Usandım :(

Bu kadınla ilgili kac konu actiniz ama hala birşey yapamamışsınız. Ya açıkça deyin resmen kan emiciler üzerinizden geçinerek ev araba almışlar

Açık ve net, telefonunu engelle. Kusura bakma benim kendi sorunlarım var, onlarla meşgul olmak istiyorum, kimseyle görüşmek istemiyorum de.

Böyle sizin gibi 3 kişi bulsalar bir gün ona bir gün buna derken haftayı tamamlıyorlar evi otel gibi kullanıyorlar demek ki bu kadar yumuşak olmaya hiç gerek yok hele böylesi yüzsüz insanlara hiç yok bu konunun sonunda kurtuldum demenizi bekliyorum burdan benim bile içim daraldı ayhhh

Görüşmek istemiyorum derdim açık açık zira ne söylediyseniz anlamamış,anlamamazlıktan gelmiş.
Ilk karsılaşmanızda,benim ufak cocuğum var,sorumluluklarım var,misafirini bile bana getiriyorsun,kusura bakma artık gelme gitme olmasın,ben cocuğumla ilgileneceğim deyin geçin. Bir daha da telefonuna çıkmayın ,kapınıza gelirse de açmayın bu nedir ya.
Ayrıca ihtiyacı olan insan çekinerek ister,bu gayet rahat hareket ediyor demekki amiyane tabirle binmeye alçak eşşek arıyor.

Cik git hayatimdan derim.Gerekirse kovarim.Ayrica benimde oyle bir komsum vardi esimin babasinin yigeninin karisiydi.Her sabah kapimdaydi artik acip ben iceri geciodum hosgeldin yapmiodum bile ama her gun geliodu.1 tane sigara istiodu al paketten ellerim islak diodum mesela 3 4 tane caliodu.Esimle sayesinde bosanma asamalarina geldik.Arkamdan atmadigi iftira kalmamis namusuma kadarr sok oldum.Yuzume bakamio rezillik cikmasin die dövmedim valla ama rezil ediom her ortamda.Anan kardesin degil tepkini koy.Her sey beklenir boylelerinden

yumuşak huylu birisiniz belli fakat bu yüzsüz insanların yaptıkları artık idare edilebilecek noktayı geçmiş. şu anda kesinkes şutlamalısınız onları. ne kadar yüzsüzler ya, musallat olmuşlar resmen.

yumuşaklığı bir yana bırakın artık ve kapıya geldiğinde müsait değilim deyip kapıyı kapatın yüzüne. yine gelse yine yapın. telefonunu da engelleyin. bir yerde görüşürseniz, çocuklarla yoğunum der geçersiniz. eğer hazırcevap biri değilseniz, hiç kafanızda ona verecek cevaplar filan aramayın. boşu boşuna yorulursunuz.

en basiti, müsait değilim deyip kapıyı kapatacaksınız. gerisini o düşünsün. eşi problem mi çıkarıyor. eşin söyler yoğun diye. azala azala biterler umarım.

gerçekten şaka gibi kendi hayatınıza bu kadar uzak olmanızı anlayamıyorum.Keşke komşular polis çağırsaymış.
Haftasonu oturduğum binada böyle bir bağırma oldu. Hemen polis geldi

Yanlız kadın ağır ariza
Su getir size birşey oldu sandım ne ya
Kv im lafları gibi

Sen her söyleneni yapmışsın şekerim. Geldi oturdu mu, yemek yap mı dedi, kusura bakma yapamam hadi artık siz de evinizde yiyin de. Gönder evinden, içeri alma hatta. İşim var de, misafirliğe gideceğim De salla..

bravo valla sizi sömüren eline geçirdiği her fırsatta da sizi aşağılayan insanlar için hala "yüz yüze bakıyoruz kırmayayım" diyosunuz. siz oraları çoktan geçmişsiniz. karşınızda yüzüne tükürsen yarabbi şükür yağmur yağıyo diyebilecek insanlar var. bu insanlara fazla nazik davranıyosunuz bence. kapınıza geldiğinde kapıyı açmayıp daha da ısrarcı olursa polisi arayacağınızı söyleyin ve kapıdan kovun. kendi kendinizi yiyip "şunu deseydim bunu deseydim" demekten Allah korusun hastalık sahibi olursunuz. ben kendi ailemi besleyemiyorum sen benden iyisin evin var araban var deyin. kendinizi sömürtmeye devam ederseniz yazlıklarını, ikinci evlerini alır ,çocuklarını özel okulda okutur siz de kadının deyimiyle "kiralarda sürünmeye" devam edersiniz.

Ne okudum ben ya
Bi sizinle yaşamadıkları kalmış
Nasıl bu kadar taviz verir bi insan anlamadım

Siz bildiğin bunlara çalışıyonuz e sen kendi özel işlerinlede ilglilenemezsin böyle
Sen en iyisi engelle gitsin gelirse kapıyıda acma asla
Konuşmayla anlamaz bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…