- Emoji Skoru
- 55.195
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Kesin sana asik diyerek bos teselliler vermeyenleri bi dinlesen belki boyle hayalkirikliklari yasamayacaksin.. Ama senin kafa hep ayni..Muhalafetlere ihtiyacım yok diye yazdım.en basinda
Ya unutamazsaaaaaaaaaUnutursun için yanaaaaa yanaaaaaaaa,
Unutursun ölüm sanaaaa banaaaaaaaa,
Zaman basıp kanayan yaranaaaaaaaaa,
Unutursun, unutursunnnn...
Velhasıl kelam, unutursun kardeş, unutursun...
Unutulur unutulur, kimler kimleri unutmuş...Ya unutamazsaaaaaaaaabirde adam çok ünlü oluyormuş yıllar geçtikçe ah ah )
her canlı bir gun imkansız ve tek taraflı aşk yaşamayı tadacaktır.Muhalefet olacaklar lütfen yazmasın. İçimi dökmek istiyorum sadece.
Daha geçen hafta bugünlerde mayısta yaşadığım şehre yeniden geleceğini ve görüşeceğimizi düşünürken şimdi unutmak zorundayım. Ama ya burnumdaki kokusu sakallarının yanağıma değmesi. Ellerinin sıcaklığı gözlerinin içine bakmayı nasıl unutacağım bilmiyorum. Elim gidiyor telefona resimlerimizi sileyim diyorum kıyamıyorum.
Unutmam o kadar zor ki haftada 2 gün 2 farklı kanalda yaptığı programlar çıkıyor karşıma izliyorum izledikçe özlüyorum. Olmayacağını biliyordum dost olarak görüyordu beni ama ben istemedim al dostluğunu da git dedim oda gitmeyi tercih etti.
O kaynayan hatunlardan biri konu sahibide olabilir:))Unutulur unutulur, kimler kimleri unutmuş...Bizler kimleri unuttuk.. Çivi çiviyi söker, elbet başka birini sevecek onuda unutacak. Adam ünlü olursa hem dahada olmaz o iş, etrafı çeşit çeşit hatun kaynar onun
"Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz" derler. Yine çok derin konuştumO kaynayan hatunlardan biri konu sahibide olabilir:))
Ha haa çok derin hemde"Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz" derler. Yine çok derin konuştum
Derin cümlelerimde boğulacağız bir gün, hadi bakalımHa haa çok derin hemde
Haha allah korusn:))Derin cümlelerimde boğulacağız bir gün, hadi bakalım