unutursun için yana yanaaaa

sen şanslıymışsın anacım önceki çok yormadıysa ondan da olabilir
Senin farkın evlilik olması olabilir. Biz sevgiliydik. Yormak ne kelime cicim, ağzıma etti resmen. Enkaz haldeydim eşimle başladığımızda. Şanslıydım evet, öyle güzel teselli etti, öyle ustaca sardı ki yaralarımı tamam dedim bu adamla olur.

3 gün mü:KK57: daha yeniyeniden barışma olamaz mı

ayrıca 3 günde insan kavganın etkisinden kurtulamaz ki başkası nasıl aklına gelisn:KK53:
olmaz canım bana yaptıklarını bir bilsennnn benim geçmişimi akrabalarınınj yanında deşifre etti
sonrada ne olacak canımmm onlar enbaşından beri biliyor dedi

Senin farkın evlilik olması olabilir. Biz sevgiliydik. Yormak ne kelime cicim, ağzıma etti resmen. Enkaz haldeydim eşimle başladığımızda. Şanslıydım evet, öyle güzel teselli etti, öyle ustaca sardı ki yaralarımı tamam dedim bu adamla olur.

kıskanmadım :63:

Hehe şapşik... Kıskanma kuzum senin karşına daha iyileri çıksın, daha güzel ilişkiler yaşarsın umarım..
Hava atmış gibi hissettim kendimi. :KK51:O 7-8 sene önceki adam yok şimdi karşımda, o da değişti ben de. Eskidik sanırım..

kıskançlıktan çatlamıyorum. ben bir kaç kişyi yharabandı yapayım dedim eskisinin ne kadar mükemmel olduğunu kanıtlayıp gittiler

yani dahamı beter oldu herşey
hazır değilmişim ve sonraki denemeye çalıştığım insanlar yanlışmış bunu gördüm. kısmet ama bazıları oluyor yeni biriyle bir ömür mutluluğa yelken açıyor

öyle de geçer ki 3 gün ne ki ben 40 gün, 40 gece. gündüz böğürerek, gece yastığı ısırarak ağladım. bi de utandım kimseye anlatamadım. yolda yürürken durup dururken ağlardım, iş yerinde durup durup ağlardım. hiç te öyle "en büyük aşk bizimki" tribinde olmadığım halde.

sonra 40 ını çıkardım acımın. bana da yazık, anama-babama yazık. hayatıma yazık. e giden de gitmiş. yaşanmış, bitmiş. veeee iyi ki de bitmiş. şimdi Allah a bin şükür her akşam görmek için heyecanlandığım, her gece koynunda uyumaya bayıldığım ömürlük sevdiğim var.

her şey geçiyor bu da geçecek accıcık zaman...

öyle de geçer ki 3 gün ne ki ben 40 gün, 40 gece. gündüz böğürerek, gece yastığı ısırarak ağladım. bi de utandım kimseye anlatamadım. yolda yürürken durup dururken ağlardım, iş yerinde durup durup ağlardım. hiç te öyle "en büyük aşk bizimki" tribinde olmadığım halde.

sonra 40 ını çıkardım acımın. bana da yazık, anama-babama yazık. hayatıma yazık. e giden de gitmiş. yaşanmış, bitmiş. veeee iyi ki de bitmiş. şimdi Allah a bin şükür her akşam görmek için heyecanlandığım, her gece koynunda uyumaya bayıldığım ömürlük sevdiğim var.

her şey geçiyor bu da geçecek accıcık zaman...
ne güzel darısı başıma inşallah işin en kötü tarafı ben burada kıvranırken onun umrunda olmamak

kıskançlıktan çatlamıyorum. ben bir kaç kişyi yharabandı yapayım dedim eskisinin ne kadar mükemmel olduğunu kanıtlayıp gittiler
Benim yara bandının markası iyi çıktı sanırım. Ama inan böyle güzel gidecek, sonu evlilik olacak falan diye düşünmedim. Ayrıldık ve ben bundan sonra böyle yaşıyacam, nerde akşam orda sabah, her gün başka bir adamın kolunda olucam moduna girmiştim. İlk karşıma çıkan da benim şapşirik kocam oldu. Öyle daha iyisi olsun, daha iyi bir ilişkim olsun modunda değildim yani. Şans mı diyeyim, allah acıdı halime mi diyeyim bilemedim.

bir arkadaşımda sizin gibi idi..ne desek fayda etmiyordu..sonunda kendi çıkış yolunu kendi buldu ve söyle anlattı

oturdum düşündüm ..onunla evlendiğimizi ve sapık çıktığını,beni her gün dövdügünü,yemek yerken ağzını şapırtatdığını kısa yazacağım...aklına gelen ne kadar kötü şey varsa düşünmüş...hiç birşeyde olumlu birşey aklına getirmemiş hep kötü hep kötü,,,,bunları düşünerek çok kısa zamanda kendini toplamıştı..belki faydası olur ( başka birşey daha düşünmüş ama burda ayıp olur diye yazamıyorum...çok gülmüştük :)))))))))))))))))))))))))
sonra hayatının aşkını buldu ve evlendi

bir arkadaşımda sizin gibi idi..ne desek fayda etmiyordu..sonunda kendi çıkış yolunu kendi buldu ve söyle anlattı

oturdum düşündüm ..onunla evlendiğimizi ve sapık çıktığını,beni her gün dövdügünü,yemek yerken ağzını şapırtatdığını kısa yazacağım...aklına gelen ne kadar kötü şey varsa düşünmüş...hiç birşeyde olumlu birşey aklına getirmemiş hep kötü hep kötü,,,,bunları düşünerek çok kısa zamanda kendini toplamıştı..belki faydası olur ( başka birşey daha düşünmüş ama burda ayıp olur diye yazamıyorum...çok gülmüştük :)))))))))))))))))))))))))
sonra hayatının aşkını buldu ve evlendi
ne güzel bunu deneyeceğime emin olabilirsiniz çok teşekkür ederim inşallah arkadaşınız gibi bende mutlu olurum

Back
X