şarkıya yazık çok güzel şarkı ağlama yağmur gözlüm çölde ağlasa bu eda çölde göl olurdu ben edayı hiçte masum bulmuyorum flört edebilirdi birdenbire tanımadığı bir adamla yattı birde hamile ablasının sevgilisini tanımamasıda şaşırtıcı doğrusu bir resminidemi görmemiş hayret doğrusuiletişim süper abla kardeş arasında yakar top gibi ortada harunla tolga top edayla meldanın elinde maşallah dizinin adı yalnış olmuş asıl bu dizinin adı geniş aileler olacakmışşşşşşşşşş
ya bunlarda dizi yaptik diye seviniyorlardir..batur mu nedir o haruna diyor iki kardesi idare ediyorsun oda ben öyle birsey yapmiyorm diyor ve baura kiziyor ya ne yapiyor acaba Allahim unutulmaz dedikleri bu mu? ortada unutulmaz bir ask yok bir haftada olmus bitmis aman bu dizi beni hasta ediyor..kimsede gurur yok kimsede utanma yok evet dizinin adi utanmazlar olabilirdi
eda hamile kaldığında ben hamile bile değildim şimdi hamileyim karnım şişmeye başladı bebeğin yakında nerdeyse cinsiyeti belli olacak eda hala sanki 1 aylık hamile gibi.
Birde kadında ne bünye var ne üzüntü maceralar yaşıyor koşuyor ediyor hala bebek sağlam duruyor
ya iki bölümdür dogru dürüst izleyemedim.. ama dün akşam baktım biraz bu batu ne fena ya zavallı harun dostu sanıyo onu.. batunun öfkesinin nedenini anlamadım hala ailesini feyyaz bey mi öldürttü ki bu ne öfke yaa.. edaya gelince bence eda başka teknedeydi.. yanıltmaca yapıyolar yine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?