Unutulmaz Atv

Harun dizi boyunca onca cabalarina ragmen sacma sapan bir sekilde bu hafta sözde Eda`dan vazgecti...
Bence bunun nedeni: Tolga babasinin evine yerlesmeyi kabul ettiginde, Eda`yi esi olarak onlara tanistircak ve olaylar iyice sarpa saricak...
Ondan sonra gel de birles...

her hafta izliyorum ama bu kadar saçma bi dizi yok bence ya :) ayrıl barış ayrıl barış nereye?
melda ile harun beraber oldu mu olmadı mı anlamadım ben.

ayrıl barış ayrıl barış çocukta doğmuyor kızın karnı hala yok çok şaşırtıcı böyle hamilelik olsa süper doğuran doğurana olurdu hiç hamile gibi değil çok saçma bitmesi gereken bir dizi

Türk dizileri çok yaratıcı vallahi.

sen kalk ablanın sevgılısıyle karşılaş 15 milyonluk istanbulda. 2 günde sevgili ol bi kere beraber ol hemen hamile kal :/
sonra çocuk babasız kalmasın diye başkasıyla evlen ama o adam sevgilinin kardeşi çıksın.. Höh artık demek istiyorum!!!!!
:1shok:

bir dahaki bölüme neler olacak bakalım.inşallah harun söyler gerçegide edayla artık beraber olurlar.edanın karnıda 6 aylık bir hamilelik için normal normal diyorum benim bile 6,7 aylıkken falan biraz büyüdü .birde dizi bu sonuçta nekadar olurki... her dizide gerçegi yansıtmayan bir sürü şey varki hangi birini sayacaz

biri şu edayı doğurtsun artık yeterrrr fikret doğurdu peyker ikinciyi doğuracak kış masalında esmer doğurdu dizi bitti yakında leylada doğurur ama bu kızın karnı hala aynı sayıyor yerinde ne biçim iş bu anlamadım bide o nasıl koşma, kalkma sanki hamile değil dizide bi amuda kalkmadığı kaldı artık fenalık geldi yaaklava:

ya bennn su haruna çokk üzülüyorum...
tolgaya mı uzuleyım haruna mı
ayy galıba ben uzulmek ıcın yer arıyorum...
oglum olduya....
lohusalık psıkolojısı olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…