Melda'yı canlandıran kız eski Türkiye güzellerindenmiş. Daha yeni doğum yapmış. Omuzları da biraz geniş. Onun için çam yarması gibi görünüyo sanırsam..
o kesin zaten canim
tolganin annesi iste aldattigi kadin oluyor.
cok belliydi bu..
bir kac bolum sonra o kadin olcek babasi oldugunu ogrencek tolga onun..
o zaman isler daha da karisacak..
dusunsenize
harunla tolga eda ile melda..
biyy gittikce cirkeflesiyo bu is..
bence kesin öyle ben daha ilk bölümde anladım onu. çünkü tolganın annesinin kutusunda harunun babasının resmi ve tel. nosu vardı.hatta tolga parasızlıktan isyan etmişti de anneside tam arayacaktı vazgeçti adamı.
birde ben bu eda ile haruna sinir oluyorum.çok saçmaladılar.arada öyle çok byk bir aşk yokki.aldır çocuğu çek git şehirden ablanın mutluluğunu istiyorsan.yada anlat herşeyi ablanda kurtulsun o ikiyüzlü adamdan sende.herkes yoluna baksın.:gitme:
arkadaşlar ben sadece şunları yazmak istiyorum....benim bir ablam var...biz ablalarımızı annemiz gibi sevmedik mi onlarda bizi bir evlat gibi büyütmediler mi iyi günde kötü günde...ben bu diziyi izledim ama nedense izlerken sinirlerimede hakim olamadım...dizinin ana sayfasında binlerce yorum yapılmış eda-harun ilişkisi hakkında...ve insanlar nasıl dizi bile olsa bu kadar kötü düşünebiliyorlar anlamadım demek ki gerçek hayatlarındada bi kız kardeşin eniştesi ile bildiği halde hala birşeyler yaşıyor olması ve birde o bebeği taşıyıp doğurması çok normal...dizilerde bu tür şeyleri normal göstererek daha insanları ne kadar aptal yerine koyacaklar anlamıyorum...senaryo hep aynı...yaprak dökümünden sonra birde bu akım başladı...eniştene asıl modası...haydi kızlarr modayı takip edin der gibi aynı senaryoyu pişirip pişirip önümüze koyuyorlar...insanlar yaa melda öküz bir abla bilmem ne falan yazmıslar biz dizi için bile bunları düşünen insanlara anlam veremiyorum...bu dizilerde kadınların nasıl kullanıldığını...nasıl incitilebileceğini mi öğretiyorlar artık?ya da söyle söyleyeyim arkadaşalr ilerde çocuklarımız ekranlar sadece pozitif çıkan testleri...abla enişte kardeş üçgenini mi görecekler...kızın eniştesinı öğrenmesine rağmen sevebilmesi normal mi aşk bu kadar basit mi? ben sadece artık senaristleri biraz kaliteye davet ediyorum...
arkadaşlar ben sadece şunları yazmak istiyorum....benim bir ablam var...biz ablalarımızı annemiz gibi sevmedik mi onlarda bizi bir evlat gibi büyütmediler mi iyi günde kötü günde...ben bu diziyi izledim ama nedense izlerken sinirlerimede hakim olamadım...dizinin ana sayfasında binlerce yorum yapılmış eda-harun ilişkisi hakkında...ve insanlar nasıl dizi bile olsa bu kadar kötü düşünebiliyorlar anlamadım demek ki gerçek hayatlarındada bi kız kardeşin eniştesi ile bildiği halde hala birşeyler yaşıyor olması ve birde o bebeği taşıyıp doğurması çok normal...dizilerde bu tür şeyleri normal göstererek daha insanları ne kadar aptal yerine koyacaklar anlamıyorum...senaryo hep aynı...yaprak dökümünden sonra birde bu akım başladı...eniştene asıl modası...haydi kızlarr modayı takip edin der gibi aynı senaryoyu pişirip pişirip önümüze koyuyorlar...insanlar yaa melda öküz bir abla bilmem ne falan yazmıslar biz dizi için bile bunları düşünen insanlara anlam veremiyorum...bu dizilerde kadınların nasıl kullanıldığını...nasıl incitilebileceğini mi öğretiyorlar artık?ya da söyle söyleyeyim arkadaşalr ilerde çocuklarımız ekranlar sadece pozitif çıkan testleri...abla enişte kardeş üçgenini mi görecekler...kızın eniştesinı öğrenmesine rağmen sevebilmesi normal mi aşk bu kadar basit mi? ben sadece artık senaristleri biraz kaliteye davet ediyorum...
Neyin doğru neyin yanlış olduğu şaşalı o kadar uzun zaman oldu ki.. TV lere baksanıza.. Hergün bangır bangır kesikbaş cinayeti diye diye çocuklar, cinayetin normal bişey olduğunu sanmaya başladı,
Bergüzarla Halit evlendiler. Evliliğin bi masumiyeti olur, Bergüzer sıratarak 3 aylık hamile olduğunu müjdeleyince o masumiyeti de yıktılar. :mymeka:
Öbür tarafta Deniz Akkaya 6 aylık karnı burnunda hamile. E bu kadın ne zaman evlendi?? Babasıyla bi dargın bi barışıklarmış! Muhabir öyle diyo! E iyi de kardeşim bunlar ne zaman evlendi!!!!klava: mafoldumben
Bu gidişle çocuklarımız evlilik öncesi gayri meşru çocuk doğurmayı da normal sanmaya başlayacaklar...
Şimdi de bu saçma ötesi dizilerdeki acayip ensest ilişkiler de üstüne tuz biber oluyo.
Diyecek söz bulamıyorum valla...lmaz:
İnanır mısınız henüz 5 yaşında bir kuzenim var; ve bütün dizilerden haberdar. Annesine yani yengeme izletmemeye çalış diyorum ben mutfağa gittiğimde açılıyor o da görüyor diyor. sonuçta saatleri herkesin ekran başında olduğu saat. Unutma Beni adlı dizi açıkken bu Nazlı'nın çocuğunun babası belli değil abla biliyor musun, yada bu kız ablasının kocasıyla kaçtı falan diyebiliyor, Ne kadar engellemeye çalışsakta kaşla göz arası öğreniyor konular hakikaten abarttı kısaca.
ben de artık izlemicem açar kral tv de klip izlerim discovery de belgesel izlerim daha iyi :roflol:
zaten meldanın kilosunu da geçtim cildi göz zevkimi bozuyor. sıkıldım iyice diziden izlemicem
yahu meldanın kıyafetleri nedir öyle..
abiye kıyafetlerle işemi gidilir....
birde renkleri abuk subuk..
hööööfffffff .....
o telefon meldayaydı
harun daha cesur eda çok yapmacık rol yapıyor
çok uzattılar senaryo baya sündü..
izlemektende kendimi alamıyorum..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?