Unutmam için tavsiye ?

Evet ama tanıyamadan böyle olması kötı oldu biraz.tanıyıp itici geldiğinde boşvermek çok kolay oluyor.ama tabi çok da zor bir şey değil.unuturum.Hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki

Evet ama tanıyamadan böyle olması kötı oldu biraz.tanıyıp itici geldiğinde boşvermek çok kolay oluyor.ama tabi çok da zor bir şey değil.unuturum.Hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki
Bazen tanıdığına bin pişman ederler tanımadığına pişman ol daha iyi her şerde bir hayır vardır..

Tatlım platoniğinde bu kadar yıpranmışın.
Gerçeğinde napcan.
Acil kendine yönelmen lazım

Yaa olur öyle. Ama bunun için üzülme. Duyguların yaşla öğrenim ile alakası yok. Kapatma düğmesi de yok bunun. Bir süre sonra sen istesen de istemesen de geçecek zaten. Yeter ki hayatını ıskalama. Bu seni tecrübe edinmekten geri tutmasın.

uzaktan tatlıdır belki o yüzden sana hoş geliyordur . bende böyle bi durum yaşadım hatta o zamanlar sosyal ağlar kiminde var kiminde yoktu bile sonra farklı yerde kendi geldi karşıma konuştuk ama olmayacağı çok belliydi olamadık da zaten ve şuan başka biri ile evliyim ve iyi ki o öyle kalmış diyorum . zamana bırak akışına bırak . hayallere de kapılma ama net ol .

Evet demek ki hakkımda hayirlısı degilmis deyip yine de hayallerde yaşamayayım

Haklısıniz.üzülmeye değmez

Ben bunu yaşadım yıllar önce üstüne benden hoşlandığını ama söyleyemediğini düşünüp kendim söyledim bakışıyoduk çünkü. Adam beni Red bile etmedi yanlış anlamışsın dedi. Hoşlanınca gayet söylüyorlar eşimle öğrendim. Ötekide bu kız bana niye bakıyor diye bakıyordu herhalde görmezsen soğur zamanlada unutursun hiç o tarafa bakma bile

Eşinizle tanışmıyorken mi gelip tanıştı sizle yani.Iyiymis. Acaba benim tanışma hikayem nasıl olcak çok merak ediyorum

Aşk evrensel bir konu arkadaşlar.sitedeki her dertli aşk konusunun sahibi ben miyim sanki

yapmayın Allah aşkına... o kadar saf mı görünüyoruz oradan bakınca?

EKİM ayından beri bunun için mi acı çekiyorsunuz gerçekten??

ya bize anlatmadığınız şeyler var ya da ciddi anlamda destek almanız gerekiyor. eğer sadece yazdıklarınızdan ibaretse yaşadıklarınız, bence bu takıntınızı yenmek için yardım almalısınız.

Biraz saflık var galiba sende.tek uğraşınız bu site mi Allah aşkına.Bir de üşenmeden gidip konuyu etiketlemişsiniz.hadi ben bir sorunuma çözüm için konu paylaşıyorum.bu gereksiz ayrıntıları didikleme huyunuz için gidip siz yardım alın bence.belki o zaman kendinizi geliştebileceğiniz konulara yönelir onlari didiklersiniz.Allahım yaa şimdi de bu yorumumu şikayet edin de hesabımı kendim silmekle uğraştırmayın beni

İçerik virgüle kadar aynı. Şimdi de dersinki insanlar cift ucuz neyin yaratılmıştır felan

Baska işiniz gücunuz yok galiba.üstteki yorumda soylediklerimin hepsi sizin icin de gecerli.Kendinizi gelistirmeye bakın.Hayat baskalarının hayatlarinı didiklemek için cok kısa cınımsss

eee konuş madem
Seni tanımak istiyorum de
En fazla olmaz der

tek uğraşınız bu site mi Allah aşkına.
Bunu aynı konu için defalarca farklı üyelikler alıp burada sürekli aynı şeyleri yazan insan mı söylüyor?
Bir de üşenmeden gidip konuyu etiketlemişsiniz.
yoo, direkt sayfanın en alt kısmında gözüküyor,hiç uğraşmama gerek kalmadı. farklı isimle nokta virgülüne kadar aynı konuyu açtığınız için site de doğal olarak benzer konular başlığı altına koymuş konunuzu.

bu gereksiz ayrıntıları didikleme huyunuz için gidip siz yardım alın bence.
neden saldırıya geçtiniz ki? bir doktor olarak size kendimce tanı koymuştum, zira devletimiz bana bu yetkiyi veriyor diye biliyorum ama?

bence gerçekten takıntılısınız ve yardım almalısınız.

sizinle ağız dalaşına girmeyeceğim, KİB.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…