Unutulmayan Film Kareleri

Bridget Jones Bridget sanki içimizden birisi gibi .

Samimi ve içten replikler.

Markla ilk tanışmaları.
-Güzel kazak
-Annemin zevki asla şaşmaz.
-Asla.

Bridget yorganın altında giyinirken .
-Ne yapmaya çalışıyorsun ?
-Giyiniyorum .
-Neden bunu bir çadırın altında yapıyorsun?
-Çünkü hiçbir yağ hücremi görmeni istemiyorum.
-Bir başka hayal kırıklığıda yağ hücrelerini görememek.

Soundtracklar cuk diye oturmuş bu filme.

[youtube]O1Ve6nkU-yM[/youtube]

Son düzenleme:
trailer yahut fragmandan ziyade özel sekansları paylaşsak daha özel ve güzel olur diye düşünüyorum.
,

Ama ben konunuza emek verip o kadar post yolladım, aklıma geldikçe de yollamaya devam edecektim çünkü sinema ilgi alanlarımdan biri olduğu için ve paylaştığınız filmleri çok beğendiğim için konuyu çok beğenmiş ve heveslenmiştim. Benim açtığım bir konuya biri böyle ilgi gösterse ben öncelikle teşekkür eder, sonra dileğimi söylerdim sanırım. Sadece google görsellerinde istediğim gibi bir sahne bulamadığım ama paylaşmadan geçemeyeceğim filmler için trailer yollamıştım. Konu size aittir, içeriğini bozduysam üzgünüm.

İçeriği bozma gibi bir durum söz konusu değil elbette ki.
Tabiki paylaşımlarınızdan dolayı mutluluk duydum , ben aklıma geldi konuyu açtım ama sahibi yada yöneticisi değilim , herkesin paylaşım alanı burası.
Ben trailer paylaşılınca konuyla bağdaştıramadım , sinema bölümü sadece bu topicten ibaret değil , diğer topiclerde izlediğimiz filmlerle ilgili bir sürü paylaşım yapıyoruz . Film zevklerinizden de anlaşıldığı üzre oldukça iyi bir sinema izleyicisiniz hatta sizden vaktiniz olursa diğer topiclerede uğramanızı rica edecektim çünkü sitede ilgi diğer alanlara göre buralara az :)
Paylaşımlarınızı sürdürürseniz kendi adıma mutlu olurum. teşekkürler.

Evet prensesimin dediği gibi mutlu oluruz seni aramızda görmekten .

İncir reçeli.
Sana dokunmak tüm kelimeleri yakmak gibi.
Sana dokunmak tüm insanları affetmek gibi.

Teşekkür ederim. Ben de sizin film zevkinizi beğendim hatta bir kaç izlemediğim filmi not ettim. Ben forumu google readerdan takip ettiğim için sadece yeni açılan konuları görüyorum, foruma girip başlıkları incelemiyorum o yüzden diğer sinemayla ilgili konulardan heberim yok ama özellikle foruma girip sinema ile ilgili konulara yorum yapmaya çalışırım bundan sonra.

Arka fondaki müzik "pozitif"ti galiba:44:
Filmi izledikten sonra bütün parçaları indirmiştim ,ordan biliyorum :)

Prensesim bende kararsız kaldım:) aslında ilk onu koymak istemiştim .
Her karesi ayrı güzellikte.

Son düzenleme:
Dogtooth (Kynodontas)
Filmin en can alıcı sahnesiydi. Köpek dişi düşmeden evden dışarı çıkılamayacağına bunun yasak ve çok tehlikeli olduğuna inandırılmış bir gencin bozuk psikolojisinin örneği.
[video=youtube;JuADJ_3Ff0g]http://www.youtube.com/watch?v=JuADJ_3Ff0g&feature=related[/video]

The Shining
Öncesinde çoçuğun insanı delicesine geren bir şekilde "redrum, redrum, redrum" diye korkuyla söylediği sözcüğün anlam kazandığı, baştan aşağı gerilimli bir Stanley Kubrick harikası olan filmin etkileyici bir sahnesi.

ilyas:asyam.. al yazmalım..
asya(iç ses): samet baba demişti.. onu babalığa seçmişti.. sevgi neydi? sevgi iyilikti, dostluktu. sevgi emekti.(cemşit’e doğru yürümeye başlar)
ilyas:asya..
asya, samet ve cemşit’le giderken bir durur, döner. ilyas’a bakar;
asya(iç ses): durursam bir daha kurtulamam..
ilyas(iç ses): ziyanı yok, gülüşü yeter bize..
asya(iç ses): yüreğim kaydıysa günah mı?
ilyas(iç ses): çamura saplansam yardıma gelir misin?
asya(iç ses): elini tuttum.. sıcacıktı.. yüreği elimdeymiş gibi..
ilyas(iç ses): elinden tutuversem benimle gelir mi?
asya(iç ses): seninim işte... alıp götürsene beni...

Eklentiler

• $aoasxz.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $41000000000453809.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $selvi-boylu-al-yazmalim-restore-edilmis-haliyle-izleyiciyle-bulusuyor.webp
    7 KB · Görüntüleme: 109
  • $Selvi-Boylum-Al-Yazmalim-16.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…