Unutulmaz Atv

dikkat dikkat deneyimli ebe aranıyor eda hanımın bitmek bilmeyen hamileliğini sonlandırmak için:CüvCüv: yeter biri doğurtsun şu kızı artık bu nasıl bişey ya herkes nerdeyse ikinciye hamile bunun hala karnı bile büyümedi el insaf yaa bide tazmanya canavarı gibi mübarek ordan oraya koşuyor zıplıyo bu nasıl hamilelik anlamadım ben kafamçokkarıştı

komiğime gidiyor bu dizi
için için gülüyorum
hayır, yönetmende senaristte izleyicilerde biliyor artık dizinin zoraki ilerlediğini, ilerletildiğini
böyle bir mecburen bir öylesinelik havası var ya, o güldürüyor beni
hele eda'nın harun'nun mimikleri yok mu : ) oy oy oyyy

bence gayet güzel gidiyor film çok hoş ....bence öteki diziler saçmalık bi bakıyosun hamile 3 hafta geçmiş hopp doğum ne bu bölee kim inanır.. hahaha hemde bunun bir film oldugunu bu gibi küçük ayrıntılarada neden kafa yorarız bilemem.beğeniyorsan izle beğenmiyorsan izleme bu bukadar basit:))))))

allahım şu melda ne gurursuz kadın ya hamilelik yalanı çıkardı bide sanki ortaya çıkmıcak edayla harunun 1000.ayrılmaları offf kavuşun artık bu ne yaa tam dallas oldu

aksam resmen saclarımı yolacaktım.seyredecekte bısey yok.bakalım ne kadar sacmalıycaklar bızı daha ne kadar aptal yerıne koyacaklar dıye merakla seyrettım.bır kadını nasıl bu kadar gurursuz gosterırler reytıng ugruna.senı sevmeyen bır ınsana nasıl sana donsun dıye bukadar oyun oynarsın.nerde senın gururun.kardesı aynı anda hamıle lan kız doguracak adam onu sevıyor ne halt etmeye sarhos adama kendını yamıyosun.hemen yayından kalkmalı artık sacmalamanın dozu arttı ıgrenclıge dogru gıdıyor.adam asla senı sevmıycem dıyo kalkıyo anasına gecmıs olsuna gıdıyo.kardesı de karnı burnunda doguracak ablamla evlen dıyo.bu ne yaaaaa.

biz dün akşam koptuk yaa gülmekten tolgaya dediya herşey bitti die tolga ne güsel dedii yarın tekrar barışırsınız dieee
bende eşime dedim kız bıkmadı bu sözü sölemektennn iice saçmaladılar dizide

yaprak dökümüde böyle olmadı sizce leylayı sarhoşken tecavüz edip kardeşinin sevdiği ile evlenmesi ve sonrasında gelişen enişte kapmaça oyunları bakıldıgında bütün filmlerde bu tarz konular işleniyo.ama izlenmeyede devam ediyor.benim fikrim beğenmediğim bir filmide sırf ne olacak diede izlenmesiCADIARZU.

bu dizinin senaristi cok maceraperest olmalı yoksa bu kadar sacmalayamazdı bence fazla ileri gittiler her hafta baska bir türk sinemasından replikler var sempatiksalakcinni

edanın büzük ağzından gözyaşından mıymıy konuşmalarından harun deyişinden kararsız karaktersiz oluşundan herşeyinden nefret ediyorum
ablası olsam döverdim alsanaalsanasmile

Sıktı, bunalttı bu dizi beni... Hala niye izliyorum bilmiyorum... Hep aynı sahneler sil baştan...
Hayır değişik birşey yaptıklarında da çok saçmalıyorlar... Dallasa döndü mübarek...
Kimin ne yaptığı belli değil...
Hele meldaya ne demeli bilmiyorum...

Yav hala bitmedi mi su yüzyilin sacma dizisi kafamçokkarıştı
Fragmanlarindan bile ginaa geldi artik:bbo:

:hulya: yakında bütün diziyi birbirine kardes yapacaklar az kaldı şimdide batuyu arastırıyorlar oda harunun kardesi cıkarsa pek sasırmam nasılda sacmalamanın sonu yok bu dizi daha 10 sezon devamda eder bu konu zor toplanır cünkü :hulya:

peyker doğurdu darısı edanın başına hazirana kadar bi gayret etsekaydirigubbakcemile3

dizi artik o kadar baydiki izleyemiyorum cok sinirleniyorum edaya da haruna da :umursamaz:
cok sevdigim biri var o da tolga herseye ragmen edaya sahip cikti cok seviyorum cocugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…