- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
konuşup ayrıldık ama karar onundu ben pek razı olmasamda elim kolum baglı kabul ettim ..kavga anlaşmazlık fln olmadı onun kendi çözüm bulamadıgı bi sorunu vardı ..yaşım 25 :) kalbimin sesi devam diyor ama 10 aydır ben bi kaç mesaj attım onlara cevap vermedi konusup görüşme durumumuzda yok ne yazıkki :/Önceden iliskiniz ne kadar durmustu? Severek mi ayrildiniz? Anlaşmazlık ni oldu? Yasiniz kac? Kalbinizin sesini dinlesenize? Görüşün tabiki konuşun en azindan aklunizda kalmasin sonradan pisman olmayin.
ben denedim onu unutmayı çabaladım en azından ama ufacık seylerle kendini hatırlatıyor ve bi bakıyorum kalbim pıtpıt ellerim titirtiyo özledigimi hissediyorum ..10 ay, o kisiyi unutamamaniz icin uzun bir sure bence. Bu ask mi bilemiyorum. Hayatimda hic asik olmadigim icin bir insanin unutulamamasi gibi bir sey cok garip geliyor bana.
ayrılıgımızın ilk zamanları ben ne yazdıysam hiçbirine cevap vermedi suan iletişime gecemem kiBence insan sadece elini açıp beklememeli. Hislerin bu kadar kuvvetli ise iletişim haline geçebilirsin. Ama beklentisiz olmalı, kendini kaptırmamalısın.
:)) yok ne yazıkki ben mesaj atamam böyle bşi de onu sadece güldürür'Seni özlüyorum hala' diye mesaj at. Terslerese halama yollamıştım dersin
klişe ve çocukça
Kim halasina boyle bir mesaj gonderir?
Yoluna devam et. Günlerinin, aylarının, yıllarının katili olma. Dua edebilirsin ama daha iyisi için...ayrılıgımızın ilk zamanları ben ne yazdıysam hiçbirine cevap vermedi suan iletişime gecemem ki
ayrılıgımızın ilk zamanları ben ne yazdıysam hiçbirine cevap vermedi suan iletişime gecemem ki
:)) yok ne yazıkki ben mesaj atamam böyle bşi de onu sadece güldürür
aynı şehirdeyiz ama hiç denk gelmedik :/ sürekli trafikte fln konusma imkanımızın olmadıgı yerlerdeZaten şaka olarak yazmıştım. Belki cesaret verir diye.
Madem eski mesajlara dönmedi. Takıldığı mekanda denk gelinebilir
ben daha iyi birini istemiyorum ki .. o olsun yasanıcaklar onuna yasansın elbette herkes hayaller kurmustur bizde kurardık şimdi onları o gerçekleştirmeye başladı bensizYoluna devam et. Günlerinin, aylarının, yıllarının katili olma. Dua edebilirsin ama daha iyisi için...
işle ilgili sorunları vardı benide dahil etmek istemiyorduAyrilik sebebi neydi?
belkide haklısınız algıdada secicilik bendekiVakti zamanında bir çocuğu seven bi kız varmış. Tam olmayacağını kabul edip sevmekten vazgeçecekken en alakasız yer ve zamanda hep o çocuk karşısına çıkarmış. Kız da bunuj bir işaret, çocuğun da kaderi olduğunu düşünürmüş.
Hatta koskoca okulda birgün postalar karışmış ve çocuğun ekstresi kıza gelmiş. Kız erkrk yurdu bile ayrıyken.. Mümkün mü?
Kız böyle platonik yıllarını vermiş, dua etmiş, takip etmiş. Derken kaderi sandığı çocuk başkasıyla nişanlanmış.
Ne zaman ki kız o çocuğu aklından çıkarmış bir daha görmemiş haberini almamış yolları kesişmeniş vs. Ama aklındayken trafikte bile arabasını görürmüş mutlaka.
Bu da böyle bir hikaye işte.
Hayırlısını isteyin, çok takıntı yapmayın...
Once kendini birine adamis mi diye arastirin.Arkadaşlar merhaba ..sizin önerilerinize görüşlerinize o kadaar cok ihtiyacım varki :/
belki bu yazıcağım konuda forumda defalarca soruldu 2.baskı yapıyorsam affola şimdiden..
yaklaşık olarak 10 aydır görüşmediğim ve hala unutamadığım biri var .. ben onu cok sık rüyalarımda görüyorum ..yada ben hastayken yada zor durumdayken haberini alıyorum ki onun da bi nedenden dolayı canı sıkkın ..bazen o kadar cok içten onu görmeyi istiyorum ki trafik ışıklarında o arabada ben otobüste karşıma cıkıyor .. ben onunla tekrar bir araya gelebiliriz umuduyla dualarımı eksik etmiyorum ama gecen cok uzun bi süre var sevseydi gelirdi gelmiyorsa artık olmayacak boşuna bekleme diyor bir yanım
karşısına cıkamam çıksam ne derim şuan hayatında biri var mı onu da bilmiyorum ..
sizce ne yapmalı her acı gibi bu da geçer deyip unutmaya mı çalışmalı yoksa dua kaderi değiştirir derler ALLAH'tan yardım isteyip dualara devam mı etmeli ??
şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum ..
hepimiz için hayırlısı olur inşallah :) benm lisedeyken vardı ve ondan sonra hep dedim ki allahım hayırlı insan cıkar karsıma hep böyle dua ettim hala da emin olun öyle ederim bu kişi karsıma cıktıgında insan hisseder ya hani dedim sanırım allah dualarımı kabul etti şimdi o da gittiIlle de o olsun o olsun diye dua etmenin dogru oldugunu dusunmuyorum. Dua kader degistirir diye bisey okumustum ancak olacak seyin senin icin hayirli oluo olmadigini bilemezsin. Belki kazandim sandigin insan felaketin olacak. Bu yuzden tabi ki de hic bir zaman duaalarimi eksik etme, herseyin hayirlisini istemek en dogrusu. Ayni durumdayiz. Benimde agir hoslandgim birisi var onu duaalrimdan hoc bir zaman eksik etmedim ama sonra farkettim ki beni hak yoluna goturecek adama ihtiyacim var b*k yoluna degil. Belki sevgili olsaydik benim icin felaket olurdu, o yuzden hayirlisi insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?