Unutulmaz Atv

tolgada gördü bence içiyodu çünkü yazık ençok tolgaya üzülüyorum
meldanın erkek kardeşide çok komik ne yapsa ters tepiyo dizide oda olmasa hep bunalım

Tolga acaba camdan gördümü onu bir türlü anlayamadim.
Onunda görmesini cok istiyorum.
O giciklarin foyalarinin ortaya cikmasini istiyorum.

Atika evet canim yaaa,Kerem'e bayiliyorum ben.Cok güldürüyor beni.

ya haftaya nolucak acaba melda artık hem duydu hemde gördü nasıl plan yapıcak acaba
ya harun bebegi anladımı ki neden biliyodum hissetmiştim falan dedi :S

herkes biyerlere gidiyo.

harunun kızkardeşi geliyo nisa..

offf çok agır gidiyo dizi ya ama izlemektende kendimi alamıyorum...:lepi:

Sonunda melda öğrendi hepimizin gözü aydın :)

Eda gene en kıl haliyle karşımdaydı. Sanki tolg buna tecavüz ediyor adam elini tutunca surat asıyor. Harundan gözünü ayırmıyor sürekli içine bakıyor.

Hem ben sana ait oldum diyor hem yanında kaçıyor. Yeter gidecem diyor adam sarılınca öyle mal gibi kalıyor. Madem harundan ayrılmayacaktın dibinden ayrılmayacaktın ne diye tolgayla evlendin.

ılla herkesin hayatını mehvedeck nankör kadın. ınşallah dizinin sonunda o mutsuz olur

:roflol::roflol::roflol:

Öyle deme be, aşka saygı:lepi:-tatlicadiarzu-
gör bak sonunda ağlak Edayla pislik Harun evlenirler.:umursamaz:

Kör kurşunlara gelesin Eda, Melda üstüne otursun ağırlığından ezilesin. :hulya:laelaelaelaelae

aminnnnnnnnnnnnn

ayyy çok sinirli bir şekilde geldimm

ya dün izlerken fıtık oldum yaaa

yaaa melda sans öpücügü veriyoya ayy ne acemiydii öylemi öpücük verilirr nispet yapıyo anladıkdaaa azcık inanılır yap dimi :)))

sonraa melda haruna sarılıyo eda bakıyo haruna sankii yapma der gibi.. eşekk o senin enişten öküzzz...
zilli o bakışları atmaya ne hakkın var senin...

hem evleniyosun güyam ablanı mutlu etmek için hem bahçede öpücük veriyon adama hem ben sadece senin oldum diyosun..
ucundan koklatıyo işte vazgeçmesin diye... şıllıkkkk :roflol: :roflol:

tolgada ohhh ne güzel hava yaptı haruna babası yedirsin ilk yemegini derken...
edaya kıl kapıyorum yaa gerzekkk tolga agzına yemek koyarken haruna bakıyo şey der gibi.. "napim ben istemiyorıum tolga ağzıma koyuyo ona bakma sen salak tolga işte" ...

harun madem edayı seviyosun ne diye meldayla olmak zorundamısın al edayııı gidin hevesini al bırak onuda benimde içimin yağları erisinn edayı gördükçe kumamı görmüş gibi oluyorumda:))))

buarada dizini en son reklamdan sonrasını izlemdim ne oldu bahçede konuştular harunlaa en son tolga geldi bunlar pinpon oynadılarr kahvaltı filan sonra nolduu melda nasıl gördü bunlarıkiiii

Sırada Ednan var... o da öğrensin rahat bi uyku çekeriz artık...

ayy ednan öğrenmiycekkk idrak yolları enfeksiyonlu dediğiniz gibi :)))))

duyacak behlül bihtere aşıgım deli gibi aşıgım derkenn duycak ve bunlarda anlamasın diye nihale aşık diycekler ve böylece nihalle behlül zamanla evlencekkk a.s

kuma hı :))) valla bende aynen sinirim hatta diyorum acaba bir ben gıcığım bu kadar bu kadına diye neyseki varmış başkaları :))

zuhahha:roflol::roflol:

Edayı versek eline parçalıycaksın neredeyse,:hulya:

pislik Eda:mymeka:

Ama onlar seviyorlar birbirlerini öyle demeyin kızlar-tatlicadiarzu-

sete gidip el birliğiye şu naltağı vuralım :))

haha bakışları deli ediyo beni yaa...
adama bi yüz veriyo öpüyo kokluyoo sonrada ben evliyim cart curt ötüyoo...

ay meldada yanii bırak napıyosa yapsınlarrr

ama dizi zamanla gerçekçiliğini yitiriyo..
çok saçma oluyo ..
meldanın yerinde olan biri bu tepkiyimi verir..
o kız kardeşin daha yüzüne bakılırmıı alıp bide canım cicim sarılıp öpüyo

istemem yan cebime koy

hele birde dudak hareketleri yokmu sümüklü kızlara benziyor ferhunde bile bundan kat be kat sevimli kadın en azından fettan

ya ben meldayi hic sevemedim ya sinir oluyorum o kiza ne kadar yapmacik resmen adamlarin asklarini tazeledi hemde bir birlerini kiskandira kiskandira bir de birbirlerine nasil bakiyorlar bakiyormu diye zaten bu dizide bakisa bakisa geciyor birde tarihe daliyorlar tamam gecen bolumdu iki hafta oncesinden biraz birde baslardan azda bakisalim al sana yeni bolum

ben eda ya uzuluyorum hep o harunun yuzunden basta edaya tek gecelik diye bakiyordu taki meldayi istemeye gidinceye kadar orda edayi gormeseydi hic aklina bile gelmiyordu dudugun eda baslarda nasildi simdi sus pus oldu kiz sonucta aplasinin sevgilisiyle birlikte olmadi o hakki diye sevdi asik oldu birde hamile kaldi sonra aplasinin nisanlisi oluverdi adam herseyi kenara koymaya salisti ama ask sevgi onu hep ele geciriyor bence kendimi ne edanin nede meldanin yerine koymak bile istemiyorum

kızlar öyle demeyin ama aşkkkk bu yaaa.eda ve harun şu an sözün bittiği yerdeler.:asigim:dizi bile olsa sevenleri ayrı görmek canımı acıtır.melda çok bencil çokklava:inşallah kavuşur edayla harun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…