Unutulmaz Atv

eda tutarsız madam adamı sevdin ayrılamayorsun ne diye tolgayla evlendin hem hala ablamı düşünüyorum diyorum hem adamın dibinde bakışlar falan. Git uzaklara hakkınla evlen. Ama o ablamla evlensin benlede eğlensin diyor oda başka

ya akşamki bölüm çok güzeldi..
meldaya şaştım hala vazgeçmiyor ..
harun yanında yoksa edayı soruyo hemen beraberlermi diye ..
3 kez kazanın ucundan döndü en sonunda çaktı yani ne zman kaza yapıcak diye bekliodum ..
harunda dayanamadı artık ikinizide bırakıcam dedi ..
diğer kızkardeşleride çıktı nihayet ortaya annesinide çıkardı bakım evinden..

Ya ben izleyemedim şöyle bir özetleseniz arkadaşlarım çok merak ettim de:gitme:

ben aklımda kaldıgı kadarını özetliyim sana sırnaşık şey
şimdi bu melda bunları gördü ya sonra bastı gaza uçurumun kenarına gitti ama yemedi atamadı kendini.. agladı zırladı orda sonra sen görürsün eda harunu sana bırakmıcam dedi artık başka melda var falan dedi .. sonra yola çıktı bi daha agla zırla derken kaza yaptı
edayla tolgada otelden ayrılmıştı eda bu evlilik oyununu bitiricem çekip gidicem falan demişti.. neyse harun ögrendi gittiklerini, meldanın odasına giricekken kazayı duydu sanırım hepsi hastanede.. melda edaya sen git falan dedi .. ama o gitmedi kapıdaydı test sonuçlarını bekledi.bu arada melda konuşamıo bogazına bişi saplanmış yazarak anlatıyo.. harun yoksa edayı soruyo eda yoksa harunu soruyo falan beraberlermi diye hemen arattırıyo nerde diye.. gülayda ordaydı yine edaya çıkıştı falan filan şte he bide tolganın babası bütün borçlarını ödedi tolga anladı sinir oldu .. işte böle aklımda bunlar kaldı çok uzun oldu ama kaydirigubbakcemile3

ya bu melda da eda da ne tuhaflar yaaa...eda ablasını daha çok düşünüyo...melda edaya bırakmıcam harunu diyo hala...aman ne yaman çelişki allah düşmanımızın başına vermesin...

bugün tekrarından izledim sinir küpü oldum hersey harunun evlenme arifesinde uckurunu tutamamasından oldu meldayada gecmiş olsun önce işkolik ol adama soguk yap sonra sirinkız omlaya calıs yok ya!eda desen ablasını düsünüyo güya mehter takımı gibi iki haruna bi tolgaya...meldada seytan harun asla senin olmayacak diyo,sanki adamı bi odaya kitleyecekde orda cürüyecekler laf işte...

olan haruna oluyo..yazık adama.

eda sinir ablamda ablam ablası dünyayı dar edecek edaya. intikam planlıyo

olan haruna oluyo..yazık adama.

eda sinir ablamda ablam ablası dünyayı dar edecek edaya. intikam planlıyo

melda mı intikam planı yapıyor akannehirakannehir
tolgadan hamile kalsın melda çok büyük intikam olur :dilcikar::dilcikar:

melda mı intikam planı yapıyor akannehirakannehir
tolgadan hamile kalsın melda çok büyük intikam olur :dilcikar::dilcikar:

evt çok tehlikeli planlar yapıyo.. melda..konuşuyo ama konuşmuyo numarısı yapıyo. acındırıyo kendine..

tolga aplam diyor meldaya..:roflol:

peki kızlar bu harunun arkadaşı batu neyin peşinde neden harunun arkasından kuyusunu kazıyo fotoğrafları çektiren oymuş şimdi de kız kardeşine göz koydu:uhm:

ya ben izleyemedim ya netten de izle me fırsatım olmadı ..
sadece edanın otele taşındıgını gördüm
biri özet gecebilirmi acaba ?

Ayyy bu Eda'nın " ınıklığı" baydı beni fisfisfis Dikkat ettinizmi mimik yapmadan konuşuyor , herzaman donuk ifade , mehlül mehlül bakışlar.... Harun'da bence Melda'nın kankisini alsın evlensin , al sana yorgan gitti kavga bitti iştekaydirigubbakcemile

Bu Eda sürekli melul melul bakıp ağlamaktan başka bir şey yapmıyor.Fondaki müzik te çok uymuş: "Ağlama yağmur gözlüm" Gerçekten de tam yağmur gözlü...

şarkıya yazık çok güzel şarkı ağlama yağmur gözlüm çölde ağlasa bu eda çölde göl olurdu ben edayı hiçte masum bulmuyorum flört edebilirdi birdenbire tanımadığı bir adamla yattı birde hamile ablasının sevgilisini tanımamasıda şaşırtıcı doğrusu bir resminidemi görmemiş hayret doğrusuiletişim süper abla kardeş arasında yakar top gibi ortada harunla tolga top edayla meldanın elinde maşallah dizinin adı yalnış olmuş asıl bu dizinin adı geniş aileler olacakmışşşşşşşşşş

Ben de bir kolaj video yaptım, unutulmaz dizi müziği tamamı eşliğinde, Sadece Eda ve Harun'un sahnelerini seçtim.ızleyip yorumlarsanız sevinirim.Şu adresten izleyebilirsiniz:
youtube.com/watch?v=dQEVsidu9oA

ve edanın karnı hala yok hala sıfır beden kilo alacağına dahada zayıflıyor dizilerde millet şakır şakır doğuruyor edada tık yok karnı yok acaba bebeği başkasımı taşıyor taşıyıcı annesi mi var bebek yok edada çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…