Unutmanın en kolay yolu,
Unutmaktır.
ayrildiktan sonra unutmanin en kolay yolu yerine baska birini bulmakmidir acaba:S yoksa oyle olunca dahami cok ozlenir giden?
peki o zaman, unutmamak için bi sebep söyle? Onunla mı doğdun? Sonuçta o olmadan da geçti hayatın. O yokken de yaşadın dimi? Şimdi defolup gitmiş, niye yaşamayasın ki? Ciğerin değil o yokken nefes alamayasın, elin kolun değil ki yokluğunu arayasın. Seven adam sevdiğine kötülük yapmaz, sana zarar vermiş ve sen onu "unutamayarak" ödüllendiriyosun tebrikler.
Başka birini bulmak, başka birinin canını yakmak demektir. Zamana bırak derim, ben öyle yapmıştım bu zaman baya uzundu tabi :)) Sonra baktım aşmışım, kaldığım yerden devam ettim ve hayatımın aşkını buldummmm
biliyorum herkeste farkli bu sure ama sen nekadar surede astin?
tamı tamına 1buçuk sene
baya olmus ya ins ben daha cabuk atlatirim.o neden terketmisti ozel degilse?
bende unutucam hiç yaşanmamış hiç onu tanımamış gibi...
görmemezlikten gelicem gerçekten unutucam...
burnu sürtsün geri gelsin değil...hayatımdan tamamen çıkarıcam...
Zaten amaç onun burnunu sürttürmekten çıktı mı o kadar kolay unutuluyor ki. Umrumda değil artık dediğin an bitiyor.
Şöyle de bir şey var, benim onu unuttuğumu anladığında o tutuşmuştu
nerden bilcekki onu unuttugumu.umrunda da olmaz.olsaydi gitmezdiki
onu da yapıcam dicem umrumda değilZaten amaç onun burnunu sürttürmekten çıktı mı o kadar kolay unutuluyor ki. Umrumda değil artık dediğin an bitiyor.
Şöyle de bir şey var, benim onu unuttuğumu anladığında o tutuşmuştu
onu da yapıcam dicem umrumda değil
valla ister tutuşsun ister tutuşmasın gitsin birini bulsun
hani bi laf var :)
onda fırtına kopsa bende yaprak kıpırdamaz
ama bunu umrumda olmadığı zaman dicem
ne güzel atlatabilmişsin yaptıklarını yapmaya çalışacağımBen sevgilimden ayrıldığım dakika tel nosunu ve tüm msjlarını sildim ve koşa koşa facemi açıp onu silip facemi dondurdum tekrara eklememek için..aldığı hediyeleri ve ondan izler taşıyan şeyleri asla göremeyeceğim yerlere sakladım..duygusal müzikleri ve filmleri bıraktım..önce doyasıya ağladım gözlerim kuruyana kadar ağladım içimi boşaltmak için..sonra yakınlarıma sığındım..belli birsüre sürekli onu düşünür ve onunla ilgili konuşabilrsin..bu onu unutamayacağın anlamına gelmez..çok normaldir..uzun yürüyüşlere çıktım,kuaföre gittim..bi süre sonra rahatlamak için gülmeye kendimi eğlendirecek şeyler yapmaya başladım.ben güçlüyüm dedim kendime..Allah'ın izniyle atlatırım dedim..Bu arada dua etmek çok önemli bence..sonra sorumluluklarıma verdim kendimi..kendime güvendim hep..bazen sanki ondan daha iyisi yokmuş yada seni isteyen tek kişi oymuş gibi gelir..ama ben kendimi toparlayıp etrafıma baktığımda benimle çıkmak isteyen biçok kişi olduğunu gördüm.sevildiğini bilmek her zaman iyi hisettirir..bugün Allah'ıma bin şükür romantik komedide izliyorum damar şarkıda dinliyorumfacemin kapıları sonuna kadar açık..Kesinlikle önce Allah'a sığınmalı sonra kendine çok çok değer vermelisin..Unutursun merak etme..Allah çok büyük..
inşallah tatlımOnu demek kadar güzel bir şey yok. Hatta o zaman onu demek bile aklına gelmeyecekÇabucak unutursunuz inş. Oh olsun onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?