oyyy bu benimde içimde yaradır
evlilik yıldönümümüz eşimin doğum günüydü.salonda kutladım hatta çok büyük bi süpriz olmuştu onun için.sonra ilk doğum günü benimkiydi.hediye filan almadı.ben günler önce planımı yapmıştım pastamı filan aldım.ikimiz içinde çok önemli iki arkadaşımı davet ettim.kendi doğum günümü kendim kutladım açıkçası.
eşimin ilk doğumgününde aynı zamanda evlilik yıldönümümüz birlikte plan yapmıştık.sonra eltimler tutturdu pikniğe gidelim diye baktım eşimde çok istiyo kırmadım planlarımızı erteledim(sonrasında iptal oldu).pikniğe gittik dönüşte bi çay bahçesine gittik pasta filan getirttim hep beraber kutladık ve o çok mutlu oldu.biz sonra kaynanama taşındık.kaynımın doğum günü oldu parti organizasyonunu ben yaptım herşey süper oldu.kaynanamın doğum günü oldu organizasyon bana ait herşey süper eltimin doğumgünü oldu yine öyle ama sıra bana gelince bikaçgün öncesinden bi hediye aldı ihtiyacım olan bişeydi bunu alırsam hediye almam dedi tamam dedim.doğum günümün olduğu gün pasta filan almadık.annemler bi kutlama yaptılar.eve dönerken herkes bizi bekliyordu dedim bi pasta yada kutlama keki filan alalım diye almadı.içimde yaradır hala