“ürünlerimiz helal değildir”

Cok alemsiniz valla... Nasil da sikayet edermis..Meryem de sahit...
vallahi şaşırdım saraylımcım,bu konu fazla geldi bünyeye hafif sinirim bozuldu..yoksa nurlum arkadaşımın dediği farklı biliyorum..diğer arkadaş bize göre marjinal kaldı tabii..

Ay konular hepsi farklı farklı kimi konudan haramdan girip tarif vermeden çıkılmış
Diğer konudada din müslümanlıkdan girilmiş cinden şeytandan çıkılmış te Allahım ya

Cok alemsiniz valla... Nasil da sikayet edermis..Meryem de sahit...
ben belgesel izledim saraylım çiğ yiyen adında..kadın 40 yaşından sonra çiğ yemeye başlamış ve sadece sebze..kasa ile sebzeler geliyordu eve..tamamen alışık olmadığımız bir durum..ee evde eşimiz var..çocuk var..

Ay konular hepsi farklı farklı kimi konudan haramdan girip tarif vermeden çıkılmış
Diğer konudada din müslümanlıkdan girilmiş cinden şeytandan çıkılmış te Allahım ya
Ne o? Haram yemek tarifi mi lazimdi? Aksam yemege sevmedigin birileri mi gelecek yoksa?

saol canım biz dışarıdan yemiyoruz zaten ben ecde hazırlarım haftanın dört günü sebze yaparım senin kilo problemin varmı?
Maalesef var doğumdan kalan vermeye çalışıyorum .
Senin resmini gördüm maşallahın var

Maalesef var doğumdan kalan vermeye çalışıyorum .
Senin resmini gördüm maşallahın var
ben 28 kilo verdim ama karbohitratı azalt..bulgur pilavı,salata karnın acıktıkça elma ,havuç vs.ye verirsin canım..

He ben midyeyi yiyememde
Yok yok lazım değil ama itiraf edeyim bende etçilim
Aslında sevmediğin birine fikri güzelmiş yahu ama yok ya olmaz
Ay bayilirim midyeye.. Cocukken ette cok seciciydim, herseyi yiyemezdim ama artik cogu eti yiyebiliyorum, midyeyi de..

ben 28 kilo verdim ama karbohitratı azalt..bulgur pilavı,salata karnın acıktıkça elma ,havuç vs.ye verirsin canım..

28 kilo dile kolay .
Ahhh bir yapabilsem , eski halime dönmek istiyorum ama bakalım olacak mı , olacaksa ne zaman

28 kilo dile kolay .
Ahhh bir yapabilsem , eski halime dönmek istiyorum ama bakalım olacak mı , olacaksa ne zaman
istersen olur..birde eve meyve suyu kola vs alma soda al sadece soda 2 tane 3 tane iç..maden suyu aslında..acıkıncada elma ye..hemen azaltma..az az azalt..herşeyden ama az yemelisin..sade pilav iki üç kaşık ye ama kısır bulgur pilavı çok yiyebilirsin..

28 kilo dile kolay .
sade beyaz ekmek yerine tam buğday daha tok tutuyor..aklıma geldikçe yazıyorum:)simit aldığında üstündeki susuamları kazıyabilrsin..susamda kilo yapıyor..birde kurabiye kek kendin yap hazır alma..tam buğday unundan kek kurabiye yap evde..abur cubur eve sokma..

Kola , meyve suyu , meyveli soda vs. normalde de almıyoruz eve içmiyorum .
Sade soda severim , yemeği azaltmaya çalışıyorum ama bazen kaçıyor işte . Zor yani ...

Dışarıdan hamur işi almıyoruz da evde yapılanı yemeden duramıyorum .
Saol bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…