Unutulmaz Atv

eda uçuyo zayıflıktan mahsus kilo almıyo..
melda daha gösterişli..
ama kilolu.
harun hangisi seviyor ki..
bunun sonu ne olur
bizim toplulumuz böyle ilişkileri hoş karşılamaz..
lmaz:

Bu Harun'u varyaaa şeyinden asmak lazım :mymeka:, pislik herif.

Ben şeyi merak ettim. Hani geçen bölüm, tam yattan inmişti Eda ama Melda gördü ikisini (Edayla Harunu) ne bahane uydurdular da yırttılar.Salak Melda anlamadı yine, ama konduramıyordur yaa, insan bacısının böylesine pislik olabileceğini düşünürmü hiçbenneyaptımki

Harun Bey tek ayak üstünde kırk yalan söyleyebildiği için; sana sürpriz hazırlamak için buluştuk yalanını uyduruverdi canım. "aaa bak şimdi olmadı yakalandık tühh" muhabbetleri yaptı, sonra Eda ablası için nişan kıyafeti çizdi Harun'a verdi sürprizde bu olsun bari dedi.

eee harun efendi kime yarın benimle evlen dedi. melda dır dimi eda resti çekti zaten.
meldayla birlikte bide edayı aradı dimi. teknolojiden fazla anlamam ama bana öyle geldi.-tatlicadiarzu-

(annemin tahmini) meldayı arayan harundu hemen yarın evlen dedi ya.. edayı da tolga aradı heralde annesi ağırlaştı çocuğun...

bence harun meldayı aradı yarın evlenelim diye edayı da tolga aynı şekilde evlenelim diye

başka bişi olmadığı için tv'de izliyorum can sıkıntsından, neyseki sezon başladı.

benim anlamadığım, dizide hep saniyelerle bişeyler oluyo, ilk baştan sevmiştim ama artık bıktırdı beni, bu kadar teadüf de olmaz yani artık!!!

Iyice sacmalamaya basladı artık lmaz:
Bu arada saati degismis, 22:20'ye alınmıs, ee Yaprak Dökümü baslıyor ya a.s

valla kim nerde ne yapıyor anlayamadım gitti..herkes birbirine yalan söylüyor..ara ara bakıyorum kafam allak bullak oluyor..

kiyamam yha edayada yazik

ask acisi bambaska atamiyor ki yüreginden

ama atsa bile bebegi var icinde aman yha edaaa salaksin yhaa kaydirigubbakcemile

gercekleri basindan ablana anlatmaliydin

anlatmaliydin ki ikinizde o adi haruna resti cekcektiniz :umursamaz:

gerci baslamadan diziyi bitirdim ben naniknanik

kısalr bu dizi cok güzel..hiç kacırmadan takip ettigim tek dizi..

konu aynı ENİŞTE ABLAMI BIRAK BENİ DİŞLE
dizi son bölümlerde baydırdı biraz hareket gelmezse yayından kaldırılır

kesinlikle doğru kısır döngüde yok abllaya yakalanıyor son anda konu çevriliyor
ya belki böyle bir hikaye var biraz hızlandırsalar güzel gecicek bence ama çekimleri amatör buluyorum
iyi dizi oynayan kadar görüntü yönetmenininde elinde ancak o kadar tek kare görüntüler ile anlatılıyor ki sıkılıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…