- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
çok doğru demişşsiniz belkide hayırsız diye olmuyor ama insan kalbine söz geçiremiyor ki :/ helede bitmeyen duygular varsaDininiz dunyaniz ahiretiniz icin hayrolani isteyin Allah'tan.. ille de o olsun demeyin. Gonul bu hayri da ister serri de.. bilemeyiz ne iyidir ne kotu.. En guzeli hayirlisini talep etmek..
evet bende hep öyle dua ederim :) hakkımda hayırsızsa al aklımdanda gönlümden de derim .. 10 ay uzun bi süre ama ben ayrıldıgımız günden beri hiç eksik etmedim dualarımı ..kabul olmuyor bellkiHakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle de. Her iki seçeneğide kapsar
aminn inşallah allahım hepimize gönlümüzdekileri hayırlısıyla versin :)hakkinda hayirlisi neyse onu iste kuzum.. Insallah Allahim gonlune gore verir , hayirlisini nasip eder
çok denedim inanın :/ kalbime söz geçiremiyorum10 ay gibi bi sure boyunca iletisime gecmediyse o da onune bakmaya calisiyodur sen de aynisini yapmaya calis bence. Senin bu kadar dusunmenin bedeni umudun. Umut etmekten vazgecersen acilarin da yavas yavas diner. Cunku senin umudun varken o aramadikca canin yaniyo. Dualarda da diger arkadaslar gibi hayirlisini dile diyorum.
kim atıcak o mesajı :)??Bi mesaj sana iyi gelir
kim atıcak o mesajı :)??
klişe ve çocukça'Seni özlüyorum hala' diye mesaj at. Terslerese halama yollamıştım dersin
'Seni özlüyorum hala' diye mesaj at. Terslerese halama yollamıştım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?