Sonunda melda öğrendi hepimizin gözü aydın :)
Eda gene en kıl haliyle karşımdaydı. Sanki tolg buna tecavüz ediyor adam elini tutunca surat asıyor. Harundan gözünü ayırmıyor sürekli içine bakıyor.
Hem ben sana ait oldum diyor hem yanında kaçıyor. Yeter gidecem diyor adam sarılınca öyle mal gibi kalıyor. Madem harundan ayrılmayacaktın dibinden ayrılmayacaktın ne diye tolgayla evlendin.
İlla herkesin hayatını mehvedeck nankör kadın. İnşallah dizinin sonunda o mutsuz olur
:roflol::roflol::roflol:
Öyle deme be, aşka saygı:lepi:-tatlicadiarzu-
gör bak sonunda ağlak Edayla pislik Harun evlenirler.:umursamaz:
Kör kurşunlara gelesin Eda, Melda üstüne otursun ağırlığından ezilesin. :hulya:laelaelaelaelae
Sırada Ednan var... o da öğrensin rahat bi uyku çekeriz artık...
ayyy çok sinirli bir şekilde geldimm
ya dün izlerken fıtık oldum yaaa
yaaa melda sans öpücügü veriyoya ayy ne acemiydii öylemi öpücük verilirr nispet yapıyo anladıkdaaa azcık inanılır yap dimi :)))
sonraa melda haruna sarılıyo eda bakıyo haruna sankii yapma der gibi.. eşekk o senin enişten öküzzz...
zilli o bakışları atmaya ne hakkın var senin...
hem evleniyosun güyam ablanı mutlu etmek için hem bahçede öpücük veriyon adama hem ben sadece senin oldum diyosun..
ucundan koklatıyo işte vazgeçmesin diye... şıllıkkkk :roflol: :roflol:
tolgada ohhh ne güzel hava yaptı haruna babası yedirsin ilk yemegini derken...
edaya kıl kapıyorum yaa gerzekkk tolga agzına yemek koyarken haruna bakıyo şey der gibi.. "napim ben istemiyorıum tolga ağzıma koyuyo ona bakma sen salak tolga işte" ...
harun madem edayı seviyosun ne diye meldayla olmak zorundamısın al edayııı gidin hevesini al bırak onuda benimde içimin yağları erisinn edayı gördükçe kumamı görmüş gibi oluyorumda:))))
buarada dizini en son reklamdan sonrasını izlemdim ne oldu bahçede konuştular harunlaa en son tolga geldi bunlar pinpon oynadılarr kahvaltı filan sonra nolduu melda nasıl gördü bunlarıkiiii
kuma hı :))) valla bende aynen sinirim hatta diyorum acaba bir ben gıcığım bu kadar bu kadına diye neyseki varmış başkaları :))
aynenn gıcık ne kelimeee daha beterr :))))))) :roflol:
ayyy çok sinirli bir şekilde geldimm
ya dün izlerken fıtık oldum yaaa
yaaa melda sans öpücügü veriyoya ayy ne acemiydii öylemi öpücük verilirr nispet yapıyo anladıkdaaa azcık inanılır yap dimi :)))
sonraa melda haruna sarılıyo eda bakıyo haruna sankii yapma der gibi.. eşekk o senin enişten öküzzz...
zilli o bakışları atmaya ne hakkın var senin...
hem evleniyosun güyam ablanı mutlu etmek için hem bahçede öpücük veriyon adama hem ben sadece senin oldum diyosun..
ucundan koklatıyo işte vazgeçmesin diye... şıllıkkkk :roflol: :roflol:
tolgada ohhh ne güzel hava yaptı haruna babası yedirsin ilk yemegini derken...
edaya kıl kapıyorum yaa gerzekkk tolga agzına yemek koyarken haruna bakıyo şey der gibi.. "napim ben istemiyorıum tolga ağzıma koyuyo ona bakma sen salak tolga işte" ...
harun madem edayı seviyosun ne diye meldayla olmak zorundamısın al edayııı gidin hevesini al bırak onuda benimde içimin yağları erisinn edayı gördükçe kumamı görmüş gibi oluyorumda:))))
buarada dizini en son reklamdan sonrasını izlemdim ne oldu bahçede konuştular harunlaa en son tolga geldi bunlar pinpon oynadılarr kahvaltı filan sonra nolduu melda nasıl gördü bunlarıkiiii
sete gidip el birliğiye şu naltağı vuralım :))
zuhahha:roflol::roflol:
Edayı versek eline parçalıycaksın neredeyse,:hulya:
pislik Eda:mymeka:
Ama onlar seviyorlar birbirlerini öyle demeyin kızlar-tatlicadiarzu-
haha bakışları deli ediyo beni yaa...
adama bi yüz veriyo öpüyo kokluyoo sonrada ben evliyim cart curt ötüyoo...
ay meldada yanii bırak napıyosa yapsınlarrr
ama dizi zamanla gerçekçiliğini yitiriyo..
çok saçma oluyo ..
meldanın yerinde olan biri bu tepkiyimi verir..
o kız kardeşin daha yüzüne bakılırmıı alıp bide canım cicim sarılıp öpüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?