Unutulmaz Atv

diziyi ilk bölümlerinde çok severek izliyodum ama şuan izlerken çok sinirleniyorum.eda kadar uyuşuk bir kıs görmedim herkesin hayatını alt üst etti.tolga ve meldaya çok üzülüyorum meldanında yalanı ortaya çıkıyo

artık izlemiyorum bu diziyi çok sinir oluyorum edaya.her defasında artık bitti dio hiç izleyesim gelmio artık

başta severek izliyordum ama artık şaşırdılar ne yapacaklarını yılan hikayesine döndü bir barışıp bir ayrılıyorlar ve bu çok sıkıcı bir hal aldı kısır bir döngünün içine girdi dizi artık izlemiyorum hatta bitse daha iyi olur.

Aynen.Tv. de bir şey olmadığı zamanlar izliyorum sadece,tekrar veriyorlar ya.Devamlı ağlıyorlar konu bulamıyorlar tekrar başa dönüyorlar.Melda ve harun tekrar sözlendi.Eda nında en sonunda karnı büyüdü: ))

Aynen.Tv. de bir şey olmadığı zamanlar izliyorum sadece,tekrar veriyorlar ya.Devamlı ağlıyorlar konu bulamıyorlar tekrar başa dönüyorlar.Melda ve harun tekrar sözlendi.Eda nında en sonunda karnı büyüdü: ))

hayatımda gördüğüm en berbat senaryo,
edanın gözünde sürekli var olan göz yaşı
aylardıııır şimeyen karnııı ve bir türlü doğuramadığı kızı yağmuuuurrrr...
Allah'ım evdekiler izleyince denk geliyorum
iki bakış atsam konuyu anlıyosun..
tam bi faciaa..

ne denecek serin bitsin artık denir....

saçmalık ki ne saçmalık yahu tadında bırakın işte o harun gözüme ilk başta çok hoş görünürdü şimdi gördükçe tiksiniyorum bayık bayık bakışlarından hoffff

artık ben seyrederken dedim ki şimdi eda ile harunda kardes cıkarlar mı olur mu olur bu senaryoya hersey uyar artık kimsede sasırmaz eyvahedigeldismile

ben başlarda izliyordum. yani beş altı bölüm kadar baktım ama çok saçma geldi bıraktım. pişman değilim...

bitsin bu dizi ya saçmaladıkça saçmalıyorlar
mır mır konuşuyo eda sinir oluyorum
başlarda bakıyordun hafif yaprak dökümüne benziyordu ama konuları tıkandı

Lütfen şu dizi yayından kaldırılsın.Ekranda görüntü kirliliği resmen.Oyuncuların yerinde olsam ben ayrılırdım bu kadar iğrenç bir diziden...akannehir

hakikaten dallası solda sıfır bıraktı kaydirigubbakcemile3 edanın karnındaki bebek haruna babamı yoksa amcamı dicek çok merak ediyorumohaoldumsmile oda yetmezmiş gibi eda mıymıyı aynı eve yerleşti hiç böyle şey olurmulmaz: ne saçma niye kabul ediyoki böle bişeyi çocuk doğucak babasına amca amcasına baba dicek ay yazarken bile ben karıştıryorum artık:umursamaz: bide alzaymırlı kadın evi yaktı bakalım nolcakk karnıda büyüdü şükür sezon sonunda doğurur artık çok anlamsız bi şekilde hamileliğini uzattılar baydı onun karnı artık peyker bile doğurdu yaaaalsanaalsanasmile yeter artık yani iyice bizi aptal yerine koyuyolar

bu dizi yazdan beri yayinda valla fragmanlardan bölüm cözülüyor ama hala saka maka kac aydir yayinda.kasaba yayindan kalkacakmis izleyciler atv binasinda pazar günü protesto edecekmis ya inanmiyorum ben bu dizinin reytinglerinin iyi olduguna yok artik demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…