Unutulmaz Atv

diziye heyecan katma şansları yok ,, ya edayla evlenecek ,, ya meldayla her şekilde film biter... ama böle muallakta kalınca seyirciler meraklanıyor meraklan meraklan biryere kadar artık bıktık..akannehir

yaprak dökümünden sonraysa izleirim allleeeey
yaprak dökümüyle çakışsaydı izlemezdimki

ay kızlar izleyen olmadımı şu lanet diziyi. Noldu akşam. Ve gelecek hafta nolcak

Ben izledim.

Harun Melda'ya evlenme teklif etti, çok pişmanın, artık tek sen varsın, affet beni falan dedi ama Melda emin olamadığı için henüz kabul etmedi. Sonra Edayla Tolga'nın evlenmek istediğini babaya söylediler ama babası asla olmaz dedi.

Bu arada Seval Edayla barışmış gibi davrandı. Teyzem yaptığın takıları alacak akşam 9'da sahile gel dedi. Sonra Edanın telefonundan Harun'a mesaj çekti çok özledim mutlaka görüşelim diye. Sonra da gitti Tolga'ya onlar gizli gizli görüşüyorlar, akşam da şurada buluşacaklar dedi. Tolga da tabi dayanamadı gitti. Harun Edaya sen benimle oyun mu oynuyosun diye çıkışırken Eda da Harunu görüp sen napıyosun burda diye sorarken Tolga da geldi, üçü birbirlerine bakıştılar ve bitti.

Aaaa çok sağolasın cnm. Parça parça yaprak dökümü reklamlarında izledim.Ama sonu yoktu. Bende Eda Sahilde ne arıyor dediydim.....CADIARZU

Vay yüzsüz Harun vaaay. Ne istiyor hala Meldadan. Vicdanı rahat bırakmıyor herhalde , Edada posta koydu kanımca geriye birtek çantada keklik Melda kaldı tabi. Kesin evlenir benle diye düşündü harun pisliği:mymeka:,

ıyide Seval nerden öğrendi Harunla Edayı. Seval edanın yakın arkadaşıydı dimi yanlış hatırlamıyorum:sm_confused:

Melda da ne kadar körmüş yaaa

nasıl bir dizidir bu. konusu süper saçma olsa da ve dejenere edilmiş ahlak kuralları ile dolu olsa da sırf müziği ve romantik atmosferi için bakıyorum.

benim de kardeşim var. insan ablası-kardeşi için canını verir. böyle saçma bir şeyi değil günlerce bir saat sürdürmez. dizilerle bizim ahlak normlarımızı değiştirmeye çalışıyorlar bilerek.

dizideki hatalar da akıllara ziyan. işe düğüne gider gibi mi gidilir o kıyafet saç makyaj ne öyle. insan hiçbir şeyi sorgulamaz mı?

dizinin resmi sitesinde foruma bir bakın herkes eda-harun birleşsin diyor kafayı yiyicem ya. ben biran önce herşey açığa çıksın melda tokadı haruna patlatsın aptal harun hatasını anlayıp acı çeksin eda bebeği aldırsın ve yine acı çeksin (çok despotum) istiyorum. dizi uzadıkça uzuyor

Geçenlerde buna benzer bi konu vardı. Tam bu değildi ama ben dizilere değinmiştim.
Aldatmanın lafını duymaya tahammülümüz yok, Aldatanı elimize verseler linç ederiz
Ama böyle dizilere prim veren bizleriz....

kaydirigubbakcemile5 aynen ya diziyi yarım yamalak bi kaç kez izlesemde konuyu biliyorum...ve her seferinde bu saçmalığı uzatmaları nedeniyle diziyi izleyemiyorum...kaydirigubbakcemile
olabilir gerçek hayatta da böyle şeyler vardır mutlaka ama iyice dejenere bi ilişki haline geldi...bende bir an önce o zavallı ablanın herşeyi öğrenmesini ve herkese haddini bildirmesini istiyorum...akannehir

fragmanı ilk gördüğümde " işte " dedim," aşk acısını anlatabilecek güzel bir dizi geliyor"... ama nerdee:dilcikar: tamamen yaprak dökümünde neclanın ablasının kocasıyla kaçması olayının büyük reytingler toplamasının vermiş olduğu inançla hazırlanmış bir dizi olduğunu gördüm bir kaç bölüm sonra... ve ilk bölüm gayet güzel,hoşuma gitmişken şimdilerde işlenebilecek bir konu bile göremiyorum ortada. arada ki müzikler, ve küçük erkek kardeşleri -şu sevimli olan:asigim:- olmasa...

çok fazla tutulacağını sanmıyorum bu dizinin ben. sezonun sonlarına doğru izleyicilerin çoğu sıkılır gibi geliyor. özellikle yaprak dökümü ile aynı saatte veriliyor olması da kötü olmuşa.s

her neyse işte, bence böyleea.s

Harun çok karizma gerçekten... Ben diziyi seviyorum ve beğenerek takip ediyorum.. Fakat artık ne yapacaklarsa yapsınlar böyle ikilemde akannehir

ben bile valla artik yayin vakti bakmiyorum

baydi beni bayagi bi

aciyorum you tube ordan reklamsiz bakabiliyorum hemde ayni versiyonlari zirttt atlayarak

ayni seyleri temcit pilavi gibi isitiyorlar

harunun salak salak sanki asikmis gibi bakmasi

edanin ,abla sana ihanet etmiyorum diyerekten ,harun seni sevmekten vazgecmicem demesi

eda harun karsilasmalari,ailenin yaninda yapilan tavirlar

ve ailenin bi naneden cakmamasi

ayyy bir allahin kuluda cakmaz mi yha aileden bunun enisteye olan tavirlarini salak salak bakislarinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…