Unutulmaz Atv

edadan kurtulmuyorsunuz harunun salak arkadaşı işkence ediyor okadar
harun edayı çok sevdiğini anlıyor barışıp koklaşıyorlar bu hafta

kızlar eda ölmüyor mu yani fragmanı izleyen var mı

inanamıyorum tekrarını izledim nasıl kurtuluyor ordan ya gemi patlamadan son 3 saniyede hala yerde yatıyordu eli kolu bağlı o 3 saniyede nasıl o iplerden kurtuldu sonrada hayatını kurtardı gene bir saçmalık

Son düzenleme:
ben dedim ölmez diye başka teknededir o yani en başından beri böyle düşünüorum.. amaç haruna eziyet etmek batu bu kadar çabuk sonlandırmaz olayı daha ne intikamlar alıcaktır .. kırk tilki dolanıyo kafasında ..

Arkadaşlar,
Eğer bir üenin yazdıklarından rahatsız oluyorsanız lütfen kötü içerikten bildirin.
Burdan alf yetiştirmeyin. Sonra hem şikayet ettim hemde bende ceza aldım demiyelim!!!

Topik içinde karşılıklı tartışmak yasaktır. Eğer rahatsız olduğuuz bir yazı var ise bunu kötü içerikten bildirmeniz yeterlidir. Gerekli görülürse uyarı veya ceza verilir. Ama sizde cevap verirseniz sizde ceza alırsınız...

İyi günler...

öyleyse edayıda korkutmak için bulunduğu tekneye saatli bomba koydu biryerdede ölmemesi lazım daha ablasıyla yüzleşecek

evet tahmin ettigim gibi oldu başka tekneden çıktı .. batu öldürmez edayı bence şu an harun acı çeksin istiyo çünkü.. acaba gerçekten feyyaz bey mi azmettirdi onun ailesinin ölümüne .. bide bu bölüm meldaya uyuz oldum eda o kdar ablası için çırpındı etti uzak kalmaya çalışıo ama onun yaptıgına bak kafasında kuruyo anca.. bence harun alsın edayı gitsinler ..evdeki herkes kıza baskı yapıo iyi bile dayandı sonuçta karşısında ki adam dünden razı çok ta seviyo ..edayı suçluyoruz hep ama böyle bi duruma dayanmak zor kaçtıkça aralarındaki bag daha da güçlü oluo ..

çok iyi tespit yapmışsın ben hiç düşünmedim başka tekneden çıkacağını

bende bu filmi severek izliyorum gerçekten çok güzel bi dizi hergün çıksa her gün izlerim:)harunla edayı yakıştırıyorum.ablasının aradan çekilmesi lazım artık......

Son düzenleme:
ay eda mümkünse sen hep ağlak dur canım çünkü gülmek bi insana bu kadar yakışmaz ayrıca size ufak bir dedikodu kızlar eda gerçek yaşamında berksan varya şarkıcı onun 2 yıllık sevgilisiymiş :hulya:

edanin karni birden pat diye cikivermis sanirim reklamdan gördügümden kadariyla..ya bu kiz düsüyor,intihar ediyor kaza yapiyor ama bebegine bisy olmuyor ben uyuz oluyorm bu eda yada haruna da :)

ayyy eda mıymıntısı rüya görmüş düşmüyormuş merdivenden falan ayy baydı valla bu dizi ama yinede merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…