- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
dansmarue pastorize süt kullanmıyorum diyorsun . nasıl süt alıyorsun. ben günlük süt alıp hem yoğurt yapıyorum hem içmeye. ama onlarda pastorize ediliyor.
Çiftlikten alıyor dedem bana 5 er kiloluk. Yogurt yapıyorum sütlac puding. Kaymagı zaten bayagı bayagı yetiyor kahvaltılarımda. Çok zorda kalırsam Atatürk Orman Çiftliğinin sütü satılıyor yakınımda bir bakkalda onu alıyorum.
bende:)dansmarue pastorize süt kullanmıyorum diyorsun . nasıl süt alıyorsun. ben günlük süt alıp hem yoğurt yapıyorum hem içmeye. ama onlarda pastorize ediliyor.
anladım . bizim burda yok malesef. market günlük süte devam .
Tavuk yemedigim icin beni etkilemeyen bir olay ama hayvanlara aci cektirmektense helal olmamasi taraftariyim.
http://www.youtube.com/watch?v=RNJR22UuJEE
yüklemek istemezdim böyle bir videoyu
ben izleyemedim 1 dk dan sonrası nı
dayanamayan izlemesin arkadaşlar benim gibi
sadece bu ürün değil bi çok ürün böyle
ha bu ürün ha başkası
benim bu ürünle bi derdim yok bu arada
olayı yanlış biliyorsunuz sanırım.Zaten islami usullere göre kesmek demek,hayvana zarar vermeden kesmek demek.Helal olmaması taraftarıyım lafına katılmam zaten mümkün değil.
çok çok üzücü bir durum,yazık ya,para uğruna nasıl böyle kötüleşti insanoğlu,ne hale geldik.KFC'yi böyle bilmiyordum.Bedava da verseler ağzıma almam bundan sonra.
geçen nazlı kuzular okumuşum yazdığını ne diyo bu diyorum
ben kurbanda kestiğimiz yetirmeye çalışıyorum
ki taşınacağım için bitirmiştim hızl bi şekilde
şimdi 4 aydır evde etim yok
sadece geçenlerde 5 liralık nohuta koyalım diye aldık ama yiyemedim içim almıyor
dönere gelince çok severim
geçen burnumda koktu buram buramm
ismi cismi güzel bi yerde gözümü karattım yedim
her masanın başında tabela vardı helal kesim yapılır diye
çokta temizdi birde kalabalık
güven verdi yedim
ki kaç aydır dışarda yemek yemiyorum 1 seneyi bulmuştur
yoğurda gelince hep doğaldı köydeydimama ankarada henüz alışamadım almak zorunda kaldım 2 kere falan aldım torba yoğurdumu pazada bi teyzeden alıyorum bi kerede kendim mayaladım sütçüden almıştık sütü
tavuğa gelince 1-2 marka var onları önerdiler kuru yolum diye
diyorlaya canı kaymak isteyen cebinde manda taşır
bizde bi çiftlik kurak bari
büyükşehir iyi hoş ama boş
yıllarca köyden kurtulmak istedim
tamam evim güzel ortam güzel şükürler olsun
ama doğal sağlıklı hiçbişey yok
birazda gidersem tüm hayatımı anlatırımsustum ben
Katilasaniz diye yazmadim zaten bu benim kendi fikrimdir kimseyi ilgilendirdigini sanmiyorum. Ayrica kimseden bir cevapta beklemedim, cevabinizi bosuna yazmissiniz. + Polemik forum kurallarina aykiri bunu da bir hatirlayin isterim.
Nazlı değil nallı kuzu. Bu millet atı eşeği çok yedi kuzu eti diye. Bulunduğum şehrin yerel haber televizyonunun haberlerinde zabıtaların kasaplardan ve lokantalardan çok yakaladıklarını izledim arada.
Malesef gıdalarımızda çok hileler yapılıyor. Mesela döneri severim diyorsunuz. Birçok dönerci et ile soya kıymasıı karıştırıp daha fazla kazanç sağladığını biliyorum. Daha bilmediğimiz neler var
Tavuk yemedigim icin beni etkilemeyen bir olay ama hayvanlara aci cektirmektense helal olmamasi taraftariyim.
İslamın hiç bir maddesi bize zarar acı vs olumsuz bişey katmaz. Hiç bir canlıya olumsuz etkisi olmaz.
Arkadasim her seyi siz mi biliyorsunuz. Ben gorusumu yazmisim gecmisim. Siz niye israrla islamin zarari olmaz diyorsunuz ki hadi bende aksini soyledim ne olacak. Tartismaya donecek burasi. Dinlere inanmayi cok oldu birakali, o yuzden bana islami savunmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?