Üreme hakkında hiçbir bilgim yok ve evlilik düşünüyorum

19 yaşında vajinanın yerini bilmemek için, ilkel kabilelerde falan yaşamak lazım heralde. Hoş onlar bile biliyordur ya :27:
Kekliyo bizi, yemeyin:27:
Şimdi biz ona tarif etcez, şurası şöyle burası böyle diye onu bekliyor :1:
Safız ya :51:

19 yaşındayım ve hiç birlikteliğim olmadı. Ama nişanlım var ve okullarımız bittiğinde önümüzdeki yıl evleneceğiz. Lakin ben ilişkiye nasıl girilir,nerden girilir hiçbişey bilmiyorum. Üreme konusunu araştırıp ayna ile vajinamı inceledim daha vajinanın nerde olduğunu bilmiyorum, ben bacak arasında tam ortada sanıyordum meğer o iki dudak vajinaymış.. Ne yapıcam :( Bilgisizlik insanı korkutuyor korku içindeyim

Dalga mı geciyorsun adam mı seciyorsun?

üreyerek çoğalalım hadi :1: şaka bir yana sen gerçek değilsin bence zaten burda kimse açık açık anlatıcak değil :19:

kızlar bu konu fake :) yazmayın şuna dalga geçiyor tövbe yarabbi çok güldüm hee :) :) :)

Kutu var bir de :9:

Neyse, konu inandırıcı gelmedi bana. 19 yaşında bir insanın bilmemesi hiç mantıklı değil ben 13 yaşında öğrendim . Bir biyoloji kitabı geçmişti elimize. Orada birleşme'yi gösteriyordu. Bu kız üniversiteye gidiyor da , hiç mi bir arkadaşından duymadı . Yok daha neler.

bu yaşa kadar hiç biley öğrenmemişin, topiğe de himalayaların yamaçlarından katılıyosun heralde

birbirimizi seviyoruz ama henüz 2 yıl kadar bi süre var tabi sadece niyetimiz ciddi

niyetinin ciddi olduğu nişanlı olmandan belli yoksa sen nişanlanma hakkındada hiç birşey bilmiyosun ayrıca internek kullanabiliyosun ama şeyinin nerde olduğumu bilmiyosun he heee hadi çocuğum başka kapıya :ssz::ssz:

Töbe Töbe :)) tam gülünesi bi konu olmuş yani 19 yaşında bı genç kız daha neyin nerde olduğunu bılmıyo,buraya konu açmadan önce hiçmi netten araştırmadın bee güzelim.

aslında buraya konu açmak yerine google amcaya kutum nerede diye yazmak daha mantıklı şuan için.

Back
X