Unutulmayan Film Kareleri

Will Smith'in Umudunu Kaybetme filminde staja kabul edilme sahnesi ve oradaki replik ;

Siz olsaydınız iş görüşmesine atletle gelen birini işe alanlar hakkında ne düşürdünüz ?
Herhalde pantolonu çok iyiydi diye düşünürdüm.

Forrest gump cok etkısınde kaldıgım fılmlerden bırıdır

Eklentiler

• $PhotoForrestGump.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 82
  • $o_163789_forrest-gump.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 75
  • $forrest_gump_momma_xlarge.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 91
  • $Forrest_Gump.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 79
unutma red,umur ıyı bırseydır,belkı de en ıyısı.ve iyi şeyler asla ölmez.(Andy Dufresne)
Esaretin bedeli)

Eklentiler

• $13072754852.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 83
eşkiya fılm'ın bu sahnesınde gozyaslarım sel olmsutu .eskıya ve keje'nın ılk karsılasması cok derın bır fılm bu yaa eskıya ve can dostunun keja ıcın hesaplasmasıda cok can alıcı bır sahneydı
bu sahnenın vıdeosunu eklemek ısterdım ama eklemeyı bılmıyorum

Eklentiler

• $eskıya.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
filmin karesini bulup koyamıcam ama, bana göre inanılmaz bi sahneydi.
hani nasıl derler; insanın midesine yumruk inmiş hissiyatı olur ya bazen duyduklarınız, yahut gördükleriniz karşısında bu kareyi izlerken de bu hissi yaşamıştım...

_spoiler_

american history x'de; zencinin kaldırım taşına ağzını açıp dayaması, ve beyazın ayağıyla bi darbede kafasını ezmesi neticesinde o dişlerin, ağzının dağılışını izlemek. tüyler ürterticiydi. filmin anlattığı konuya iyi hizmet etmiş çok sert bi sahneydi.

_spoiler_

'What women want /Kadınlar ne ister ' kahramanımız kadınların neler yaşadığını deneyimlemek için ağda 'operasyonunu' yaşamak ister.Tabii hazırlıklar tamamdır;Ağızda sigara ve el altında içki !Burnuna siyah noktalar için bant koymayı da unutmamış bu arada.Bu filmdeki yoga sahnesi de çok eğlenceliydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…