unutmak istiyorum:(

edaberrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
164
0
46
Eskişehir
merhaba arkadaşlar 3 aydır biriyle görüşüyordum geçen hafta ayrıldım... ayrılan ben oldum görüştüğüm kişinin kaba hareketleri ilişkiyi bitirmeme sebep oldu. ilişkiyi bitirdiğimde hiç ısrar etmedi bana. ben ailem istemiyor demiştim daha önce, sonra sorunun benden olduğunu anladı aracı vasıtası ile ilettim ben onu istemiyorum artık diye. hiç konuşalım sorun ne diye sormadı. ilk ayrıldığım zaman çok rahatladığımı üzerimden bir yük kalktığını hissettim. ama şuan içim yanıyor eski günler aklıma geliyo sürekli ve malesef ki bu kişiyle aynı ortamda çalışıyoruz. beni görünce kaçıyor bu beni malesef çok üzüyor ben de ondan kaçmak istiyorum yapamıyorum kötü taraflarını hatırlamaya çalışıyorum sonra soğuyorum ama sonra yine aynı... bazen içime pişmanlık duygusu da geliyor. bu arada bana nisbet yapar gibi çok neşeli davranıyo çevresindekilere. ben onun gibi yapamıyorum. gün geçtikçe zayıflıyorum yemek yiyemiyorum. ne yapıcam nasıl unutucam hergün gözümün önünde:( nefret bile edemiyorum:((

arkadaşım boşver, emin ol sana iyilik yapmış... arkana bakmadan kaç kurtulduguna sevin.. inanki vardır bir garipliği, bilmedigin şeyler.. bak keyfine.. kendini iş yerinde geliştirmeye çalış o seni merak etsin..

arkadaşım boşver, emin ol sana iyilik yapmış... arkana bakmadan kaç kurtulduguna sevin.. inanki vardır bir garipliği, bilmedigin şeyler.. bak keyfine.. kendini iş yerinde geliştirmeye çalış o seni merak etsin..

hep boşvermeye çalışıyorum, öğretmenim, öğrencilere vermeye çalışıyorum kendimi ama onu görünce çok kötü oluyorum:( atlatırmıyım bu durumu geçer mi acaba bugünlerde:(

demekki sevdiğini yeni anladın
aslında taktik belli kaçan kovalanır olmuş şimdi sen onu terk edince üstüne üstüne gelseydi barışmaya çalışsaydı eminim aldığın karardan çok memnun olacaktın geri dönmeyi asla düşünmeycektin ama o sen ayrılınca hiç oralı olmamış gibi düşünüyor veya bilinç öyle davranıyor
senin yapacağın iki şey var 1.si sende hiç onu umursama onu görünce kaç bol bol gül eğlen onu hiç umursamıyormuşda ayrıldığına sevinmişsin gibi yap bak bakalım ne yapacak
2.de eğer sevdiyorum onu tekrar istiyorum diyorsan buna hazırsan git güzelce konuş neden ondan ayrıldığını anlat onun neden böyle davrandığını sor
en azından sonrasında keşke neden konuşmadım demezsin

geçer tabiki.. geçmez olurmu, seni özgür bırakmıs o. bak 3 ay önce o yoktu 3 ay sonra kimin olacagını bilemezsin..

Canım yaa bak öğretmenmişsin de.. Yarın öbür gün bir öğrencinin böyle bir sorunu olsa ona ne telkin verirdin? Üzülmeye bile değmez 3 aylık sevgilin için, hiç sıkma canını zamanla emin ol unutursun ve kendine layık birini bulursun canım...

canım karar verme anımızda o kişinin kötü yanlarını göruruz, ama üzerinden zaman gecince de hep iyi yönlerini hatırlarız, eski kötü şeyleri unutuveririz birden. ama emınım kı o ayrılma aşamasına hıc nedensiz durduk yere gelmedin. yarın barışsan yine aynı şeyler çıkınca karşına hatırlayıp pişman olma sonra.

demekki sevdiğini yeni anladın
aslında taktik belli kaçan kovalanır olmuş şimdi sen onu terk edince üstüne üstüne gelseydi barışmaya çalışsaydı eminim aldığın karardan çok memnun olacaktın geri dönmeyi asla düşünmeycektin ama o sen ayrılınca hiç oralı olmamış gibi düşünüyor veya bilinç öyle davranıyor
senin yapacağın iki şey var 1.si sende hiç onu umursama onu görünce kaç bol bol gül eğlen onu hiç umursamıyormuşda ayrıldığına sevinmişsin gibi yap bak bakalım ne yapacak
2.de eğer sevdiyorum onu tekrar istiyorum diyorsan buna hazırsan git güzelce konuş neden ondan ayrıldığını anlat onun neden böyle davrandığını sor
en azından sonrasında keşke neden konuşmadım demezsin

canım mantığımla duygularımın arasında bir yerdeyim. gdip konuşursam pişman olacakmışım gibi ama bir taraftanda onu görünce çok kötü oluyorum değişik bir psikoloji:(((

canım konuyu okuyunca, biri beni anlatmış sandım resmen:9:

bu kadar mı benzerlik olur:53:

tek bi fark var, bizim ayrılık nedenimiz sizden farklı.. (terkeden taraf benim)

bende onunla aynı yerde çalışıyorum. her gün birbirimizi görüyoruz hatta konuşuyoruzda mecburen işle ilgili...

