Unutsaydı bu kadar umursamazdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslarınla cok fazla vakit ayırmış olabilir misin?belki sırf o yüzden geç kutladı..

Canım doğum günün kutlu olsun inş düzelir aranız kıskanmış olabilir ama kırıldıgını söyle neden böyle yaptın diye konuş canım sewgiyle kallla.s.

seni paylaşmak istemiyor arkadaşlarınla bence
sende onun yanında belkide farkında olmadan arkadaşlarından fazlaca bahsetmişsindir belkide

doğum günün kutlu olsunnn
benimde bugün doğum günümmm eşim bi çok arkadaşımdan sonra
kutladıı (evli olarak ilk doğum günümm)
şehir dışına gitti bende gelimmm dedimmm götürmedii
b3-4 saat sonra geldiii pasta almışşş,
o kaddarrr insann bişi alır hediye neyinnn yok anammmm nirdeeee,
ama hiçç sorun etmedimmm
gündüz biraz içlendimmm bi şekere kandımmm
acısını çıkarırırımmm:))))
şaka bi yana cnmm keşke konu neyse tartışmasaymışsınız keşkeee
geç kutlamasını da sıkıntı etme olurmuuu

oyyy bu benimde içimde yaradırevlilik yıldönümümüz eşimin doğum günüydü.salonda kutladım hatta çok büyük bi süpriz olmuştu onun için.sonra ilk doğum günü benimkiydi.hediye filan almadı.ben günler önce planımı yapmıştım pastamı filan aldım.ikimiz içinde çok önemli iki arkadaşımı davet ettim.kendi doğum günümü kendim kutladım açıkçası.
eşimin ilk doğumgününde aynı zamanda evlilik yıldönümümüz birlikte plan yapmıştık.sonra eltimler tutturdu pikniğe gidelim diye baktım eşimde çok istiyo kırmadım planlarımızı erteledim(sonrasında iptal oldu).pikniğe gittik dönüşte bi çay bahçesine gittik pasta filan getirttim hep beraber kutladık ve o çok mutlu oldu.biz sonra kaynanama taşındık.kaynımın doğum günü oldu parti organizasyonunu ben yaptım herşey süper oldu.kaynanamın doğum günü oldu organizasyon bana ait herşey süper eltimin doğumgünü oldu yine öyle ama sıra bana gelince bikaçgün öncesinden bi hediye aldı ihtiyacım olan bişeydi bunu alırsam hediye almam dedi tamam dedim.doğum günümün olduğu gün pasta filan almadık.annemler bi kutlama yaptılar.eve dönerken herkes bizi bekliyordu dedim bi pasta yada kutlama keki filan alalım diye almadı.içimde yaradır hala

Sen de saşırmışsın Alevsi..:1shok:
Hiç kaynanaya kayına eltiye organizasyon yapılır mı.Ah saf kızçeler ah..laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Akıllancaksınız ama...
Şimdi ne oldu sana yapan yok di mi:..:teselli:

hadi onlardan bişiy beklemiyom ama benim kocam hiç olmazsa bi kutlama keki bilmemne alamazmıydı. üstelik ağzımla söylememe rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…