Unutsaydı bu kadar umursamazdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam arkadaşlar.benim sorunum eşimle.doğum günümde beni çok üzdü.evliliğimdeki ilk doğum günümün çok daha farklı olmasını bekliyordum.geç bi vakitte kutladı doğum günümü.gün boyuncada hiçbişi yapmadı.bir jest filan.zaten bu tür şeylerin sadece doğum gününe özel olmasını istemiyorum.bi insan olarak bekledim işte.hediyesini verdikten sonra çok kırdı beni.aramızda bi tartışma olmuştu.alttan almak şöyle dursun üstüme çok geldi.:a015:

mrb canım.herkes kutladı bi o kalmıştı.unutmuşmuydun diye sordum.hayır ilk dk dan beri aklımdaydı dedi.ozaman ndn bu saate bıraktın dedim.tamam kutlamasaydın b saate kalsaydı ama hiç değilse gün boyunca bişiler yapabilirdin dedim.o da arkadaşlamı daha önde tuttuğumu söyledi

canım sen haklısın kendince, elbette insan eşinin kutlamasını özel olmasını ister
ama ben her zaman olayın altında başka bir neden ararım
neden böyle yaptı diye sorarım
belki onun da kendince haklı sebepleri vardır
geçmiş doğum günün kutlu olsunnnnn a.s.

bende kutlayım canım doğum günün kutlu olsun mutlu yıllar takma kaffana erkekler evlendikten sonra romantik olmuyorlar bu doğru değil ama yapıları böyle özür dilemesini bekle sonrada affet özel günlerin senin için önemli olduğunu anlat ve onun doğum günüde çok büyük süpriz yap ki hatasını anlasın mutluluklar cnaım

hediye almış ya işte. erkekler çok rahat ifade edemiyor kendilerini. çok üstüne gitme bence hediyeni düşünmüş unutmamış doğum gününü. bunlar için ne kendini ne eşini üz
geçmiş doğum günün kutlu olsun

teşekkür ederim canım.daha pahalı bi hediye almak istemiş.onun için beklemiş.maaşını çekememiş.buna bişi demiyorum ben zaten.ve hediyenin benim için hiç öneminin olmadığını söyledim.zaten istesen çok daha kolay bi şekilde beni mutlu edebilirsin dedim ama o tartışmayı sürdürdü

çok teşekkür ederim kızlar.unutsaydı bukadar etkilemezdi beni.bu günde beni çok üzmesi üstüme çok gelmesi,tartışmayı durdurmaması,hala devam etmesi beni çok üzdü.

canım nice yıllara takma böyle şeylere heleki tartışmalı anlarda hiç üstünde durma senin bu konuda kırılacağını anlamış üstüne gelmiş umursamaz davransan sende ona onun sana davrandığı gibi davransan bak nasıl değişiyor sen aman aman der üzülürsen kaybedersin

doğumgünün kutlu olsun a.s. telafi edecektir sanırım :teselli:

onun doğum günü geçti.ve hayatında hiç yaşamadığı bi doğum günü yaşadı benimle.şuan hala devam ettiriyo tartışmayı.ona değer verdiğim ve bunu defalarca belirttiğim halde arkadaşlarımın benim için kendisnden daha önemli olduğunu vurgulayıp duruyor.

onun doğum günü geçti.ve hayatında hiç yaşamadığı bi doğum günü yaşadı benimle.şuan hala devam ettiriyo tartışmayı.ona değer verdiğim ve bunu defalarca belirttiğim halde arkadaşlarımın benim için kendisnden daha önemli olduğunu vurgulayıp duruyor.

kıskanmış ilgini
sen de tartışmaya ara ver canım cicim diye pohpohla bakalım ne olacak

inşallah canım dediğin gibi olur.telafi edilir.doğum günüm önemli değil okadar.kırdı yaa özür bile dilemedi.

önerini denicem acemiperi.ben kırgınken nasıl olacak bilmiyorum ama denicem

umarım işe yarar
bekarım diye küçümseme olur mu çok iyi gözlemciyimdir ve çok psikoloji kitabı okudum

yok canım neden küçümseyeyim.kırıldıktan sonra böyle birşey her insan için zor.ama ben genelde bunu yapıyorum.ve ne yazıkki birçok kadın haklı da olsa altan alarak evliliğinde mutluluğu sağlayabiliyor.Rabbim erkeklere merhamet,anlayış,hoşgörü versin

belki farkında olmadan arkadaslarınla daha cok vakit harcıyorsundur.. yada onun gözüne batan seyler vardır.. biraz ona ilgi göstermeye calıs.. nabza göre serbet ver sonra yine hatırlatırsın bu kabalıgını gerek duyarsan...

benım eşım de dahıl bazı erkeklerde bu kutlamalar kronık rahatsızlık saplantı gıbı bırşey. ne yapsa yetersız olacagını duşundugunden ılk yıllar kutlamazdı sınır olurdum. ama şimdı çok uzuldugumu ve ufacık koparılmış bır çıcegın bıle benı mutlu ettıgını gördu. artık kutluyor. artık mutlu olmam için mi yoksa susmam için bılemem sositososito ılk zamanlar olur bence boyle şeyler. bır daha ki daha guzel olur gör bak a.s. yaşgunun kutlu olsunnnnnnn

benim doğum günüm evlilik yıldönümüm aynı gündü.. ne hediyesi gece 10 da geldi eve toplantım var demişti..
hey allahım bak hatırlattın sinirlerim zııpladı gene..benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…