• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

unutmak istiyorum

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
kızlar bugün kendimi çok yalnız hissediyorum kafam çok karışık pişmanlıklarım var eşimi çok özlüyorum ilk defa bugün çok özlediğimi farkettim ne yapıcam bilmiyorum unutmak istiyorum ama olmuyo unutamıyorum yardım edin ne olur ne yapsam unutabilirim onu :14:

nasıl bi hobi ne yapsam aklıma geliyo :14:

senin düşünmene engel olacak şeyler olabilir

ahşap boya veya resim yap

ben piyano çalıyorum inanılmaz işe yarıyor hiç bir şey düşünemiyorsun o anda çünkü odaklanıyorsun

birşeyler boyamakta aynı etkiyi gösteriyor.başka şey düşünemediğin için kendini rahatlamış hissediyorsun hem bunlar ucuza mal edebileceğin şeyler...

örgü örebilirsin modelli olması gerekmez al şişi ör örebildiğin kadar....ben okulda kantinde örüyordum şahane oluyodu.

temizliğe girişebilirsin,dip köşe girişcen ama kıytırık değil...

evde spor yapabilirsin

klasik müzik bestecilerinin hayatını araştırabilirsin...bir sürü şey yapabilirsin...

imkanın varsa yüzmeye gidebilirsin selülitlerde gider varsa,
yemek yapmayı öğrenmeyi deneyebilirsin

şimdilik aklıma gelen ıvır zıvır ama eğlenceli işler bunlar...

dene ama en azından bir tanesini belki hoşuna gider.

senin düşünmene engel olacak şeyler olabilir

ahşap boya veya resim yap

ben piyano çalıyorum inanılmaz işe yarıyor hiç bir şey düşünemiyorsun o anda çünkü odaklanıyorsun

birşeyler boyamakta aynı etkiyi gösteriyor.başka şey düşünemediğin için kendini rahatlamış hissediyorsun hem bunlar ucuza mal edebileceğin şeyler...

örgü örebilirsin modelli olması gerekmez al şişi ör örebildiğin kadar....ben okulda kantinde örüyordum şahane oluyodu.

temizliğe girişebilirsin,dip köşe girişcen ama kıytırık değil...

evde spor yapabilirsin

klasik müzik bestecilerinin hayatını araştırabilirsin...bir sürü şey yapabilirsin...

imkanın varsa yüzmeye gidebilirsin selülitlerde gider varsa,
yemek yapmayı öğrenmeyi deneyebilirsin

şimdilik aklıma gelen ıvır zıvır ama eğlenceli işler bunlar...

dene ama en azından bir tanesini belki hoşuna gider.

örgü örüyorum ama yinede aklıma geliyo özellikle bugün kendimi çok yalnız hissediyorum kalbime bıçak saplmışlar sanki canım çok yanıyo :14:

esınız evlend mı?

hayır evlenmedi biz ayrılalı 2 ay oluyo :50:

canım pskolojik sorunların yüzünden mi senden ayrıldı :53: destek olması gereken bir durumundamı gitti
lütfen beni yanlış anlama bende panikatak ankseyite hastasıyım seni anlayabilirim bazen hayat çok zor olur o anda en çok sevgiye ilgiye ihtiyaç duyarsın
ama seni zor anında bırakmış bir adamı zamanla özlemeyeceksin
arkadaşlarında dediği gibi birşeylerle ilgilen hobiler bul takı yap sevdiğin dostların arkadaşlarınla vakit geçir müzik dinle yürüyüş yap kitap oku bir süre sonra özlemin azalıcak
ALLAH yardımcın olsun

ehliyete yazil ayyyyyyy hic bir sey anlamayip birde ehliyet almiya calisirsannnnn
kafayi takacak bir sey bulamazsin inan cünkü ben kafayi yemek üzereyim ne cok kural ve lefha varmisssss

ehliyete yazil ayyyyyyy hic bir sey anlamayip birde ehliyet almiya calisirsannnnn
kafayi takacak bir sey bulamazsin inan cünkü ben kafayi yemek üzereyim ne cok kural ve lefha varmisssss

konu dışında olucak ama canım benden sana sınav için tüyo ben sınavda hepsinden 100 er puan almıştım sadece son bir kaç senenin sorularına çalışmıştım sanada öneririm şimdiden başarılar

canım pskolojik sorunların yüzünden mi senden ayrıldı :53: destek olması gereken bir durumundamı gitti
lütfen beni yanlış anlama bende panikatak ankseyite hastasıyım seni anlayabilirim bazen hayat çok zor olur o anda en çok sevgiye ilgiye ihtiyaç duyarsın
ama seni zor anında bırakmış bir adamı zamanla özlemeyeceksin
arkadaşlarında dediği gibi birşeylerle ilgilen hobiler bul takı yap sevdiğin dostların arkadaşlarınla vakit geçir müzik dinle yürüyüş yap kitap oku bir süre sonra özlemin azalıcak
ALLAH yardımcın olsun

o da bana çok sabretti bi kaç kere sinir krizi geçirdim bunaldı artık istemiyo beni defalarca özür diledim pişmanım dedim ben tekrar üzülmek azı çekmek istemiyorum diyo bana ne yapıcam bilmiyorum canım çok yanıyo :14:

isterim aslında ama şuanda durumlar müsait değil :50:

Daha çok yeni ayrılığınız.. Sevgi bi zaman sonra alışkanlığa dönüştüğü için o olmayınca kendinizi yalnız hissediyorsunuz.. Örgü örmekle olmaz bu iş daha fazla sizi oyalayacak bir iş lazım kafanızı toparlayabileceğiniz sakin ama yoğun tempolu bi iş ki aklınıza başka hiç bir şey gelmesin.. Ya da kendinizi alışverişe, gezmeye falan verin bu sürelerde pek evde bulunmamaya çalışın. :26:

konu dışında olucak ama canım benden sana sınav için tüyo ben sınavda hepsinden 100 er puan almıştım sadece son bir kaç senenin sorularına çalışmıştım sanada öneririm şimdiden başarılar

teşekkür ederim dediğim gibi şuanda durumlar müsait değil zaten kpss ye giricem ama çalışmak hiç içimden gelmiyo :50:

Eşinizle neden ayrılmıştınız? Siz mi istediğiniz ayrılmayı yoksa o mu? Siz istediyseniz belki de pişmanlık duyuyorsunuzdur..

gerçekten buna inanıyosan ne güzel sana için temiz vicdanın rahatsa süpersin...dedim ya uğraşasım yok,yoksa çıkardım belgelerle karşına:55:...allah herkese mutluluk versin ya.valla ne güzel olurdu kuşlar böcekler olsa...

boşanma davası açılmıştı çoktan açılmıştı biz tanıştığımızda bu yuva yıkmak mı oluyo neyse sen ne düşünmek istersen düşün ben burda acımla uğraşıyorum canım yanıyo benim burda eşimi çok özlüyorum :14:

Daha çok yeni ayrılığınız.. Sevgi bi zaman sonra alışkanlığa dönüştüğü için o olmayınca kendinizi yalnız hissediyorsunuz.. Örgü örmekle olmaz bu iş daha fazla sizi oyalayacak bir iş lazım kafanızı toparlayabileceğiniz sakin ama yoğun tempolu bi iş ki aklınıza başka hiç bir şey gelmesin.. Ya da kendinizi alışverişe, gezmeye falan verin bu sürelerde pek evde bulunmamaya çalışın. :26:

sürekli gezmeye bi yerlere gidiyoruz ama gördüğüm en ufak bişey bile bana onu hatırlatıyo :14:

Back
X