Unutmuşum... bir fikir verin

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
kızlar böyle dert olur mu demeyin

Ama gercekten çok mahcubum şuan
Şimdi kitaplığımda başka kitap ararken hocamın bana okumam için verdiği kitabı buldum o gün biraz okumuştum ama bitmemişti, bitiririm diye bıtaktım kitaplığımda

Makaleler ödevler finaller ev bebek derken aklımdan çıkmış hepten

Bir yıl olacak neredeyse

Çok utandım yaaa
Kitaplarıda çok değerlidir hani öyle hiçbir öğrencisine kolay kolay vermez

Off, vermeye gitsem ölürüm utancımdan ne dicem
Bir çare...

Onun çok samimi bir öğrencisi daha var benimde yakın arkadaşım
Ona versem o götürse olur mu ki bende okudum
Dese

Hiç vermemektense gecikmeli de olsa ver bence. Söylersin alınca okudum ama sonra kitaplığımda kalakalmış aklımdan çıkmış, tşk ettim diye.

Benim de nice kitabım gitti ya, alan üstüne çöktü resmen. Geç de olsa getirseler keşke, paylaşmaktan soğudum şu sebepten...

Yani gözünde sorumsuz imajı yaratmak istemeyeceğim bir hocam
Ve hamilelik dönemimde bana çok yardımcı olmuştu
Görmezlikten gelmişti çoğu yetiştiremediğim işlerimi
Şimdi sanki iyiliğini suistimal ediyor gibi hidssederim
Pişkin pişkin bebeği bahane edersem

Kitabı değerli insana kitabını geri vermediyseniz emin olun farkındadır. Geç olsun güç olmasın verin. Unutmuşsunuz insanlık hali yani.

Arkadaşının vermesi çok saçma olur . Yanında başka kitap veya sevdiği bir sanatçının yeni çıkan bir albümü olur . Hocanın sevdiği 3 ayda bir çıkan dergi olur bunlarla birlikte götürün .

Kitabımı bitirdiğinin haftasında vereceğine yemin eden birine verdim 4 aydır kargoya verecek evde evladımın biri yok gibi geliyor .Sayfalarına bir şey oldu mu diye endişeleniyorum. İstediğim halde hala yollamadı pis !

Velhasıl kelam ; kitap severler için kitapları çok ayrı bir olgu .
Dert edilesi bir konu ki bunu dert etmek konu sahibinin çok onurlu birisi yapar benim gözümde

Geç de olsa bence kendin vermelisin ve nedenini açikla sonuçta yalan degil unuttum de zaten sana kitap verecek kadar önemsiyorsa affeder

Geç olsun ama verin.
Vallahi kitaplarımın üstüne çöreklenenleri hâlâ saygıyla(!) anıyorum!
Bu insanlar yüzünden evime kütüphane yapamıyorum.
Verin verin, mahcup bir şekilde verirsiniz, affeder

kitapları okuduktan sonra iade etmek çok önemlidir
kaç kitabım bu şekilde gitmiştir
iade edin ne olursa olsun

bizden kitap isteyenlere eşimden isteniyorsa kitaplar benim olur o karışmaz benden isteniyorsa onun olur ben karışmam akademik kitaplarıda zaten kimse talep etmez:))))

Kesinlikle kendiniz götürün,artı olarak beğenebileceği yeni bir kitap alıp hediye edin,böylece telafi etmiş olursunuz durumu

Olmaz .Kitabı alırken öğrencisinden almadınız . zinhar olmaz

Keske hepimizin böyle güzel dertleri olsa.

Kesinlikle kitabi siz verin.
Arkadaşınız vermesin.

En güzeli hocanızın sevebileceği bir kitapla birlikte güzel bir özür notu yazıp vermek :) siz verin notu kendi okusun. İki kitabi da paket yapın :)
anlayacaktır. İnsanlik hali unutabiliriz.
Önemli olan sizde ne kadar kaldığı değil teslimatın gerçekleşmesi bence.

ayni yazarin veya ayni konudan bahseden bir kitap veya hocanizin sevdigi bir yazarin kitabini alin birlikte mahcibiyetinizi ve durumunuzu da anlatarak verin.
hem boylece guvenini.tekrar kazanirsiniz. yalana basvurmayin. ilerde sirf bu konu icin sizin hakkinizda guvenilmez bile diyebilir

Bende bi arkadaşımın kitabını nerdeyse 2 yıl veremedim. Yagmurda cantamin içinde itap islanip burus burus olmuştu. Bende utana sikila baska bir kitapla beraber vermistim. Yani yapacak bi sey yok. Vereceksiniz gidip. Ama bence kendiniz verin

Arkadaşınıza vermemış ki size vermiş.Kitabın el değiştirdiğini duyması daha kötü olmaz mı ?
Güzel bir dolma kalem alın ya da yeni bir kitap daha götürün verin.Yapacak bir şey yok.Çalmaktan daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…