Usandım :(

Aynı annem gibisin anneminde bi arkadaşı var aynı mahalledeyken her gün kahvaltıya gelip akşama kadar otururdu bi de akşama gelirdi otururdu bu senelerce devam etti şimdi Farklı yerde oturuyor ama her fırsatta bizde planı anneme yakın ev almak İletişimi bi şekilde kesin çocuğunuza ayıracağınız vakti onlar çalmasın çünkü biz hiçbir zaman ders çalışamazdık ve çok sinir olurdum... Bunu kendinize ve çocuğunuza yapmayın...

Evet bizzat o insanlar helal olsun çok iyi takip işiniz babaannenin rızası var anneannesinde kalıyor şuanda hafta sonu babaannesi alıyor .. Alicam çocuğumu felan diyor ama ben bilmiyorum orasını babaaanesine ulaştım ben ona durumu anlattım beni bulaştırma dan çocuğu aldılar ama nafakayı ödüyorlar .

Sağlığınız elden gidince ah vah edersiniz ,
Bu kadar sinir strese vücut mu dayanır ?
Anne evladına bu kadar katlanmaz ,
Bulmuşlar enayiyi , sömür dur.
Dur deyin artık , bu nedir ...

Bazı konuları anlamakta güçlük çekiyorum burada.

Eşiniz iş arkadaşı ve eşi hayatınıza bu kadar müdahil oluyorlarsa sizde iş yok kusura bakmayın.

Kırılırlar, yüz yüze bakacak halimiz olsun diye düşünüyorsanız hala bir anahtarda onlara yaptırın, yaşayın beraber

O konuyu da halletmişsiniz artık içinizin rahat olması lazım. Kaybetmekten korkacağınız insanlar değilki bunlar karı koca. Eşinizle de konuşun bence sen istersen görüşmeye devam et ama dışarda deyin. Kadınla görüşmeyeceğim rahatsız oluyorum bu kadar. Evinizde huzur olmalı. Çocuğunuz da var sanırım. Yazık o çocuğa da annesi zamanını saçma sapan insanlara harcıyor. Böyle düşünün.

Hem çocuğunuzun rızkını hem de ona ayırmanız gereken zamanı kimin için harcadığınıza bir bakın ve bugün harekete geçin lütfen.
Sizi tanısam alır telefonu elime ben mesaj yazar, buna rağmen kapınıza dayansa polis çağırırdım. Bu kadar pasif olmayın. En çok çocuğunuza haksızlık ediyorsunuz.

Bu kadın çocuğunun canının sırf nafakadı gitmesin diye baban eye vermeyen kadın elbirliğiyle nafakadı yiyorlar senimi düşünecek yollarını bulmuşlar kenelik yapıyorlar karı koca

Valla hiç ağlamayın suçlu sizsiniz kapıyı açmayınca kimse evinize zorla giremez böyle insanlara sokakta selam verseniz nolur iki senelik evliyim kendi annem dolabımı açıp bakmamıştır daha terbiyesiz asalaklar

Valla hak etmişsiniz diyecek başka bir şey yok. Kendiniz izin vermişsiniz. Şimdi eğer istiyorsanız yapılacak şey şunu soylemek evime bir daha asla ayak basmayacaksın nokta. İnsan kendini nasıl bu kadar kullandırir ve aptal yerine koydurur aklım almıyor.

Yakında dolabınızdan evinizeen bişeyleride araklamaya başlar siz çocuğunuza hayır demeyi nasıl öğreteceksiniz?

Bende normalde kimseyi kolay kolay kıramam yüzlerine söyleyemem ama kapıyı yarım saat çalacak uyuyan çocuğumu uyandıracak valla kapıyı açıp saçını yolup eline verirdim net...

Ağzına geleni say ve engelle kapıma da gelsen polis çağırırım de açma sakın kapını . Agzım açık okudum ya kadın sizden geçiniyor resmen ben sok oldum ya

Açık açık söyle ama sert bir şekilde söyle söyleyemiyorsan zili sök ay bilemedim buda baya baya yüzsüzmüş aradı mesela dışarı çık dicem kapıda arıyor diyosun eşin küssün arkadaşıyla sende eşim görüşmemizi istemiyor dersin
Ayyy ne desem boş bildiğinden şaşmaz o yine de gelir
Gülüyorum ama kusura bakmayın ya ne saçma insanlar var

"Evet bilerek açmadım, bidaha evime gelme" yazardım. Evde olduğum zaman da birdaha kapıyı acmazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…