Unutulmaz Atv

şişko mişko ama acıyorum ben meldaya yha:):): garibimin hiç birşeyden haberi yok üzülüp duruyor.. birde şimdi herşeyi bilen ama üç maymunu oynayan arkadaş eklendi... arap saçı mübarek dizi.. ama yaz ayı dizisizlikten mecbur izliyoruz:):):)

Melda'yı canlandıran kız eski Türkiye güzellerindenmiş. Daha yeni doğum yapmış. Omuzları da biraz geniş. Onun için çam yarması gibi görünüyo sanırsam..

Bu nası dizi ya. Bütün karakterler mutsuz, hepsi 7/24 ağlıyo.. Bi gelişme olduğu da yok.. Reytinglerde hep birinci çıkıyomuş.ızleyiciye resmen siz salaksınız diyo ya..
Şiştim ben, pes ediyorum...Şu hamile halimle daha fazla izleyemiycem.. Bi gelişme olursa (hiç sanmıyorum) beni haberdar edersiniz...

ben de artık izlemicem açar kral tv de klip izlerim discovery de belgesel izlerim daha iyi :roflol:
zaten meldanın kilosunu da geçtim cildi göz zevkimi bozuyor. sıkıldım iyice diziden izlemicem

annem izliyo diye izliyorum ama hafiyelikten de geri kalmıyorum zemuszemus

canım ben ilk bölümü izlememiştim. anneme dediğim de aynı şeyi (ki kendisi pür dikkat izlediğini iddia eder) hadi ordan olurmu öle şey dedi.. :umursamaz: bende izle ve gör dedim..

ama senaryosu hakkaten baymaya başladı..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Neyin doğru neyin yanlış olduğu şaşalı o kadar uzun zaman oldu ki.. TV lere baksanıza.. Hergün bangır bangır kesikbaş cinayeti diye diye çocuklar, cinayetin normal bişey olduğunu sanmaya başladı,
Bergüzarla Halit evlendiler. Evliliğin bi masumiyeti olur, Bergüzer sıratarak 3 aylık hamile olduğunu müjdeleyince o masumiyeti de yıktılar. :mymeka:
Öbür tarafta Deniz Akkaya 6 aylık karnı burnunda hamile. E bu kadın ne zaman evlendi?? Babasıyla bi dargın bi barışıklarmış! Muhabir öyle diyo! E iyi de kardeşim bunlar ne zaman evlendi!!!! klava: mafoldumben
Bu gidişle çocuklarımız evlilik öncesi gayri meşru çocuk doğurmayı da normal sanmaya başlayacaklar...
Şimdi de bu saçma ötesi dizilerdeki acayip ensest ilişkiler de üstüne tuz biber oluyo.
Diyecek söz bulamıyorum valla... lmaz:

katılıyorum..
televizyon artık o kadar tehlikeli olmaya başladı ki..beğenmeyen izlemez diyebilerler ama bu tarz diziler malesef prime time yani her yaş grubunun uyanık olduğu saatte yayındalar..binbir gece,yaprak dökümü aşkı memnu gibi dizilerdeki ahlaksızlıklar diz boyu bence....magazin programlarından hiç bahsetmek istemiyorum bile :enbuyukkk:

ınanır mısınız henüz 5 yaşında bir kuzenim var; ve bütün dizilerden haberdar. Annesine yani yengeme izletmemeye çalış diyorum ben mutfağa gittiğimde açılıyor o da görüyor diyor. sonuçta saatleri herkesin ekran başında olduğu saat. Unutma Beni adlı dizi açıkken bu Nazlı'nın çocuğunun babası belli değil abla biliyor musun, yada bu kız ablasının kocasıyla kaçtı falan diyebiliyor, Ne kadar engellemeye çalışsakta kaşla göz arası öğreniyor konular hakikaten abarttı kısaca.

bu cümleleri 5 yaşındaki minik bir çocuk sölüyor durumun vahimliği burda zaten..o kadar etkileniyor yani..

ben de artık izlemicem açar kral tv de klip izlerim discovery de belgesel izlerim daha iyi :roflol:
zaten meldanın kilosunu da geçtim cildi göz zevkimi bozuyor. sıkıldım iyice diziden izlemicem

Aynen canım ama bu hafta biraz daha kendine bakmış gibiydi sanırım burdaki yorumlarıı okuyorrr.Acaba gerçekten okuyormudurrr.Melda diye yazsana google karşısına ne güzell yorumlar çıkıyordur:jeyyar:sırnaşık şey

yahu meldanın kıyafetleri nedir öyle..
abiye kıyafetlerle işemi gidilir....
birde renkleri abuk subuk..
hööööfffffff .....

hakikaten ya düğüne gider gibi işe gidilirmi? geçen hafta Aile Reis'in de de aynı olay gözüme çarptı çok abartı giyiniyorlar

o telefon meldayaydı
harun daha cesur eda çok yapmacık rol yapıyor
çok uzattılar senaryo baya sündü..
izlemektende kendimi alamıyo
rum..yerimseniben

Eda aşırı sinirimi bozuyor zavallı Tolga'ya ümit verip kullanmıyormu deli oluyorum hep yanında olucağım v.s bencil uyuz.

bu dizi benim resmen sinirlerimi bozuyor izlemicem bi daha :umursamaz:
edaya acımıştım yazık hatasının kurbanı oldu bilmiyodu falan ama sen öğrendin artık enişten olucağını harunun, bebeği niye hala taşıyosun sonra yok yat gezileri falan iki sevgili gibi, kıskanmalar hatta kıskandırmalar falan lmaz:
bide sürekli ağlıyo masum gibi, sonra ablamla evlenmek zorundasın diyo zorunda olmak ne demek sen ablanın gururunu düşünsene biraz :mymeka:
yani bu diziler aracılığıyla böyle abuk sabuk ilişkiler silsilesini normal karşılamaya başlıcaz nerdeyse
tolgada harunun kardeşi çıkıcak, ne akrabalık ama kaydirigubbakcemile3

meldanın zevksizliği ayrı bi konu o kıyafetler falan ama dizi başladığından beri kilo verdi biraz zaten bence o daha gösterişli eda çok sönük bi tip yok gibi

meldanin sacma otesi kiyafetleri kimsenin gozunden kacmamis..
ay bi de diziye de sokmslar ya zayiflamasi gerektigini kosuyo falan..
yarildim gulmekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…