- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.923
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Biz tanıyormuyuz kendisini?Muhalefet olacaklar lütfen yazmasın. İçimi dökmek istiyorum sadece.
Daha geçen hafta bugünlerde mayısta yaşadığım şehre yeniden geleceğini ve görüşeceğimizi düşünürken şimdi unutmak zorundayım. Ama ya burnumdaki kokusu sakallarının yanağıma değmesi. Ellerinin sıcaklığı gözlerinin içine bakmayı nasıl unutacağım bilmiyorum. Elim gidiyor telefona resimlerimizi sileyim diyorum kıyamıyorum.
Unutmam o kadar zor ki haftada 2 gün 2 farklı kanalda yaptığı programlar çıkıyor karşıma izliyorum izledikçe özlüyorum. Olmayacağını biliyordum dost olarak görüyordu beni ama ben istemedim al dostluğunu da git dedim oda gitmeyi tercih etti.
Çok tanındık biri değilBiz tanıyormuyuz kendisini?
şuan için kimse ilgimi çekmiyor açıkçası ondan çok daha yakışıklıları var çevremde ama dışarı karşı bir duvar ördüm resmenboşver unutursun..
yeni biri ilgini çekene kadar acını içine göm..
Muhalefet olacaklar lütfen yazmasın. İçimi dökmek istiyorum sadece.
Daha geçen hafta bugünlerde mayısta yaşadığım şehre yeniden geleceğini ve görüşeceğimizi düşünürken şimdi unutmak zorundayım. Ama ya burnumdaki kokusu sakallarının yanağıma değmesi. Ellerinin sıcaklığı gözlerinin içine bakmayı nasıl unutacağım bilmiyorum. Elim gidiyor telefona resimlerimizi sileyim diyorum kıyamıyorum.
Unutmam o kadar zor ki haftada 2 gün 2 farklı kanalda yaptığı programlar çıkıyor karşıma izliyorum izledikçe özlüyorum. Olmayacağını biliyordum dost olarak görüyordu beni ama ben istemedim al dostluğunu da git dedim oda gitmeyi tercih etti.
şuan için kimse ilgimi çekmiyor açıkçası ondan çok daha yakışıklıları var çevremde ama dışarı karşı bir duvar ördüm resmen
Sadece arkadaş olarak gördüğüne emin misin?Ama ya burnumdaki kokusu sakallarının yanağıma değmesi.
Unutursun için yanaaaaa yanaaaaaaaa,
Unutursun ölüm sanaaaa banaaaaaaaa,
Zaman basıp kanayan yaranaaaaaaaaa,
Unutursun, unutursunnnn...
Velhasıl kelam, unutursun kardeş, unutursun...
Olmayacagini bilmek bu kadar guclu yapmis Duygunu.
Yeni limanlara yelken ac bence
İzleme programlarını.
Adam seni sevmiyor.
Geçerli bir nedenin var unutmak için.
Zaten adanın derdi gönül eğlendirmekti.
Gururuna yazık.
şu an öyle .. geçecek daha öncekiler geçmedi mi ?
sanki ilk defa aşık olmuşsun gibi karalar bağlamana gerek yok..
Sadece arkadaş olarak gördüğüne emin misin?
Nasil unuturum, unutmak zorundayim..ha unuttum yok unutamadim vs diye düsünürsen yipranirsin..akisina birak.
Hayat devam ediyor..
Tam revaçta iken idam edilmek o zat-i muhteremi Lider yapmış. ...sonunda istememis ki dost olarak kalmayi tercih etmiş. ..düşünüp düşünüp gözünüzde büyümeyin nihayetinde İnsanız hepimiz. ..
siz onu gözünüzde büyütüyorsunuz
kimler gelir kimler geçer
bir de bu adamlar da evlerinde normal insanlar
pijamalarını giyip yayılıyorlar
banyoya kıllarını döküyorlar vs
ilahlaştırmayın kafanızda
Sakal makal deyince de aklıma Soner Yalçın ile Ahmet Ümit geldi niye ise
öğrenci değilim aynı sektörde çalışıyoruz onunla. yani ister istemez ismi karşıma çıkıyorGececeginden emin olabilirsin.. Onu hayatinin merkezine koymussun ve bu nedenle ondan baskasini gormuyorsun belliki..Ama unutmaki hic kimse vazgecilmez degil bu hayatta..onu sana unutturacak seyler yap. Ne bileyim arkadaslarinla vakit gecir, ogrenciysen derslerinle ilgilen..Bi sekilde unutursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?