Üreme hakkında hiçbir bilgim yok ve evlilik düşünüyorum

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
19 yaşındayım ve hiç birlikteliğim olmadı. Ama nişanlım var ve okullarımız bittiğinde önümüzdeki yıl evleneceğiz. Lakin ben ilişkiye nasıl girilir,nerden girilir hiçbişey bilmiyorum. Üreme konusunu araştırıp ayna ile vajinamı inceledim daha vajinanın nerde olduğunu bilmiyorum, ben bacak arasında tam ortada sanıyordum meğer o iki dudak vajinaymış.. Ne yapıcam Bilgisizlik insanı korkutuyor korku içindeyim

Kızım dalga mı geçiyorsun sen burada daha 19 yaşındasın bence hiç bulaşma nişan evlilik filan burada şimdi sana biz cinsel bilgi mi verelim yani biraz daha olgunlaş filan sonra evlilik düşün bu yaşta bu kadar cahillik zaten enteresan face bir konu olduğunu düşünüyorum bu nedir yaa..

birbirimizi seviyoruz ama henüz 2 yıl kadar bi süre var tabi sadece niyetimiz ciddi

yok yahu cinsellik bölümüne açacaktım hata verdi gerçekten yardım alabilceğim kimse yok

bızım annelerımızde bılmıyormus..
hepsine evlenince kocaları ögretmıs..
en kotu ıhtımalle sanada bu olur..

sımdı burdan ders mı verek..

kukunun yerini bilmiyosan öğrenene kadar evlenme bi kere kendininkini bilmeyen karşı cinste ne var sanıyodur acaba tövbe Yarabbim

üreme hakkında diyince biyoloji dersi geldi aklıma.olayı derinleştirmek lazım kaç yaşınızda adet gördünüz ve ilk gördüğünüzdeki duygulaır alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…