Unutmak

revaçta olan biri değil zaten

ikisini de ismen tanısam da şahsen tanışıklığım yok :) biliyorum normal biri olduğunu hatta bana göre olmadığını da biliyorum tip olarak vs ama aşk işte :)
Sizin için revaçta dedim... yardimci olmak için cevaplamak niyetiyle...ülke çapında revaçta olacak değil ya

Bi tokalastiniz iyi ki üstünkörü, sakallari da sakallari.. Bayiliyorsun dramatik senaryolar yazip basrole kendini koymaya.. Yapma kendine bunu diyecegim ama kime diyorum dmi..

Unutuluyor canım inan bana dediklerinde kızardım unutulurmu hiç diye 2-3 senede nefret alıyor yerini
Karsımıza iyi insanlar çıkar inşalah kardeşim

çivi çiviyi sökermiş akışına bak etrafında başkası muhakkak vardır unutursun

bende sökmüyor işte

Aynen,Zaman herşeyin ilacı,geçiyor,geçecek.

biliyorum

Bi tokalastiniz iyi ki üstünkörü, sakallari da sakallari.. Bayiliyorsun dramatik senaryolar yazip basrole kendini koymaya.. Yapma kendine bunu diyecegim ama kime diyorum dmi..

son gideceği gün sarıldık koku olayı sakal olayı o. yani bildiğin sarılma tokalaşma amaçlı değil.

Unutuluyor canım inan bana dediklerinde kızardım unutulurmu hiç diye 2-3 senede nefret alıyor yerini
Karsımıza iyi insanlar çıkar inşalah kardeşim

inşallah feraceli'm

acı çekme sürecini yaşamadan atlatmanın bir yolu olabilseydi keşke ama yok öyle dünya.
biraz dağılırsın sonra yavaş yavaş biter her şey.
kendin de çabalamalısın elbette ki.
sonra yeni bir insanla hiç ummadığın kadar mutlu olacağın yepyeni bir ilişkiye yelken açıp huzurla yaşarsın.
ya da kendi başına mutlu mesut yaşarsın. belli olmaz.

inşallah

Eski konularına bakınca hep benzer sonlar ile aşk hayatın bitmiş. Sence de tuhaf diil mi ? Sende eksik olan ne var ? Ya da bir erkekte aradığın özellikler neler ? Eleme yöntemini iyi yapamıyorsun olabilitesi olmayan kişilere gönlünü kaptırıp, sonra aşk acısı çekiyorsun. Birileri karşına her zaman çıkar. 4 milyar erkek var. Mantık süzgecinden, karşına çıkan erkekleri iyi süzer isen böyle acı çekmezsin. İlk tanıştığın erkeklere hemen bağlanmak yerine onu tanımaya çalış daha iyi ilerler ilişkin.

Muhalafetlere ihtiyacım yok diye yazdım.en basinda

Muhalafetlere ihtiyacım yok diye yazdım.en basinda

Ne kadar aksisin sen ya ! Olumlu veya olumsuz taraflarını keşfedemediğin sürece hiç bir ilişkin yürümez buraya aylarca konu açıp durursun. Bence bir kendini tart ölç, o zaman ilişkilerin yürür. Sanal alemde böyleysen normal hayatında ki bilir nasılsın

Ama atladığınız bir şey var ; bu hanımefendi aşka aşık. Sanmıyorum ki gerçek aşkı arasın. Binbeşyüz tane böyle konusu var , olabilir kimsenin aşk hayatını, sevgililerinin sayısını tartışmak, eleştirmek bize düşmez. Amaaaa her adama da aşk denirse o zaman aşk kavramının içi boşalır. Her ay biriyle görüşebilirsin, normaldir denersin ama her ay hayatımın aşkı diye adamları yüceltirsen o işte gariplik olur. Edebiyat güzeldir, romantizm de öyle ama sanatçı adamdan ağzı fena yanmış biri olarak tecrübeliyim bu alemdekilerden bir cacık olmaz. Biraz ayakların yere sağlam basması lazım.

Canım muhalefet istemiyor hanımefendi Şimdi bu yazdıklarını görürse verir veriştirir Gönlü zengin ondan herkese aşık olup duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…