USANDIM artıkkk

adam psikopat. üzüldüm halinize keşke boşansanız böyle yaşanmaz çünkü. sabret düzelir diyenlere de inanma. kimse değişmez. sen de ömrünü boş yere tükettiğinle kalırsın maalesef. yalnız şu evde etek giy meselesini hiç anlamadım.

Bundan 25 sene evvel kuzenim bosandi; ailede ki ilk bosanma vakasi idi. Hepimiz cok üzüldük, agladik ancak hic kimse ne aileden ne de disardan kötü gözle bakmadi, neden bosandi bile denmedi; anlasamadilar, olmadi; cogu kimse bilmez bile evlenip ayrildigini; cünkü kimseyi ilgilendirmez...Kuzende kendine laf söyletmez zaten...
Bunu neden yazdim, insan önce kendine deger verecek, kendi kiymetini bilecek, dik duracak, bosandi diye kendini eksik, hatali olarak görmeyecek...
Konu sahibi bu Adam sizi bir gün öldürür demedi demeyin, ailenizde birgün söylenir, iki gün söylenir, basini belaya sokakacak kardesleriniz de bi zahmet sizin bosanmanizi beklemesinler, dayak yerken killari kipidamiyor; bosaninca mi baslarini belaya sokuyorlar… Is bulun, calisin, cocuklariniz bari bu siddet ortaminda büyümesinler...
Yok ben yine de bosanamam diyorsaniz, esiniz ne derse yapin ve daha fazla dayak yemeyin, hem size hem evlatlariniza yazik

kardeşim yuvan yıkılırsa o adamı öldürürüz diyorlar seni vurup dövdügü yanına kar kalmaz diyorlar
kardeşlerin seni bu kadar önemseseydi seni döven biriyle bırkmazlardı seni hep boş laf bunlar boşanma diye gözünü korkutuyorlar. boşan kurtul iş bulursun bulana kadarda kadın sığınma evleri yardımcı olur

Dalga geçenlerden biri de benim. Herkesin evde oturduğu, can sıkıntısından fake üyelerin forumda cirit attığı şu günlerde nicki “kuku” olan birini de ciddiye alamıyorum kusura bakmayın. Daha doğrusu tam ciddiye alacağım bir gülme geliyor. Ben dümdüz yazacaklarımı yazıyorum ve cevaplaya tıklıyorum. Yazdıklarım karşımdakilerin gözlerini kanatmayacak şekilde ulaşıyor. Büyük puntolu, siyah ve altı çizili yazı yazmaksa ayrı bir çaba gerektiriyor. Derdi başından aşkın biri de bunlarla uğraşmaz sanıyorum?

Ayrıca dalga mevzusu hariç ben dahil başka üyeler de konu içeriğiyle alakalı soru da sorduk. Yardımcı olmaya çalışanlar da oldu. Ama hiçbirisine cevap yok şu ana kadar. Sadece nickini ve yazı stilini eleştirenlere cevap veriyor çıkıyor. Neden?

Doğru olduğunu varsayarsak. Şiddet görüyorum, boşanamam diyen birine ne tavsiye verilebilir başka? Ailesi arkasında olmasa da boşanamazsın demiyorlar. İyi mi olacak demişler sadece. Kardeşlerinin “belaya kalmasından” korkuyor. Bir şey yapacak olsalardı bu zamana kadar yaparlardı zaten kocasına illa boşanması mı lazım? Baba evine de dönebilmiş üstelik. Boşanmış kadına hala bazı yerlerde kötü gözle bakıldığı doğru ama hiçbirisi kolumun kırılmasından, bütün gün küfür yemekten, hatta belki bir gün öldürülmekten kötü değildir. Ondan sonra da boşan demeyin. Ne diyelim?

devlete sığınabilirsiniz
iş bulup çocuklarınıza annenizin bakmasını isteyebilirsiniz
eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz, terapiye de başvurabilirsiniz(ki bu sizde işe yaramaz gibi görünüyor)
bu yöntemleri yapamam diyorsanız da dayak yemelere devam.

Mm'nın yanına da y eklemıs eklemese meme ve kuku aslında.
Gercekse de Allah yardım etsin, bana bosan demeyin diyecek birine tavsiye veremiyorum, etek giy diyemem mesela.

Ben onu meme ve kuku olarak düşünmemiştim. Mmy kismini ingilizce MY olarak dusundum my kuku yani "benim kukum" olarak şey ettim meme cikartmak nerden aklina geldi yahu

Tamamda neden fake hesap açıp bunları yazayım bu bir başka derdim yok mu. 2. Si ailem konuşmadım eşimle çok kunuştu şuanda görüşüyorlar benim merak ettiğim hata bende mi acaba değil ama buna inandırıyorlarbeni nickime gelince kuku nun farklı bir anlamım var sadece uydurmasyon benim için bir anlamı yok şunu diyebilirim yaşamayan anlayamaz Eşime gelince Allah ım el kınamaz ayrılığı versin bende kurtulayım

Şuanda psikolojik ilaç kullanıyorum onları kullanınca eskiyi yaşadıklarımı düşünmüyorum yoksa çok kötüyüm

Ben onu meme ve kuku olarak düşünmemiştim. Mmy kismini ingilizce MY olarak dusundum my kuku yani "benim kukum" olarak şey ettim meme cikartmak nerden aklina geldi yahu
Yok daha neler Bunu yapmadığımız için o kadar pişmanım ki keşke o zaman da yapsaydık görseydi gününü

yuvanız yıkılırsa attığı dayaklar yanına kalmasın diye kardeşleriniz kocanızı öldürecek.. ama şimdi işler düzelir belki diye insan gibi kocanızla konuşamıyorlar.
haklısınız aile eviniz koca evinizden beter.
evde etek giyin
güler yüzlü olun
dayak yemezsiniz
madem boşanın deme hakkımız elimizden alındı
o zaman kaynananıza destek vermekten başka çare bırakmadınız bize.

Çocuklara karışmayan bir adam nasıl iyi baba oluyor ki?
Ek not: anneyi döven bir adam boklu bezleri elle yıkasa bile aslaaa iyi bir baba değildir
Kadının kolunu kıracak ama iyi bir baba. Düşünsenize babanız annenizin kolunu kırmış sonra size sarılmış yemek yediriyor , futbol oynuyorsunuz evcilik oynuyorsunuz falan. Konu biraz değişik ya, mykuku hanımın kafası karışık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…