Başka birini bulmak saçmadır bence.. Çünkü o da fos çıktığında ona geri dönme hissi oluşuyor .
En iyi yol kafanı başka yerlere vermek
ah kafa baska yere gitmiyor ki
Gider canım gider. Kötülüklerini hatırla biraz kinlen gider.
1 ay en fazla gerisi yok
insallah oyle olur:2:
Unutmanın en kolay yolu onun gittiğine kendine inandırmaktır.
ve zaman herşeye çaredir.
kendimi inandirdim ama neden diyip duruyorum kahrolasi
Anladığım kadarıyla neden gittiğini bilmiyorsun yani gidiş sebebini bu yüzden bu kadar üüzlüyorsun.
Bir sebep olsa kendini ona alıştırcan soranlara bu sebepden dolayı gitti dicen ama bir sebep yok
İnsanı en çok da bu üzer zaten.
yok kardes sebebini biliyorum ama ailesi istedi diye benden nasil kopabildi ona sebeb ariyorum hep
Gerçekden bu insanı daha da üzüyor.
Hayırlısı herşeyin. Ama bu yüzden istemiyorsa da pek de üzme kendini.
Allah yardımcın olsun.
Ben sevgilimden ayrıldığım dakika tel nosunu ve tüm msjlarını sildim ve koşa koşa facemi açıp onu silip facemi dondurdum tekrara eklememek için..aldığı hediyeleri ve ondan izler taşıyan şeyleri asla göremeyeceğim yerlere sakladım..duygusal müzikleri ve filmleri bıraktım..önce doyasıya ağladım gözlerim kuruyana kadar ağladım içimi boşaltmak için..sonra yakınlarıma sığındım..belli birsüre sürekli onu düşünür ve onunla ilgili konuşabilrsin..bu onu unutamayacağın anlamına gelmez..çok normaldir..uzun yürüyüşlere çıktım,kuaföre gittim..bi süre sonra rahatlamak için gülmeye kendimi eğlendirecek şeyler yapmaya başladım.ben güçlüyüm dedim kendime..Allah'ın izniyle atlatırım dedim..Bu arada dua etmek çok önemli bence..sonra sorumluluklarıma verdim kendimi..kendime güvendim hep..bazen sanki ondan daha iyisi yokmuş yada seni isteyen tek kişi oymuş gibi gelir..ama ben kendimi toparlayıp etrafıma baktığımda benimle çıkmak isteyen biçok kişi olduğunu gördüm.sevildiğini bilmek her zaman iyi hisettirir..bugün Allah'ıma bin şükür romantik komedide izliyorum damar şarkıda dinliyorumfacemin kapıları sonuna kadar açık..Kesinlikle önce Allah'a sığınmalı sonra kendine çok çok değer vermelisin..Unutursun merak etme..Allah çok büyük..
peki nekadar zaman aldi unutman?aynen dedigin gibi sanki o cok iyiydi sanki ondan iyisi olmicakmis gibi geliyor.duada ediyorum cabuk unutayim diye.
Ben 1,5 - 2 ay gibi bi sürede ondan önceki yaşantıma dönmüştüm bile..ama kişiden kişiye,ilişkiden ilişkiye değişir canım..ayrıca sürekli görmek ve iletişim halinde olmak unutmayı zorlaştırır..ama sonuç hep aynı yani..hiç kimse vazgeçilmez değildir.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?