“ürünlerimiz helal değildir”

eşiniz veteriner mi ?

Yani ben hic soyle bi dalga gecme gormedim "helal et nasil olur"

Ayrica diger arkadaslara da tesekkurler aciklamissiniz hepiniz

Ama hala helal et nasil oluyor anlatan cikmadi ya

yukarda anlatmaya calistim ben...gerci en son yorumlardada yazmis arkadas...

buarada bir cok helal sertifikaya inanmiyorum ben..cogu formalite olmasi icin aliniyor. oyle buyuk marketlerden alinan tavuklar etler...hic biri guven vermiyor bana..en guzeli guvenilir kasaplardan almak..hatta imkan el veriyorsa kendiniz kesmenizdir.

Son düzenleme:
bildiğim kadarıyla besmele çekilmesi kıbleye dönülmesi ve hayvanın canının yakılmaması şartlarında kesilen hayvanlar helal oluyor tabiii sağlık şartları da var işin içinde....eşim avcı onlar da dikkat ediyoırlar böle şeylere...

Haram olmayan şeye haram demek dinden çıkarır insanı

Ayrıca hayvanların uyutulup kesilmesi de helal ete dahil değildir çünkü dinimizde ölen bir hayvanı kesip yiyemezsiniz.

ilahi dinlere mensup olanların,kestiği hayvanda helaldir,yenebiliyor
eşimin arkadaşı italyaya gittiğinde hiçbirşey yiyememiş
çünkü herşeyde bi katkı var,sütün ,süt ürünlerinin peynirin içinde bile bişeyler varmış
zaten her yemeğe şarap koyuyorlar,umarım bizim süt ürünlerimizde bi sorun yoktur
yoğurtta nişasta olduğunu duydum sadece,aslında helal,sağlıklı denen bişey kalmadı
ben fast foodları hiç sevmem,popeyes tavuğun reklamları ilgimi çekmişti,terbiyeli tavuk falan diye :)
popeyes bulamadım ilk defa kfc ye gittim,bi tadına bakayım diye,birde yanında küçük ekmekler vardı poğaçaya benzeyen
ne tavuğu beğendim ne ekmeği,zaten ben kırmızı etçiyim
dışarda döner, İskender ,kebap, kokoreç yerim
hamburger falanda yemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…