- 20 Ocak 2010
- 48.376
- 185.224
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi MinnieMoussy
aslında buraya konu açmak yerine google amcaya kutum nerede diye yazmak daha mantıklı şuan için.
aynen böyle yazıcam bakim ne çıkıcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında buraya konu açmak yerine google amcaya kutum nerede diye yazmak daha mantıklı şuan için.
yok kazık kadar olayım gidip kk da danışayım demiş![]()
19 yaşındayım ve hiç birlikteliğim olmadı. Ama nişanlım var ve okullarımız bittiğinde önümüzdeki yıl evleneceğiz. Lakin ben ilişkiye nasıl girilir,nerden girilir hiçbişey bilmiyorum. Üreme konusunu araştırıp ayna ile vajinamı inceledim daha vajinanın nerde olduğunu bilmiyorum, ben bacak arasında tam ortada sanıyordum meğer o iki dudak vajinaymış.. Ne yapıcamBilgisizlik insanı korkutuyor korku içindeyim
19 yaşındayım ve hiç birlikteliğim olmadı. Ama nişanlım var ve okullarımız bittiğinde önümüzdeki yıl evleneceğiz. Lakin ben ilişkiye nasıl girilir,nerden girilir hiçbişey bilmiyorum. üreme konusunu araştırıp ayna ile vajinamı inceledim daha vajinanın nerde olduğunu bilmiyorum, ben bacak arasında tam ortada sanıyordum meğer o iki dudak vajinaymış.. Ne yapıcambilgisizlik insanı korkutuyor korku içindeyim
tomurcuklanarak ya da bölünerek üreyebilirsin..
aa pardon nişanlısın , o halde eşeyli üre![]()
tomurcuklanarak ya da bölünerek üreyebilirsin..
aa pardon nişanlısın , o halde eşeyli üre![]()
kukunun yerini bilmiyosan öğrenene kadar evlenme bi kere kendininkini bilmeyen karşı cinste ne var sanıyodur acaba tövbe Yarabbim
kusura bakmayın ama konunuz pek inandırıcı gelmedi ama yinede cevap vereyim. yazdıgınız kadar olmasa da bizde cinsellik eğitim alıp evlenmedik. sen rahat ol, kendini eşine bırak![]()
he evleneceğiniz kişide sizin gibiyse Adem ile Havva anamız bile sizin tabirinizle ürediyse sizde üreryip çoğalırsınız
![]()
Ekşi sözlükte kk ile ilgili haberleri okudunuz mu kızlar boş beyinliler demişler burdakilere bu konuyu açanda o g.zekalılardan sanırım.madem bu kadar boş insanlarız,neden bu kadar merak ediyorsunuz burda ne konuştuğumuzu
Ekşi sözlükte kk ile ilgili haberleri okudunuz mu kızlar boş beyinliler demişler burdakilere bu konuyu açanda o g.zekalılardan sanırım.madem bu kadar boş insanlarız,neden bu kadar merak ediyorsunuz burda ne konuştuğumuzu