Unutulmaz Atv

ayy yarım yamalak izledim yaa tühh ama edanın sancısının girdigi yeri izleyebildim harun dedi melda da duydu telide açık bırakmış harun hepsini duydu .. çok kötü bi durum ya her ikisi içinde ..

sonunda ne oldu kızlar nerde bitti

Bu dizi benim karnıma ağrılar sokuyor... Verselerde şu fragmanı ne olduğunu anlasak...
Hele o batuya ne demeli.....klava:

kızlar ben mi kaçırdım orasını anlamadım ama batu nasıl oluyorda harunun bu kadar yakın arkadaşı oluyor yani babası bilmiyormu batunun öldürdüğü ailesinin oğlu olduğunu:bbo:

kızlar ben mi kaçırdım orasını anlamadım ama batu nasıl oluyorda harunun bu kadar yakın arkadaşı oluyor yani babası bilmiyormu batunun öldürdüğü ailesinin oğlu olduğunu:bbo:

vakti zamanında batunun babasıyla feyyaz amca ortakmış..
sonra bu batu efendilerin yatı havaya uçmuş.
feyyaz amca ailenin yokkolduğunu ve bunun bir kazadan ibaret olduğunu söylüyor.
gel gelelim batu efendi buna inanmıyor feyyaz amcanın yatı havaya uçurduğunu düşünüyor.
(ha unutmadan batu sağ kalan tek aile ferti o uçan yattan)
yıllar sonra ne şekilde büyüyüp serpilip zengin olduysa artık batu efendi harunun kankacanı oluveriyor.
aslında amacı öc almak (klasik türk filmi işte)
feyyaz amcanın ailesini yoketmek.
işte o yüzden harunun kardeşine tecavüz etti..
bana çok yapmacık geliyo batunun hareketleri kendi kendine konuşması falan....

bende ne anlatmışım ama sanki komşumuzu anlatır gibi :roflol:

en sonunda edanın annesi edayı takip etti iş çıkışı harun efendi edayı almaya geldi.
bi kucak gül getirmiş...
sonra gülleri verdi ve umuma açık bi yerde bunlar başladılar french kiss
işte anasıda o anda onları o pozisyonda gördü :kedi:
tabii kadın böyle :1shok:

inşallah anlatabilmişimdir..
takıldığınız yerlerde sorun yardım edeyim kapito a.s.

Batunun bir de kızkardeşi varmış, o da hayatta, bi kaç bölüm önce seni bulucam kardeşim diye kendi kendine konuşuyordu yine. O da tanıdık biri çıkar kesin, neydi o Tolgaya aşık kızın adı... o mesela.. şaşırmayacağım, sözüm var kendime.

lila süper anlatmışsın bayıldım hele kadının gözleri böyle :1shok: olan yerine koptum yaa sırnaşık şey

yaw bayadır aklımda şimdiye nasip oldu yazıyım:
geçenlerde denk geldim izledim diziyi. kardeşinin durumunu öğrenmek için doktoruna giden melda sargılar içindedir. konuşmakta güçlük çeker. doktora şöyle der:
kardeşim biraz rahatsızdı gelemedi durumunu öğrenmek için geldim akannehir
ulan biraz daha kötü olsan ölcen kardeşin biraz rahatsızsa doktora gidemeyecek kadar kötü olsa senden kötü olması gerek demekki oda ölmüş olmalı.. yarıldım gülmekten.. bu kadar izleniyonuz madem seyirciye az saygı duyun be !

ayyy ecinni yardın beni...allah iyiligini versin deli kızz...:roflol::roflol::roflol::roflol:

bakalım haftaya neler olacak ...bence annesini çekip işin gerçegini sölemeliler ki orta yolu bulsunlar...yoksa işin işinden çıkamazlar:S

bu dizelerim edaya gelsin garippp edaaaaaa öksüz edaaaaaa yetimm edaaaa gelen vurdu giden vurdu kıza bu hafta aynııııı
bana emrahı hatırlattı iyice ona benzedi

rica ederim kızlar hakkat fıkra tadında olmuş anlatımım :roflol::roflol:
ya benide sıktı bu gün ne böyle çevir kazı yanmasın..
edayada sinir oluyorum artık ağlak şey alsanaalsanasmile

dün bir ara gördüm eda annesinin başında sen iyi ol ben artık daha görüşmeyecem falan gibisinden laflar ediyordu sağolsun meldayıda böyle düşünüyordu hala adalma dudak dudağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…