benim salakta bi umursamaz havalarda, triplerde filan...

bilerek böyle davranıyolar cnm, bunda kafaya takılacak birşey yok...

terkedilen onlar sonuçta... tabiki öyle davranacaklar... kendilerini ezik göstermek istemiyolar:) halbuki içleri kan ağlarr ;)

sende onun gibi yap, mutlu olduğunu göster ona, takmıyomuş gibi yap...

vee asla arama... onu terkettiysen haklı sebeplerin vardır illaki...

Unutmakla en iyi şeyi yaparsın. Belki yeniden birlikte olsanız yine ayrılmak isteyeceksin kaba saba hareketleri devam ettikçe... Bu yüzden kendine yeni bir yol çiz ki sen zaten ondan ayrı bir yol çizmişsin yoluna devam et. Hem yaz tatilide yaklaştı. Biraz daha sabret.

canım karar verme anımızda o kişinin kötü yanlarını göruruz, ama üzerinden zaman gecince de hep iyi yönlerini hatırlarız, eski kötü şeyleri unutuveririz birden. ama emınım kı o ayrılma aşamasına hıc nedensiz durduk yere gelmedin. yarın barışsan yine aynı şeyler çıkınca karşına hatırlayıp pişman olma sonra.

aynen kesinlikle, görüşme dönemimizde kendini tiksindirdi resmen ama şuan özlüyorum ve kendime çooooooooookk kızıyorum neden onunla görüştüm die. mantıklı karar verdiğimin de farkındayım aslında ama bi taraftan da içim kan ağlıyo:(

canım mantığımla duygularımın arasında bir yerdeyim. gdip konuşursam pişman olacakmışım gibi ama bir taraftanda onu görünce çok kötü oluyorum değişik bir psikoloji:(((

canım peki ne yapmaya karar verdin bende merak ettim
amam bence insan aşık olduğu kişiye bunu söylememeli inanki sonra çok üzlüyorsun bende seneler önce bu durumu yaşadım ama gidip bir daha konuşmadım inanırmısın halen kalbimin bir tarafında keşke konuşsaydım derim

canım konuyu okuyunca, biri beni anlatmış sandım resmen:9:

bu kadar mı benzerlik olur:53:

tek bi fark var, bizim ayrılık nedenimiz sizden farklı.. (terkeden taraf benim)

bende onunla aynı yerde çalışıyorum. her gün birbirimizi görüyoruz hatta konuşuyoruzda mecburen işle ilgili...

benim salakta bi umursamaz havalarda, triplerde filan...

bilerek böyle davranıyolar cnm, bunda kafaya takılacak birşey yok...

terkedilen onlar sonuçta... tabiki öyle davranacaklar... kendilerini ezik göstermek istemiyolar:) halbuki içleri kan ağlarr ;)

sende onun gibi yap, mutlu olduğunu göster ona, takmıyomuş gibi yap...

vee asla arama... onu terkettiysen haklı sebeplerin vardır illaki...

biz konuşmuyoruz hiç, ben diyelim ki dersten çıktım sınıf kapısının önündeyim beni görünce yönünü değiştiriyo aptal. ya da şarkı falan söölüyo bağıra bağıra neşeli bir şekilde. benim zoruma giden şey onun beni hiç arayıp neden bitti neyi kafana taktın neden bitiriyosun bile dememesi. güya çok seviyodu beni, ne olursa olsun tüm problemleri aşacaktı ama bi kere olsun sormadı. Allahım nefret etmek istiyorum yaaaa

Unutmakla en iyi şeyi yaparsın. Belki yeniden birlikte olsanız yine ayrılmak isteyeceksin kaba saba hareketleri devam ettikçe... Bu yüzden kendine yeni bir yol çiz ki sen zaten ondan ayrı bir yol çizmişsin yoluna devam et. Hem yaz tatilide yaklaştı. Biraz daha sabret.

ahh gözümün önünde olmasa keşke unutmak kolay olurdu belki:(

eskıden hayır gelseydı ESKIolarak kalmazdı canım,bıdaha aynı ınsanı dusunupte gelecekte senı gercekten hakeden kısının gecıkmesıne neden olma.

Back
X