- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Onu dinlemeyip önemsemediğinizi düşünmüştür muhtemelen. Ben olsam ben de kızardım .erkek arkadaşımla konuşurken önceki işiyle alakalı bir konu geçti ben de çok şaşırdım bana daha önce anlatığını ve benim hatırlamadığımı söyledi hep böyle yapıyosun diye sinirlendi ve telefonu suratıma kapattı. Tamam öncesinde hatırlamadığım bir kaç şey oldu ama gerçekten önemsiz şeylerdi yani hayatına dair çok önemli mevzular değil.
Bunu gerçekten anlatmamıştı bence, velev ki anlattı suratıma kapatacak kadar büyük bir sorun mu sizce ? Ben mi hafife alıyorum mevzuyu fikrinizi öğrenmek istedim.
Unutabilirsiniz herkes fil hafızalı değil maalesef. Ben böyle durumlarda hemen b12 eksikligimi one suruyorum
Eğer her seyi hatırlayan biriyse sizin cok önemsemediğinizi düşünüp atarlanmistir ama telefonu surata kapamak olmamış. Haksız konumda şu an
hahaha : ) ya biz yeni tanıştığımızda ard arda o kadar çok şey anlattı ki bazılarını tabiki unuttum uzun süredir birlikte değiliz ki bir kaç aylık bişe.Siz benim eşim olabilir misiniz acaba
Bana göre önemli olan bir mevzuyu anlattığım eşimde sık sık inkar ediyorda daha önce anlatmadın diye.
Benim önemli anlayışım biraz farklı kabul ama  unutmasın oda
bende de var b12 eksikliği önceden de dedim ama bu durumu ciddiye almıyor.. yine de bozuluyor..
ben zaten geri aramadım aramayı da düşünmüyorum sadece acaba bu kadar büyük bir hata yaptım da ben mi farkında değilim diye bir kendimi sorgulama ihtiyacı hissettim.Alışır zamanla yapacak bir sey yok ama siz telefonu yüzünüze kapatmasına alismayin bence. Bu konu da önemsiz değil
birden fazla defa olduysa alınmış olabilir beni takmıyo mu acaba beni dinlemiyo mu diye.ben de eski sevgilime yapmıştım böyle bi trip , anlattığım şeyi hatırlamayınca GAPATTT diye bağırıp kapatmıştımerkek arkadaşımla konuşurken önceki işiyle alakalı bir konu geçti ben de çok şaşırdım bana daha önce anlattığını ve benim hatırlamadığımı söyledi hep böyle yapıyosun diye sinirlendi ve telefonu suratıma kapattı. Tamam öncesinde hatırlamadığım birkaç şey oldu ama gerçekten önemsiz şeylerdi yani hayatına dair çok önemli mevzular değil.
Bunu gerçekten anlatmamıştı bence, velev ki anlattı suratıma kapatacak kadar büyük bir sorun mu sizce ? Ben mi hafife alıyorum mevzuyu fikrinizi öğrenmek istedim.
Demek içli,hisli,alıngan ve önemsenmek istiyor.erkek arkadaşımla konuşurken önceki işiyle alakalı bir konu geçti ben de çok şaşırdım bana daha önce anlattığını ve benim hatırlamadığımı söyledi hep böyle yapıyosun diye sinirlendi ve telefonu suratıma kapattı. Tamam öncesinde hatırlamadığım birkaç şey oldu ama gerçekten önemsiz şeylerdi yani hayatına dair çok önemli mevzular değil.
Ayrılmayı düşünüyorum açıkcasıDaha bir kaç aylık bir ilişkide bile " telefonu yüze kapatmak " kadar büyük saygısızlık yapmışsa , dikiş tutmaz bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?