edanin karni birden pat diye cikivermis sanirim reklamdan gördügümden kadariyla..ya bu kiz düsüyor,intihar ediyor kaza yapiyor ama bebegine bisy olmuyor ben uyuz oluyorm bu eda yada haruna da :)
diziler git gide ne kadar ahlaksızlaştı böyle yaaa aşkı memnusu ayrı yaprak dökümü ayrı bu dizi ayrı kavak yelleri ayrı herşeyi seyrettire seyyrettire nasıl gözümüze hoş, olabilirmiş gibi gösteriyorlar her şeyin tadı kaçtı, bilmiyorum sizler neler düşünüyosunuz ben fikirlerimi paylaşmak sizlere sıkıntımı dile getirmek istedimfisfisfis
ya arkadaşlar herkes bu ne ya izlenirmi diyo ama takip etmekten de geri kalmıolar ..
dizideki olaylardan hoşlanmayan kişiler neden hala izler anlamış değilim..
tmm yanlış bir durum söz konusu evet izledigim için bunu onaylamışta olmuorum
sadece izliorum burda bi abla kardeşin hikayeside var sadece çarpık ilişki deil..
ben ne edaya kızıyorum ne haruna nede meldaya edanında harunun da bi sucu yok
tesadüftü herşey..harunun da sucu yok,meldadan ilgi görseydi belkide daha farklı olurdu..
harun melda ya yakın davrandıgı dönemde evlenme teklifi yaptıgı zmanlarda hep uzak durdu soguk davrandı melda ..adam edaya aşık olunca meldanın içindeki aşk kadını çıktı birden ortaya ..
ama hala edaya suc buluyoruz nedense bence eda haruna herşeyi anlatmakla çok iyi yaptı ..
yok bebegim o anlamda demedim ben aşk olsun yanlış anlamışsın tabiki herkes istedigini söylicek aama ben hem kızıp hem izleyip sonra bu ne biçim dizi kaldırsınlar dendiginde kızıorum .. herkes herşeyi sevmek zorunda deil tabiki tatlım .. eleştri yapıyok da sırnaşık şey
ayy kızlar fragmanı gördünüz mü ?
neler oluyo neler edanın annesi harunla edayı öpüşürken görüuo
batu nisaya tacavüz ediyo
edayla harun eve çıkmışlar birlikte yaşıolar artık galiba ayy akşam olmaz şimdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?