unutmam lazım yardım edin!!!

1seniseviyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
286
33
68
kızlar cok kötüyüm sevgilim 2 yıllık ilişkimizi tek kalemle benim hatam yüzünden sildi artık sevmediğini anladım beni arama vb. cok ciddi yani tamamen bitti.. şimdi size soruyorum nasıl ayrılık acısını hafifletebilirim??? nasıl içimdeki askı öldürebilirim ve nasılki kendimi onsuzluğa alıstırabilirim önerilerinizi bekliyorum...

kızlar cok kötüyüm sevgilim 2 yıllık ilişkimizi tek kalemle benim hatam yüzünden sildi artık sevmediğini anladım beni arama vb. cok ciddi yani tamamen bitti.. şimdi size soruyorum nasıl ayrılık acısını hafifletebilirim??? nasıl içimdeki askı öldürebilirim ve nasılki kendimi onsuzluğa alıstırabilirim önerilerinizi bekliyorum...

merhaba canım öncelikle iki yıldır süren bir ilişki var yani bu kadar sürdürdü iseniz birbirinizi bence seviyorsunuz. yaptığın hata çok mu kötü. affedilmeyecek cinsten mi? eğer öyle değilse sular durulunca tekrar sana döner bence

Bir anda bütün geçmişini, anılarını silemezsin... anca zamanla acını hafifletebilirsin. başka uğraşlara yönel, zihnini meşgul et.

Son düzenleme:
evet canım tartıstık haketmediği laflar söledim daha sonrasında ö.dilemk için aradım bana bi dost gözüyle baktığını ,yüzümü görmek iştemediğini söledi.(10qün önce) bunun üzerinden 4 gün önce msjlastık ve kırıldıqımı söledim sana ulasmak imkansız dedim yol gösterki sana ulasıyım dedim ayrı sehrlerdeyız yanına geleym vb. dememe rağmen istemedi bugün yine aradım aynı seleri söledi ve son msj olarakta sen benden gidiyorsun bn senı baskasının ellerini tutarken bile hayal edemiyorum ama sen bnm baska tenlere dokunmamı kabullenmişsin sn ayrıldıktan sonra ne olmasını beklersin nolur son defaa düşün bir sans werelim aramanı bekliyorum dedim cevap vermedi artık unutacağım cok yalvardım olmadı zorlamanın anlamı yok :(

Artık daha fazla üstüne düşme, belki de böylesi daha hayırlıdir diye duşun.
Zaman her seyin ilacı , zamandan baska bir seye ihtiyacın yok bence.
Hakkına hayırlısı olsun insallah .

oncelıkle bıkac gun arama bakalım konusmayın.. ortam bıraz sakınlessın sonra konusun.. belkı kararı degısır .. senı ozler.. eger sana gene sans vermıorsa kaderınde o yokmus dıye kendını tesellı et.. alnında ne yazılmıssa o kısıyle evlenırsın zaten. ben kendımı hep böle avutmusumdur :(

Soylememeniz gerekirdi ama kizginlikla soylemissiniz, haketmedigi seyleri. Daha baska sebepleri varsa tamam ama sirf bu yuzden bir anda kesip atmamaliydi. Cok mu alingandir? Yoksa hakarete varan agir sozler mi soylediniz? Bilmiyorum tabi ama seni boyle kolayca silip atiyorsa ya sevgisi guclu degil, ya da asiri alingan. Evlenince de seni degmeyecek sebeplerle birakir oyleyse.
Kusura bakma, uzuntulu aninda kirmak istemem, ama cok kolay,is gibi ayrilmis. Daha yeni olmus, hemen unutamazsin tabi. Hatta hic unutamazsin ama bu kadar guclu hissetmezsin. Zamana ihtiyacin var. kendini eve kapatma, duygusal sarkilar dinleyip aglama. Ben oyle yapmistim da zamaninda, simdi gecen zamana yiprandigima yanarim, gulup geciyorum hatirlayinca. Zor olur ama guclu olmalisin, arkadaslarinla gez, bu konuyu konusmamaya hatirlamamaya calis. Belki hayirlisi boyleydi. Allah seni daha cok sevecegin ve sevilecegin biriyle karsilastirsin.

bazen zaman o kadar hızlı geçer durmasını isteriz, bazense hiç geçmez saniyeler ölüm gibidir. bu da sanırım zor geçtiği zamanlardan biri..senin için hayırlı ise düzelmesini diliyorum ama hayırlı değilse hakkında zaman her şeyin ilacıdır. en sevdiğimiz insanların ebedi yokluğuna bile zamanla alışıyoruz..

oncelikle seni cokkk iyi anliyorum demek istiyorum.erkekler cok alingan cok gururlu. bir kalemde silip atacak kadar. canini sikma. anliyorum boguluyorsun hrr dk aramak istiyorsun icinde aciyi atmak istiyorsun. ama gecer geciyorda gecmek zorunda. kiyma guzel gozyaslarina sabret. umarim gonlun feraha kavusur guzel kardesim. allahtan hep hayirlisini dile. olmayacaksa birak gitsin...olacaksa sabret

canım benim yaşadıklarım sana umut olur mu bilmiyorum. biz de ayrı şekildeydik, genelde msjlaşıyorduk. bi kaç kez ayrılmak istedi ve ayrıldık. en son ben de çok kırıldım. tamam dedim artık bitsin. bir haftaya kalmadı kendisi döndü.
bak bu bi fırsat aslında gerçekten onun seni sevip sevmediğini de anlıyorsun. dönerse bil ki seni seviyor ve senindir. seni sevmeyen biriyle evlenme zaten.

