durum gercekten..
yanılmıyorsam ikinizde öğretmensiniz
yanınızdan şarkı söyleyerek geçmesi falan bunu hep yaparmıydı yoksa ayrıldıktan sonra mı bu şekilde davranmaya basladı bunu öğrenmek istiyorum
sen onun gibi şarkı falan söylememelisin
taş yerinde ağırdır :)))
sende olgun davran, suratına bakma, nasılsan öyle ol..
onun gibi yapmacıklaşma
olgun ol ama ben sana gidip konusmanı tavsiye etmıyorum
baksana neden ayrıldıgını bile tenezzül edip sormamış
o kadar gurursuz musun sen ?
hiç gerek yok canım :)
aracıyla istemediğini söylemeseydin keşke... o yüzden gururu kırılmıştır... eğer çok istiyorsan ilgini belli et mutluluğu bu yüzden kaçırma. ama reddedilme ihtimalin de var bunu unutma... hakkında hayırlısı...
canım yaa uc ay gıbı kısa bır sure de ne yasadınız da eskı gunler aklına gelıp ıcerlıyıp aglıyorsun !
hıc kafa yormaya degmez .bence senın kı ask degıl de sadece ayrıldıgınız da neden senı ıkna etmek
ıstemedı neden senınle konusmak ıstemedı dıye sen hırs yapmıssın onu .
bence tek problem bu tatlım .cocuk da akıllı cocuklmus valla kacan kovalanır taktıgı ıle
yenıden senın aklına dusmeyı basarmıs
aynı ortamda çalışıyorduk hala da çalışıyoruz çok güzel günlerimiz oldu.onun bu şekilde pat diye sebep sormadan kabullenmesi zoruma gitti. doğru akıllı ve çok kurnazdır kendisi. unutmak istiyorum unutmak, unutmak unutmak((((((((((
Ben de buna benzer bir şeyler yaşadım ondan yazayım hemen, bence yüzyüze konuşmadığın için ona söylemek istediklerini söyleyemediğin için biraz garip hissediyorsun. Dahası ilişkiyi bitiren sen olduğun için vicdan yapıyorsun. Seni yeterince mutlu edemiyormuş, mutlu olacağını düşünmemişsin ki bitirmişsin ilişkini. Seni daha mutlu edecek biri var orda bi yerde, onu düşün, onu ara.. Biten ilişki arkasından çok da kafa yorma.
Ben bunları şunu düşünerek yazıyorum, sen bu kişiyi tam olarak sevmiyorsun, alışkanlık sendeki biraz daha. Ama yok gerçekten seviyorum eminim diyorsan, gidip konuşup her şeyi düzene sokabilirsin canım
ya mesela yemeğe gidiyoduk düşünün menüyü kendi belirliyodu bi tane yemek söylüyodu bir tabak sadece ikimizde beraber yiyoduk bu derece kabaydı yani ve üstelik bu kişi öğretmen. bu gibi kaba hareketleri oldu ben neden bunlara tepki göstermedim işte buna çok pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?