Unutulmaz Atv

eda ne kadar gıcık bir kız ya bence her ikisiylede olmamalı harun çok yalnış meldayla olsa olmaz kardeşi hamile edayla olsa herzaman yüzyüze bakacaklar çok kötü bir durum bence ikisinide bıraksın doğru dürüst biriyle olsunnnnnnn en çokta tolgaya yazık

edanin karni birden pat diye cikivermis sanirim reklamdan gördügümden kadariyla..ya bu kiz düsüyor,intihar ediyor kaza yapiyor ama bebegine bisy olmuyor ben uyuz oluyorm bu eda yada haruna da :)

aynen onun öyle hala hamile kalabilmesine ben şaşıyorum ben iki dakak yürüsem hemen bel ağrısından kendimi zor atıyorum bu kadın nasıl dayanıyor pardon bebek anlamadım

diziler git gide ne kadar ahlaksızlaştı böyle yaaa aşkı memnusu ayrı yaprak dökümü ayrı bu dizi ayrı kavak yelleri ayrı herşeyi seyrettire seyyrettire nasıl gözümüze hoş, olabilirmiş gibi gösteriyorlar her şeyin tadı kaçtı, bilmiyorum sizler neler düşünüyosunuz ben fikirlerimi paylaşmak sizlere sıkıntımı dile getirmek istedimfisfisfis

aynen sana katiliyorum,unutulmaza bakmiyorum ama fragmanlardan anliyorum,yaprak dökümünü biraktim gecen seneden beri aski memnuya zaten tam bakmadim ama son 3 bölümdür izliyorum..aslina bakinca zaten insan izlerken skiliyor olacak seyler degil ama insanlarin begenesini topluyor,hadi aski memnu,yaprak dökümü baslarda cok iyi cikis yapti ama ben bu unutulmazi anlayamadim gitti izlenmesinde atv de o kadar güzel diziler kalkti hemde konulari iyidi ama bunun inatla izlenmesi sasirtiyor sanirim yasaklar merak uyandiriyor..bunun yasaklik biseyi yok resmen ortada keriz yerine konulan yaptiklarindna pismanlik duymayan insnlar var

ya arkadaşlar herkes bu ne ya izlenirmi diyo ama takip etmekten de geri kalmıolar ..
dizideki olaylardan hoşlanmayan kişiler neden hala izler anlamış değilim..
tmm yanlış bir durum söz konusu evet izledigim için bunu onaylamışta olmuorum
sadece izliorum burda bi abla kardeşin hikayeside var sadece çarpık ilişki deil..
ben ne edaya kızıyorum ne haruna nede meldaya edanında harunun da bi sucu yok
tesadüftü herşey..harunun da sucu yok,meldadan ilgi görseydi belkide daha farklı olurdu..
harun melda ya yakın davrandıgı dönemde evlenme teklifi yaptıgı zmanlarda hep uzak durdu soguk davrandı melda ..adam edaya aşık olunca meldanın içindeki aşk kadını çıktı birden ortaya ..
ama hala edaya suc buluyoruz nedense bence eda haruna herşeyi anlatmakla çok iyi yaptı ..

canim iste zevkler ve renkler tartisilmaz diye bunun icin demisler,ne olur ki elestirsek sonucta senin cektigin bir film degil seni elestirmiyoruz sadece o diziyi elestrip yanlis olanlari söylüyoruz neden kizip sinilernip buraya girdigimize bile yasak koyacan bosver zaten öyle bir dünyadayiz ki kimse düsüncelerini rahatca söyleyemiyor bence herkes özgür olsun..bu dogal birsey senin sevdigini ben sevmem benim sevdigimi de sen sevmezsin söyleyebilirsin saygi duyarim... sonucta bir dizi bunun icin kimseyi kirmaya gerek yok..insanlarin düsüncelerine bile pranga vuruldugu su zamanda birakalim herkes istedigi elestriyi yapsn..benm sirf cevap vermemin amaci sanki bu topigi girmesinler gibi anladimda o acidan yazdim...
iyi günler

yok bebegim o anlamda demedim ben aşk olsun yanlış anlamışsın tabiki herkes istedigini söylicek aama ben hem kızıp hem izleyip sonra bu ne biçim dizi kaldırsınlar dendiginde kızıorum .. herkes herşeyi sevmek zorunda deil tabiki tatlım .. eleştri yapıyok da sırnaşık şey

bir şeyi eleştirebilmek için ilk önce görmek izlemek okumak gerek değilmi güzelim ben kendi adıma bunu yaptım hee sürekli takipçisimiyim bu dizilerin tabiki değilim çünkü sinir oluyorum ama fragmanlarda görmüyor arada bakalım ne gelişmeler olmuş diyede bakmıyor değilim yoksa konusundan hiç bir haberim olmayan bi diziyi neden eleştireyim:sm_confused:

cnm tabiki izlemeden eleştiri yapılmaz ama eda harun ilişkisi çıktıktan bu yana hep eynı şeyleri duyuyoruz ondan dedim .. ben kaldırılsın dediğimm diziyi izlemem mesela o açıdan dedim neyse alt tarafı dizi arkadaşın dedigi gibi boşverelim..

hakikaten baydı yaa :) ilk başladığı zamanlar kaçırmadan izliyordum şimdi arada fragmanlarını görüyorum iyice saçmalamış geldi bana eda da sözde yazdan beri hamile karnı hiç şişmedi :):)

ben sürekli takipçisi değilim izleyecek bi,şey olmayınca reklam aralarında bakıyorum çarpuk çurpuk iilişkiler abla kardeş hikayeside olabilir ama her ikisinide ilişkiye girmemeleri daha hayırlı bence yüzyüze bakacaklar koca çok bulursun aşk biter ama kardeş bir tane aynısından yok

bu dizide yaşananlar sanki gerçek yaşamda olmuyor nelerini duyuyoruz nelerini.dizi tesadüflerin nelere götürecegini izlettiriyor okadar ....herşeyin olabileceğini anlatmak istiyor izlemek yada izlememek herkesin görüşüne göre değişir bence kimini sıkar kiminide günü gelsede ne zaman izlesek derler....

bence bu dizi haricindeki dizlerde altta kalır yanları yok hani.bence gayet sürükleyici bir dizi

ayy kızlar fragmanı gördünüz mü ?
neler oluyo neler edanın annesi harunla edayı öpüşürken görüuo
batu nisaya tacavüz ediyo
edayla harun eve çıkmışlar birlikte yaşıolar artık galiba ayy akşam olmaz şimdi yaa

Hadi be?
Anaam, bi bölüm izlemedim neler neler olmuş yav.

ayy evett bende şaşırdım
melda kendi ayrılıyo harundan gercekleri duymak istemio bakalım vardır hain bi planı yine
tolgada babasıyla barışıo
keremide dövüolar dayak yiyo zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…