usandım artık

kayazeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
43
3
1
merhaba arkadaslar ben budan 3yıl once sevdııgım adamla nısanlandım 4yıllık bır ılıskı sonunda yaklasık 6ay nısanlı kaldık ama aılevı sıkıntılar alıler yuzunden bıttı 3yıl boyunca hayatıma kımse gırmedı suan 29 yasındayım bu yılı hayatıma bırı gırdı tabı yakından tanımadan anneme soylemek ısteledım cunku annem bu tur konulara cok karsı ona gore terbıyesızlık dıe adlandırıyor boyle seylerı gecen benden 0 yas kucuk kardesım bızı gordu ve baya sıkıntı cıkarıp hakaretlerde bulundu bende buna karsı cıkınca annem onu svaunmaya gectı ve baan bızı zaten rezıl ettın tekrar yapma dedı ve her tartısmamızda ıstınasız bır sekılde bunu dıle getırıyor artık bıktım canıma kıymayı bıle dusunuyorum bu laf yuuzunden

29 yaşındaymışsınız ailenizden ayrı yaşama imkanınız varsa mutlaka ayrı bir eve çıkın. Hayatınızı dilediğiniz gibi yaşayın

Canınıza kıyacak kadar bir sebep yok ortada. Zor bir durum anlıyorum sizi. Duymazdan gelmeye çalışın.

O zaman görüşüp seçtiğin kişiyi annene söylemeyeceksin, size telefon edip kızınızı markette gördük, görücü gelmek istiyoruz diyecek kayınvalide adayın. Ya da erkek arkadaşın da annesine gerçeği söylemeyecek. gördüm beğendim, şu evde oturuyor diyecek. Başka türlü olurunu bulamadım senin durumunda...

O zaman görüşüp seçtiğin kişiyi annene söylemeyeceksin, size telefon edip kızınızı markette gördük, görücü gelmek istiyoruz diyecek kayınvalide adayın. Ya da erkek arkadaşın da annesine gerçeği söylemeyecek. gördüm beğendim, şu evde oturuyor diyecek. Başka türlü olurunu bulamadım senin durumunda...
keske alemızı secebılsek

Sevgiliniz sizden kaç yaş küçük?

Niye kendinizi malzeme ediyorsunuz?
Bırakın iyi biriyse ailenize kendini sevdirsin sevgiliniz.
Böyle siz yıpranıyosunuz.
Madem öyle bir aile yapınız var, o bağlamda kendinizi daha da sıkıştırcak adımlar atmayın

merhaba arkadaslar ben budan 3yıl once sevdııgım adamla nısanlandım 4yıllık bır ılıskı sonunda yaklasık 6ay nısanlı kaldık ama aılevı sıkıntılar alıler yuzunden bıttı 3yıl boyunca hayatıma kımse gırmedı suan 29 yasındayım bu yılı hayatıma bırı gırdı tabı yakından tanımadan anneme soylemek ısteledım cunku annem bu tur konulara cok karsı ona gore terbıyesızlık dıe adlandırıyor boyle seylerı gecen benden 0 yas kucuk kardesım bızı gordu ve baya sıkıntı cıkarıp hakaretlerde bulundu bende buna karsı cıkınca annem onu svaunmaya gectı ve baan bızı zaten rezıl ettın tekrar yapma dedı ve her tartısmamızda ıstınasız bır sekılde bunu dıle getırıyor artık bıktım canıma kıymayı bıle dusunuyorum bu laf yuuzunden
Çok kırıcı olmuş gerçekten onlar için önemli olan sizin mutluluğunuz olmalıydı. Acaba biriyle görüşmeden nasıl evlenmenizi bir yuva kurmanızı bekliyorlar? İnşallah karşınıza güvenebileceğiniz iyi biri çıkar ve bir yuva kurarsınız. Çalışıyor musunuz

Annenin ve kardeşinin tepkisini anlamadım. 29 yaşındasın. Ne yapacaklar turşunu mu kuracaklar.

Yani biriyle görüşebilir ve evlenmek isteyebilirsin. Bunda ne var ki?

Annen fi tarihte kalmış galiba.... Sen ona bakma görüş baktın ki kafana göre ondan sonrasına da bakarsın artık.

Back
X