Unutulmaz Atv

harun bebegi ögreniyo sanırım edanın karnı büyümedi..

ben 4aylıkken hamileyken eda hamileydi ben doguracam edada tık yok valla.kaydirigubbakcemile3

yorumuna bayıldım tatlım yaa kaydirigubbakcemile3

ilk defa fragmanlarında seyrettim birazda bugün baktım ..
iğrenç bir film şaşmamalı değerlerimizin nasıl altüst olduğuna..lmaz:
nasılda herşey normalmiş gibi empoze ediliyor ..-tatlicadiarzu-
bir aşkı memnu iki unutulmaz iğrençççççç...:mymeka:

ya bunlarda dizi yaptik diye seviniyorlardir..batur mu nedir o haruna diyor iki kardesi idare ediyorsun oda ben öyle birsey yapmiyorm diyor ve baura kiziyor ya ne yapiyor acaba Allahim unutulmaz dedikleri bu mu? ortada unutulmaz bir ask yok bir haftada olmus bitmis aman bu dizi beni hasta ediyor..kimsede gurur yok kimsede utanma yok evet dizinin adi utanmazlar olabilirdi

önceden sinir olasamda izleyebildiğim kadar izlerdim bu iğrenç diziyi :hulya:
ama artık tahammül edemiyorum kesinlikle kanalı değiştiriyorum....eda her zamanki gibi mıy mıy
ağlıyor...harun bir orda bir burda....melda her ne kadar plan yapsada saf konumunda akannehir....
bu kadar olur pes diyorum hep aynı şeyler ...dizi yoldan çıkmış durumda ....

eda hamile kaldığında ben hamile bile değildim şimdi hamileyim karnım şişmeye başladı bebeğin yakında nerdeyse cinsiyeti belli olacak eda hala sanki 1 aylık hamile gibi.

Birde kadında ne bünye var ne üzüntü maceralar yaşıyor koşuyor ediyor hala bebek sağlam duruyor

aynen katılıyorum sanki beraber edayla harun çok uzun günler geçirdi sanki çok şey paylaştı bir hafta yattı kalktılar hemen unutulmaz oldu nesi unutulmaz

aynen bebk düşmüyo iyiki. yaaaaa:gitme:

Ben bu diziden birşey anlamadım vallahi... Eee şimdi ne olacak çok merak ediyorum? Dallasa döndü...

ya iki bölümdür dogru dürüst izleyemedim.. ama dün akşam baktım biraz bu batu ne fena ya zavallı harun dostu sanıyo onu.. batunun öfkesinin nedenini anlamadım hala ailesini feyyaz bey mi öldürttü ki bu ne öfke yaa.. edaya gelince bence eda başka teknedeydi.. yanıltmaca yapıyolar yine .

peki eda başka teknedeydi diyelim o zaman batu canisi niye elveda desinki bence bu dizininde sonuna gelindi ve eda öldümafoldumben

eda ölsede bence dizinin sonu değil daha çözülecek baya olaylar var bence harunun kızkardeşi öz kardeşi değil batu nun kızkardeşi

bence batu haruna acı çektirmek için yapıo bunların hepsi oyun.. kızkardeşi konusunda bi fikrim yok ama harunun kız kardeşine aşık olabilir..

çıksın artık eda karnı büyümedi hamile olduğu bile belli değil dizilerde herkes şakır şakır doğurdu onun karnı tahta gibi hala ağlaya ağlaya yaşta kalmadı gözünde ağlamaktan başka yaptığı bişeyde kalmadığına göre çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…