KIZLAR DOĞUM GÜNÜM YILBASI COK GÜZEL Bİ MESAJ ATMIS BENİ SEVDİĞİNİ ANLATMIS LAKİN SUAN SADECE ARKADAS KALMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTMİŞ ZAMANA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖLEMİŞ.BENDE YTER ARTIK SENIN PESİNDEN KOSMAKTAN YORULDUM YA SEVGİLİMSİNDİR YADA DEĞİLSİNDİR BAK SUAN İŞE BŞLAMK ÜZEREYİM İŞE BASLADIKTN SNRA SENİ DHA KOLAY UNUTABİLİRİM DAHA SONRASINDA SEN BİLE TANIYAMAZSIN BENİ.SUAN YANINDAYIM SEVGİMİZE SAHİP CIK SİLERSEM SENİ BİR DAHA BENİ BULAMAZSIN BEN SENİN OYUNCAĞIN DEĞİLİM HER İNSAN GİBİ BENDE HATA YAPTIM SEVİYORSAN BENİMLE OL SEVMİYORSAN BEN YOLUMA BAKARIM DEDİM(tabi bunları söylerken ters cevap verse dünyam yıkılırdı) ANLADI BENİ KAYBEDECEĞİNİ ARTIK COK YORULDUĞUMU... KAYBETMEK İSTEMEDİĞİNİ SEVDİĞİNİ İLİŞKİMİZN DEVAM ETTİĞİNİ ANCAK ASKIM VB. SÖZLERİ BİRANDA TEKRAR SÖYLEYEMEYECENİ BELRTİ SUAN SEVGİLİYİZ GALİBA BENDE ANLAMADIM EN AZINDAN ACI CEKMİYORUM AYRI SEHİRLEDEYİZ BU ARADA...OCAK 15 GİBİ GÖRÜŞECEĞİZ İNSALLAH... HEPİNİZE TSK EDERM

aaayy yaaaa ınss bendeeeeeeeeeeee muttlu sonaa kavusurummm yaaaa :))))))

allah mutlulugunuzu daım ettsın ınsssssssssss yarabbımmm

KIZLAR DOĞUM GÜNÜM YILBASI COK GÜZEL Bİ MESAJ ATMIS BENİ SEVDİĞİNİ ANLATMIS LAKİN SUAN SADECE ARKADAS KALMAK İSTEDİĞİNİ BELİRTMİŞ ZAMANA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖLEMİŞ.BENDE YTER ARTIK SENIN PESİNDEN KOSMAKTAN YORULDUM YA SEVGİLİMSİNDİR YADA DEĞİLSİNDİR BAK SUAN İŞE BŞLAMK ÜZEREYİM İŞE BASLADIKTN SNRA SENİ DHA KOLAY UNUTABİLİRİM DAHA SONRASINDA SEN BİLE TANIYAMAZSIN BENİ.SUAN YANINDAYIM SEVGİMİZE SAHİP CIK SİLERSEM SENİ BİR DAHA BENİ BULAMAZSIN BEN SENİN OYUNCAĞIN DEĞİLİM HER İNSAN GİBİ BENDE HATA YAPTIM SEVİYORSAN BENİMLE OL SEVMİYORSAN BEN YOLUMA BAKARIM DEDİM(tabi bunları söylerken ters cevap verse dünyam yıkılırdı) ANLADI BENİ KAYBEDECEĞİNİ ARTIK COK YORULDUĞUMU... KAYBETMEK İSTEMEDİĞİNİ SEVDİĞİNİ İLİŞKİMİZN DEVAM ETTİĞİNİ ANCAK ASKIM VB. SÖZLERİ BİRANDA TEKRAR SÖYLEYEMEYECENİ BELRTİ SUAN SEVGİLİYİZ GALİBA BENDE ANLAMADIM EN AZINDAN ACI CEKMİYORUM AYRI SEHİRLEDEYİZ BU ARADA...OCAK 15 GİBİ GÖRÜŞECEĞİZ İNSALLAH... HEPİNİZE TSK EDERM

kızlar bitrdim 2yılın sonunda barda tanıstıqı bi kızla konusmus görüşmüş kuzenı sarhostu o anlattı bende aradım söledim aramzda bişi olmadı vs. artık sana güvenım kalmadı üzqünüm hoscakal dedim galiba oda istemıyordu artık ki aramadı bile...yani barısmamz sadece 2qgün sürdü

Back
X