22 yaşındasın, normal bir genç için lisans mezuniyet yaşı. Sence bu tarz anlamsiz işlerle uğraşilacak yaş mı? Istek attim herkesi silerdi beni bekletti falan. Direkt isteğini düşünceni yaz konuş ya da tanismak icin baska sebep yarat. Boyle sanaldan ne olacak nereye varabilecek?Hoşlandığım birisi vardı.İlklerde o her gördüğünde bakıyordu.ben de ona bakmaya başlayınca çekingenleşti.Uzaktayken baktığını farkediyordum ama yanımdan geçerken tedirgin olup gözlerini kaçırıyordu.3 ay böyle geçti.Ama ben yanlış anlamışım.Çünkü onu görmemeye başladığımda 2 ay sonra takip istegi attım.Takip istegi öylece kaldı beklemede.birkaç arkadaşımdan da denemiştim onların takip istegini siliyordu direk ama benim takip isteği beklemedeydi 1,5 aydır.Dün profiline bakayım derken yanlışlıkla geri aldım takip isteğimi elim değdi.Zaten olacağı yoktu ve birkaç bakıştan anlam çıkarmakla yanlış yaptım ama nedense unutamıyorum.Sanki o takip istegi oylece duruyorken bir anlamı var gibiydi benim için.Bu platonik aşktan kurtulmam için ne tavsiye edersiniz ?
Evet lisans mezuniyet yaşı ve Temmuz 2020'de 22 yaşıma girmeden mezun oldum lisans bölümümden. Evet bu yaptıklarım biraz anlamsızlık içeriyor ama direk ona yazmaya çekindim22 yaşındasın, normal bir genç için lisans mezuniyet yaşı. Sence bu tarz anlamsiz işlerle uğraşilacak yaş mı? Istek attim herkesi silerdi beni bekletti falan. Direkt isteğini düşünceni yaz konuş ya da tanismak icin baska sebep yarat. Boyle sanaldan ne olacak nereye varabilecek?
Sosyal medyayı sık kullanmıyor ya da çok takip isteği alıyorsa sen arada kaynamış olabilirsin. Hiçbir şey yaşamadığın biri için unutmak söz konusu bile olamaz, bunu düşünmemelisin bile. Sadece bakıştınız, bitti. Belki sana bile bakmıyordu, belki bakmak adamın huyuydu. Hiç platonik aşk triplerine girme, yanarsın.
Aranizda duygusal hicbir sey yaşanmamış ki. Gun icinde herkesin bir bakışını yakalayabiliriz. Birine benzettigimiz icin bakabiliriz, baska bir nedenle de olur bakar bakariz yani. Bunu anlamlandirip büyütüp ben nasil unutucam triplerine girmenin manasi yok inan bana.Evet lisans mezuniyet yaşı ve Temmuz 2020'de 22 yaşıma girmeden mezun oldum lisans bölümümden. Evet bu yaptıklarım biraz anlamsızlık içeriyor ama direk ona yazmaya çekindim
Platonik asktan kurtulmanin yolu o kisiylen tüm iliskine kesmektir.
Onu stalklamayi birak ve birdaha onun hakinda bilgi toplmaya calisma.
Iki-üc ayda sonra aklindan silinir gider.
Siradaki nicki umutsuz vaka olmali bu kadar unutamamayaAynı konuyu aylardır acıp acıp duruyorsunuz farklı bir nick ilede acmıssınız ban yemıssınız hala unutamadınız mı
Aranizda duygusal hicbir sey yaşanmamış ki. Gun icinde herkesin bir bakışını yakalayabiliriz. Birine benzettigimiz icin bakabiliriz, baska bir nedenle de olur bakar bakariz yani. Bunu anlamlandirip büyütüp ben nasil unutucam triplerine girmenin manasi yok inan bana
He yaaaSiradaki nicki umutsuz vaka olmali bu kadar unutamamaya
Çocuğa dm atarmis ugruna ban yedim yine de bana yâr olmaz misin diye
Aynı konuyu aylardır acıp acıp duruyorsunuz farklı nickler ilede acmıssınız ban yemıssınız hala unutamadınız mı
Ne yaşadınız da unutamadıniz ? Bir tane anı'nızı anlatın size hak vereyimHoşlandığım birisi vardı.İlklerde o her gördüğünde bakıyordu.ben de ona bakmaya başlayınca çekingenleşti.Uzaktayken baktığını farkediyordum ama yanımdan geçerken tedirgin olup gözlerini kaçırıyordu.3 ay böyle geçti.Ama ben yanlış anlamışım.Çünkü onu görmemeye başladığımda 2 ay sonra takip istegi attım.Takip istegi öylece kaldı beklemede.birkaç arkadaşımdan da denemiştim onların takip istegini siliyordu direk ama benim takip isteği beklemedeydi 1,5 aydır.Dün profiline bakayım derken yanlışlıkla geri aldım takip isteğimi elim değdi.Zaten olacağı yoktu ve birkaç bakıştan anlam çıkarmakla yanlış yaptım ama nedense unutamıyorum.Sanki o takip istegi oylece duruyorken bir anlamı var gibiydi benim için.Bu platonik aşktan kurtulmam için ne tavsiye edersiniz ?
Ne yaşadınız da unutamadıniz ? Bir tane anı'nızı anlatın size hak vereyim
Ben de kendime hak vermiyorum zaten bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?