Unutulmaz Atv

Harun'un babası Tolga'nın da babası çıkacak gibi geliyo bana...

o kesin zaten canim
tolganin annesi iste aldattigi kadin oluyor.
cok belliydi bu..
bir kac bolum sonra o kadin olcek babasi oldugunu ogrencek tolga onun..
o zaman isler daha da karisacak..
dusunsenize
harunla tolga eda ile melda..
biyy gittikce cirkeflesiyo bu is..

evet bencede tolganın babası harunun babası anaaaaaa
bu iki kız kardeş iki erkek kardeşle ne güzelsırnaşık şeysırnaşık şey
miras iki kızın hepsi altına bi jip çeker gezerler kardeş kardeş

Evet çok ahlaksız bi dizi bence iğrenç bide sonu çok komikti
iki tel çalıo falan çizgi film gibi kaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorumm banada öyle geliyor...a.s

bence kesin öyle ben daha ilk bölümde anladım onu. çünkü tolganın annesinin kutusunda harunun babasının resmi ve tel. nosu vardı.hatta tolga parasızlıktan isyan etmişti de anneside tam arayacaktı vazgeçti adamı.

birde ben bu eda ile haruna sinir oluyorum.çok saçmaladılar.arada öyle çok byk bir aşk yokki.aldır çocuğu çek git şehirden ablanın mutluluğunu istiyorsan.yada anlat herşeyi ablanda kurtulsun o ikiyüzlü adamdan sende.herkes yoluna baksın.:gitme:

ilk başladığı zaman sırf serhan yavaş için izlemeye başlamıştım...izledim izledim güzeldi ta kiii şu son 2-3 bölüme kadar..ayy yeter artık melda ne kadar salaksın yaniii,gözünün önünde olanları görmüyosun diye bağırıyorum tv ye....vee artık izlemiyorum...vakit kaybı olarak geliyo...yani serhan yavaş için bile izleyemicem o melda ve eda sinir ediyo beni...veeee serhannnn nolurrr yemin gibi bir dizide oyna uğraşma böyle dizilerle....

vereliniortak hihoyyyt :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hiçbir türk ailesinde bu tarz bir olayın yaşanacağına inanmıyorum.. tamam sonulçta gerçek değil senaryo diyoruz ama bu kadar da olmaz ki kardeşim bilim kurgu filmi değil ki bu. böyle entrika görülmemiştir ya kimin eli kimin cebind belli deil herkes herkesle beraber ay bu ne :bbo:

katılıyorum alkisalkisalkis

dizi zırvalamaya basladı insan anlamaz mı bu kadar düne kadar selam vermeyen eda eniştesiyle yatta bulusuyor anlamamak mümkün değil bence dizide tolga süper o agladı ben agladım yine dizinin basından beri aglıyor yazık ya

İzleyenleri salak yerine koydu,iki kere son sahneyi(saçma bir sahne) verdi,reklamı seyrettirmek için.

reytıng almak ıcın sacma sapan hareketler resmen
tahmın ettım valla ben telefonların aynı anda calcagını ve reklamdan sonra aynı kısmı verceklerını..
telefon calma sahnesınden sonra gozumden ıyıce dustu zaten dızı..
boyle maymunluklara ne gerek var anlamıyorum valla..

arkadaşlar ben sadece şunları yazmak istiyorum....benim bir ablam var...biz ablalarımızı annemiz gibi sevmedik mi onlarda bizi bir evlat gibi büyütmediler mi iyi günde kötü günde...ben bu diziyi izledim ama nedense izlerken sinirlerimede hakim olamadım...dizinin ana sayfasında binlerce yorum yapılmış eda-harun ilişkisi hakkında...ve insanlar nasıl dizi bile olsa bu kadar kötü düşünebiliyorlar anlamadım demek ki gerçek hayatlarındada bi kız kardeşin eniştesi ile bildiği halde hala birşeyler yaşıyor olması ve birde o bebeği taşıyıp doğurması çok normal...dizilerde bu tür şeyleri normal göstererek daha insanları ne kadar aptal yerine koyacaklar anlamıyorum...senaryo hep aynı...yaprak dökümünden sonra birde bu akım başladı...eniştene asıl modası...haydi kızlarr modayı takip edin der gibi aynı senaryoyu pişirip pişirip önümüze koyuyorlar...insanlar yaa melda öküz bir abla bilmem ne falan yazmıslar biz dizi için bile bunları düşünen insanlara anlam veremiyorum...bu dizilerde kadınların nasıl kullanıldığını...nasıl incitilebileceğini mi öğretiyorlar artık?ya da söyle söyleyeyim arkadaşalr ilerde çocuklarımız ekranlar sadece pozitif çıkan testleri...abla enişte kardeş üçgenini mi görecekler...kızın eniştesinı öğrenmesine rağmen sevebilmesi normal mi aşk bu kadar basit mi? ben sadece artık senaristleri biraz kaliteye davet ediyorum...

bir gıcık oldugum bölüm daha geldi geçti......bakalım gelecek hafta hangi saçmalıkla karşılaşıcaz...

Ben son sahneyi kaçırdım ya uyuyakalmışım, nedir o telefon çalma meselesi?

sonunda şöle oldu canım.....harun telefonu aldı eline tabi edamı meldamı kimi aradığıu belli diil..sonra eda ve meldanın telefonu aynı anda çalıo..tabi farklı odadalar..sonra ekran 3 e bölünü..3ünüde görebiloz...harun yarın evlen benimle dio ama kime sölediği belli değil güya...
orda bitio...

ilk başlarda güzeldi şimdi çıvıtmaya başladırlar aşkında suyunu çıkardılar

harbiden saçma ötesi bir dizi yaa
helede o kızkardeş eda yapmacıklıktan ölecek nerdeyse
ben bile ondan daha iyi oynardım yahuu kaydirigubbakcemile3

ama şuna dikkat ettim saçma saçma deyip taşlamamıza rağmen izlemekten geri kalmıyoruz
dizinin birincil amacıda sevilmek değil izlenmek zaten
onlar amaçlarına ulaşıyorlar biz burda eleştirdiğimiz bir işe pirim yaptırıyoruz :1ninca:
ayrıca çarpık ilişkiler furyası aşkı memnudan sonra arttı
artık bundan sonraki dizilerde yiğen amca kardeş abi ne olursa artık
yasağın en dibine kadar aşka tutkun olurlar ki izlenilsin diye
keşke rtük bunlara bir dur diyebilse

ensest ilişkiler dizilerin ana teması oldu...
ee napalım napalımdiyen senaristler kolaya kaçıp işi hemen ensest ilişkiler bağlıyorlar..
onlarda biliyorlarki türk toplumunda böyl ebi olay çok ters ve merak edilesi bişi reyting alır diolar ve başlıolar yazmaya...
bundan sonra başlıcak dizilerin çok daha çarpık olmasından korkuorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…