Iyice sacmalamaya basladı artıklmaz:
Bu arada saati degismis, 22:20'ye alınmıs, ee Yaprak Dökümü baslıyor ya a.s
bende tam izleyemedim birileri anlatsada ögrensek accık
Ben izledim.
Harun Melda'ya evlenme teklif etti, çok pişmanın, artık tek sen varsın, affet beni falan dedi ama Melda emin olamadığı için henüz kabul etmedi. Sonra Edayla Tolga'nın evlenmek istediğini babaya söylediler ama babası asla olmaz dedi.
Bu arada Seval Edayla barışmış gibi davrandı. Teyzem yaptığın takıları alacak akşam 9'da sahile gel dedi. Sonra Edanın telefonundan Harun'a mesaj çekti çok özledim mutlaka görüşelim diye. Sonra da gitti Tolga'ya onlar gizli gizli görüşüyorlar, akşam da şurada buluşacaklar dedi. Tolga da tabi dayanamadı gitti. Harun Edaya sen benimle oyun mu oynuyosun diye çıkışırken Eda da Harunu görüp sen napıyosun burda diye sorarken Tolga da geldi, üçü birbirlerine bakıştılar ve bitti.
Ben izledim.
Harun Melda'ya evlenme teklif etti, çok pişmanın, artık tek sen varsın, affet beni falan dedi ama Melda emin olamadığı için henüz kabul etmedi. Sonra Edayla Tolga'nın evlenmek istediğini babaya söylediler ama babası asla olmaz dedi.
Bu arada Seval Edayla barışmış gibi davrandı. Teyzem yaptığın takıları alacak akşam 9'da sahile gel dedi. Sonra Edanın telefonundan Harun'a mesaj çekti çok özledim mutlaka görüşelim diye. Sonra da gitti Tolga'ya onlar gizli gizli görüşüyorlar, akşam da şurada buluşacaklar dedi. Tolga da tabi dayanamadı gitti. Harun Edaya sen benimle oyun mu oynuyosun diye çıkışırken Eda da Harunu görüp sen napıyosun burda diye sorarken Tolga da geldi, üçü birbirlerine bakıştılar ve bitti.
İyide Seval nerden öğrendi Harunla Edayı. Seval edanın yakın arkadaşıydı dimi yanlış hatırlamıyorum:sm_confused:
Telefon ortalarda falan kaldı, bu da karıştırdı herhalde.....
amaaan bende özetini anlatymışsınır diye açtım topiği ama sende tık yok anlaşılan. ben izlemiyorum zati diziyi, merak işte.:ecrin_bebek:
İyide Seval nerden öğrendi Harunla Edayı. Seval edanın yakın arkadaşıydı dimi yanlış hatırlamıyorum:sm_confused:
Telefon ortalarda falan kaldı, bu da karıştırdı herhalde.....
Yok canım, bunlar dans dersi alıyorlar ya, hoca kurstan sonra Eda'yla Tolga'ya siz biraz daha çalışın, çok geri kaldınız dedi. Seval bu arada soyunma odasına indi, Eda'nın dolabından çantasından aldı telefonunu.
Zaten Harun diye de bilmiyor, Hakkı diye aradı buldu. Mesaj atıp sonradan sildi mesajları. Sen bunu çoktan hakettin Eda diye de trip yaptı hatta. Eda da akşam saf saf Seval ve teyzesiyle buluşacam diye gitti ama tabi bi de ne görsün... ya ya... arkadaşını iyi seçeceksinj çok iyi..
nasıl bir dizidir bu. konusu süper saçma olsa da ve dejenere edilmiş ahlak kuralları ile dolu olsa da sırf müziği ve romantik atmosferi için bakıyorum.
benim de kardeşim var. insan ablası-kardeşi için canını verir. böyle saçma bir şeyi değil günlerce bir saat sürdürmez. dizilerle bizim ahlak normlarımızı değiştirmeye çalışıyorlar bilerek.
dizideki hatalar da akıllara ziyan. işe düğüne gider gibi mi gidilir o kıyafet saç makyaj ne öyle. insan hiçbir şeyi sorgulamaz mı?
dizinin resmi sitesinde foruma bir bakın herkes eda-harun birleşsin diyor kafayı yiyicem ya. ben biran önce herşey açığa çıksın melda tokadı haruna patlatsın aptal harun hatasını anlayıp acı çeksin eda bebeği aldırsın ve yine acı çeksin (çok despotum) istiyorum. dizi uzadıkça uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?